22 mei 2018
m Uitgaan Arnhem m kroeg / cafe Arnhem m kroeg / cafe Mick O'Connells Irish Pub

Mick O'Connells Irish Pub

Mick O'Connells Irish Pub
Adres:
Korenstraat 2
Postcode:
6811 GT, Arnhem (Gelderland)
Telefoon:
026-4435999
Fax:
026-4436316
Website:
Categorie:
kroeg / cafe (kroeg / cafe in Arnhem)
Cijfer: 7.6 (167 stemmen)
Uw cijfer voor Mick O'Connells Irish Pub:
Foto's:
Beschrijving:
Mick O'Connels is een gezellige Ierse Pub aangrenzend aan de Korenmarkt in Arnhem. U kunt hier proeven van een perfect getapte Guinnes.
Geef je mening over Mick O'Connells Irish Pub:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Sanne schreef op 27 mei 2016:
Wat een vervelende barman gisteren!
michel wanschers schreef op 4 januari 2014:
Ik vindt het daar altijd heel gezellig
bos schreef op 3 november 2013:
Let goed op je wisselgeld! soms scheelt het je €10 per rondje!
Martin schreef op 4 augustus 2013:
Gisteren eerst op het terras gezeten bij Mick O'Connells Irish Pub, waar het plaatselijke rugbyteam de boel gezellig maakte. Daarna naar binnen, waar een DJ aan het werk was.Vandaag met schorre stem van het schreeuwen en een tuut in de oren van jewelste wakker geworden - de muziek stond veel- en veel te hard!


De "DJ" - een jongen met een mekboekie die de ene vreselijke stampbeat na de andere uit z'n paneeltje gooit, en overduidelijk voor zichzelf 'draait' in plaats van het publiek, kon enkel helemaal aan het eind overtuigd worden eens iets anders op te zetten dan retro-house.Bij de vraag aan het personeel of het allemaal wat zachter kon, met als argumenten dat we niet doof willen worden, in een Ierse pub een normale conversatie willen voeren en het soort muziek ook niet hoort in een dergelijke kroeg, werd er sacherijnig gereageerd.

Later kregen we te horen dat het zo vanaf nu is op zaterdag in Mick O'Connels, maar toen was het meeste volk al vertrokken.Dus: op het terras is het goed toeven bij deze Ierse pub, maar als dat is binnengehaald en mensen willen geen fysieke problemen, is het beter om de pub voortaan links te laten liggen.
Davide schreef op 18 augustus 2012:
Nope, nothin' wrong with it! :)
Sven schreef op 11 juli 2012:
Ondanks dat ik misschien niet helemaal onbevooroordeeld ben wil ik toch een reactie geven op een aantal van de onderstaande reacties.
Veel van de problemen zijn bij de pub bekend, en daar is ook veel aan gedaan.
- Er is inmiddels een rookruimte met goede afzuiging, bankjes, leuke sfeer en meer dan genoeg ruimte.

- De toiletten ruiken niet meer naar rotte rioollucht. Naar mij is verteld had dit met het riool te maken, maar dit is nu verholpen.

- De muziek staat zo goed als altijd op een volume waar nog rustig bij gepraat kan worden.


De beeldschermen staan niet altijd meer aan, maar die zouden toch redelijk te negeren moeten zijn. En wat de reactie van 30 december kan ik moeilijk op reageren, want al die jaren dat ik er al kom heb ik nog nooit iemand een bewuste discriminerende opmerking horen maken achter de bar. Maar volgens mij staan ze bij de pub altijd open voor kritiek als het op een positieve manier gebracht wordt. Misschien een keer terugkomen, want volgens mij was die avond niet representatief voor de pub.
Groepje van 7 personen schreef op 30 december 2011:
Wij kwamen gezellig een oudjaars drankje doen met zijn alle, naar een kleine anderhalf uur waren er zovele glazen opgestapeld waarbij we ons af zijn gaan vragen ofdat het gewoon zelfbediening was. Ondanks ging 1 van ons vriendelijk de glazen afruimen om dit af te geven bij de bar. Er kon geen dankjewel van af en vervolgens werd er ook nog een discriminerende opmerking werd gemaakt.(Dat terwijl het een ierse pup moet zijn)? WAT EEN KUT TENT IS DIT! NOOIT WEER! EN DIE TOILETTEN RUIKEN NAAR ROTTE RIOOL PUT LUCHT! Had dan een paar plasma schermen minder er neer gehangen en wat aan die ranzige wc gedaan!
Tomas schreef op 18 mei 2011:
In Mick O'Connells hangt een gezellige sfeer. De mensen en barkeepers zijn vriendelijk. Er zijn nooit problemen binnen. Er wordt op een normaal niveau gepraat en ook de muziek staat op een normaal niveau. Een pint Guinness smaakt prima en zeker een aanrader. Jammer van de beeldschermen waar niemand naar kijkt en de wc's zijn soms niet schoon. Een leuke kroeg om wat te drinken van donderdag tot zaterdag.
David schreef op 12 februari 2011:
Aardige pub, maar jammer van a) al die beeldschermen waar niemand naar kijkt maar alleen maar afleidt en b) die dreklucht die er soms hangt uit het riool ofzo en c) dat de muziek tegenwoordig soms te hard staat en d) dat het er blauw ziet van de rook (vroeger stond de afzuigkap harder, volgens mij). Lijkt ernstig, en dat is het ook wat ik schrijf, maar wat ook moet worden gezegd zijn de goede dingen en dat zijn a) het lekkerste bier ooit: guinnes en b) gezelligheid allover en c) nooit gezeik of problemen of mot en d) uitstekend personeel die ouderwets voor je klaar staat. Dus kies maar!
Dry schreef op 19 maart 2010:
St Patricksday was chaos!
Grrrreat stuff!!
Aek schreef op 24 mei 2008:
Mick O'Connels is inderdaad een gezellige pub. De mensen zijn allen vriendelijk en aardig en af en toe ontbreekt de Ierse hartelijkheid niet.

De muziek staat relatief zacht, zodat op een normaal niveau kan worden gesproken met elkaar, zonder dat de mensen in de omgeving mee kunnen genieten.

De Guinnes is prima getapt en smaakte uitstekend. Je wordt zeer vriendelijk geholpen door barkeepers die hun vak verstaan.

Het enige dat als minpuntje zou kunnen worden opgemerkt zijn de wc's, die niet altijd even schoon zijn. Pas trouwens op voor het afstapje op weg daar naar toe.

Een leuke kroeg en een aanwinst voor Arnhem. Wij komen hier vaker.