23 juli 2018
De Marathon - Laatste Kans! (15 september 2017)

De Marathon - Laatste Kans! (15 september 2017)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: De Marathon - Laatste Kans!
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 15 september om 20:00u
Overige Informatie:
De Marathon - Laatste Kans!‘Alles klopt in deze musical’ ***** kopte De Telegraaf, ‘Ronduit subliem zijn de liedjes van Thomas Acda!’ **** vond het AD, en ga zo maar even door. De filmhit veroverde enkele jaren terug al vele harten en ook de theatershow wordt door pers en publiek (al 45.000 bezoekers in Rotterdam!) laaiend enthousiast ontvangen. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Rotterdams is De Marathon, met in de hoofdrol o.a. John Buijsman!
Naast Buijsman worden de overige monteurs uit de bijna failliete Rotterdamse garage vertolkt door Kees Boot, Dennis Willekens en Noël van Santen. Andere deelnemers zijn onder anderen Gürkan Küçüksentürk, Jelka van Houten, Robbert van den Bergh, Lucretia van der Vloot, Jip Smit en Terence van der Loo. 


Alles klopt in deze musical!
Telegraaf
Topacteurs die perfect timen!
Trouw


Ga kijken!
De Volkskrant
Een verbluffende choreografie!
NRC


Ronduit subliem zijn de liedjes van Thomas Acda!
AD
De Marathon levert je een paar hilarische uurtjes op!
METRO


Martin van Waardenberg warmt de zaal op!  Voorafgaand aan de voorstellingen van 5 t/m 9 september warmt niemand minder dan Martin van Waardenberg de zaal op! De oer-Rotterdamse acteur en cabaretier, die zich onsterfelijk maakte door zijn rol als Leo in de film De Marathon, verzorgt op een deze avonden een kort voorprogramma.

Geen lastminute kortingen