22 mei 2018
Dansen Voor Alleenstaanden (01 juni 2013)

Dansen Voor Alleenstaanden (01 juni 2013)

Lokatie: Expo Madrid te Dalfsen
Titel: Dansen Voor Alleenstaanden
Link: www.dansenvooralleenstaanden.nl
Categorie: dans
Prijs:
Datum: zaterdag 1 juni om 19:30u
Overige Informatie:
Dansen voor Alleenstaanden
SDVA organiseert elke zaterdag ‘Dansen voor Alleenstaanden’. De dansbeleving voor 40+!

‘Dansen voor Alleenstaanden’ staat garant voor een heerlijke avond uit en is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen! Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er gedanst, gekletst en nieuwe contacten op gedaan, want...... alleen zijn is niet nodig!

De dansavonden staan onder muzikale begeleiding van de beste bands. Livemuziek vanuit alle genres van ‘Golden Oldies’ tot aan de hedendaagse hits.

Voor wie is ‘Dansen voor Alleenstaanden’ bedoeld?
‘Dansen voor Alleenstaanden’ is een gelegenheid om op een ontspannen manier te dansen en in contact te komen met andere dansliefhebbers. Ook als je niet daadwerkelijk op zoek bent naar een partner ben je aan het juiste adres. Als je maar houdt van een gezellige uitgaansavond met andere gelijkgestemde.

‘Dansen voor Alleenstaanden’ wordt bezocht door mensen vanuit heel Nederland. Van Limburg tot Friesland, Van Noord-Holland tot aan Overijssel. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers van onze dansavonden is tussen de 40 en de 60 jaar oud. Maar val jij daar net onder of boven is dat uiteraard geen probleem!