22 mei 2018
m Uitgaan Amsterdam m Theater Amsterdam m Theater Het Nieuwe de la Mar Theater

Het Nieuwe de la Mar Theater

Het Nieuwe de la Mar Theater
Adres:
Marnixstraat 404
Postcode:
Telefoon:
020-5305302
Fax:
Website:
Categorie:
Cijfer: 5.8 (330 stemmen)
Uw cijfer voor Het Nieuwe de la Mar Theater:
Foto's:
Beschrijving:
De Theatercombinatie bestaat uit Theater Bellevue en het Nieuwe de la Mar Theater. De centrale dagkassa van beide theaters is aan de Leidsekade 90, 1017 PN Amsterdam. De Theatercombinatie biedt meer dan 800 voorstellingen per jaar en is een van de grootste kunstinstellingen van Amsterdam. De Theatercombinatie biedt onderdak aan vrijwel alle kunstdisciplines van musical tot mime en van cabaret tot modern toneel.
Geef je mening over Het Nieuwe de la Mar Theater:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
J.Kamps schreef op 19 april 2014:
- waarom is op de site geen zaaloverzicht beschikbaar: je wilt toch weten waar je komt te zitten ? - waarom op de site geen te.nr. om zulks na te vragen ?
I.K.M.Pauw Steens schreef op 12 juni 2013:
Ik heb genoten van de voorstelling ;Hij gelooft in mij;van Andre Hazes.Alleen jammer dat ik balkon rechts stoel 42 en 43 rij 8 zat.Daar heb je namelijk een glasrand voor je waardoor je een vertekend beeld op het podium heb omdat je tegen de glasrand kijkt.Misschien is daar wat aan te doen. Met vriendelijke groeten Irene Pauw
dhr. F.v.d.Graaf schreef op 11 december 2012:
kan ik ook kkarten kopen voor een voorstelling oid aan de kassa, lekker ouderwets en zoja waar moet ik dan wezen ( ik neem aan bij de kassa )en wanneer is die dan open
J.Koning schreef op 21 juni 2012:
Heb de voorstelling bezocht in de veronderstelling dat een ringleiding aanwezig zou zijn.Dus niet en ook geen aanwijzing dat een hoortoestel bij de balie verkrijbaar was. na de Pauze kwamen wij er per geluk achter dat het mogelijk was en heb er een gekregen maar het werkte niet goed en onduidelijk.Heb dus van de hele voorstelling niets begrepen.
t stolker schreef op 17 januari 2011:
ik heb nog geen mening over het nieuwe theater, maar ik ben wel erg nieuwsgierig. Maar ik wil wel iets anders weten. Kan ik voor iemand (als cadeau) een arrangement met diner bestellen? Geen overnachting. Met vriendelijke groet, Trudi Stolker Quiltgroep "de Quiltmuggen" Haarlem.