23 juli 2018
Workshop Acteren En Regisseren - Achter De Schermen Bij... De Marathon (16 september 2017)

Workshop Acteren En Regisseren - Achter De Schermen Bij... De Marathon (16 september 2017)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Workshop Acteren En Regisseren - Achter De Schermen Bij... De Marathon
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 16 september om 13:30u
Overige Informatie:
Workshop  Acteren En  Regisseren - Achter De Schermen Bij... De MarathonHet Luxor Theater organiseert komend seizoen activiteiten waarin het publiek een echt kijkje krijgt achter de schermen. Niet alleen door te luisteren en kijken, maar vooral door zelf te doen. Als gastdocenten worden professionals uitgenodigd die betrokken zijn bij de voorstellingen in ons theater.

In september 2017 staat de theaterproductie De Marathon centraal!

Workshop acteren en regisseren
Zaterdag 16 september 2017
13.30 - 17.00 uur
Elzelien Peters is regie-assistent en naast regisseur Job Gosschalk medeverantwoordelijk voor het script en regie van de must-see van dit seizoen De Marathon! Met medewerking van hoofdrolspeler John Buijsman vertelt ze over de ontwikkeling van het regie-concept en het repetitieproces van deze voorstelling.
Daarna volgt een spel sessie met acteur John Buijsman waarin de deelnemers samen met hem een scene uit de voorstelling spelen en repeteren. Aan het eind van de workshop wordt de scene in het decor van De Marathon op het toneel van het Nieuwe Luxor Theater gespeeld.Wie is Elzelien Peters?
Elzelien Peters studeeerde Theaterwetenschap en Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en Journalistiek aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Zij werkte o.a. mee aan tv-producties Koefnoen, ’t Schaep met de 5 Pooten en JEUK.


Info en kosten
Aan deze workshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen en is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar (enige acteerervaring is gewenst). Voor de workshop vragen we je verschilende korte teksten in te studeren en kost €25,-