22 mei 2018
m Uitgaan Arnhem m Restaurant Arnhem m Restaurant Arnhems Proeflokaal

Arnhems Proeflokaal

Arnhems Proeflokaal
Adres:
Spijkerstraat 3
Postcode:
6828 DA, Arnhem (Gelderland)
Telefoon:
Fax:
Website:
Categorie:
Cijfer: 8.9 (762 stemmen)
Uw cijfer voor Arnhems Proeflokaal:
Foto's:
Beschrijving:
Arnhems Proeflokaal is gesloten.
Geef je mening over Arnhems Proeflokaal:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Rianna schreef op 23 februari 2017:
Dit was een heel fijn restaurant en cafe, jammer dat het failliet is! Ik hoor dat er een hotdogtent in komt. :(
Neef schreef op 4 juli 2016:
't Was goed en gezellig, en leuke muziek.
Aek schreef op 5 september 2011:
In één woord: prima! En nog een paar woorden: deze mensen verstaan hun horeca-vak nog. Liefhebbers in plaats van studentenbijbaantjes.
Dinah schreef op 18 maart 2011:
Uitstekend gegeten. Goede, ouderwetse kok die liefde voor het vak heeft en dat is te proeven. Ook fijne atmosfeer.
Janneke schreef op 4 november 2010:
Leuke plek om lekker relaxed te eten voor een goede prijs. Gemoedelijke sfeer en er staat altijd wel wat op de kaart waar je zin in hebt, ook vegetarisch! En de chocoladesoufle is verrukelijk!
Tobias schreef op 21 januari 2009:
Accepteren jullie ook Gelre? Dan kom ik eten!
Renee schreef op 28 augustus 2008:
Vreselijk! Leuke sfeer hoor, maar de biefstuk eerst voorbakken in de middag dat kan écht niet! Ik wil mijn biefstuk rosé en niet als een schoenzool... geen aanrader dus
Olaf schreef op 7 mei 2007:
Het Proeflokaal is voor mij het enige klassieke eetcafe in Arnhem. Nog niet verpest door marketeers en interieurontwerpers. Alles klopt daar. Een authentieke sfeervolle inrichting, attente persoonlijke bediening, een verrassend goede kaart en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: een echte aanrader! Mmm.
mim schreef op 20 maart 2007:
alleen al vanwege de sfeer en inrichting én niet te vergeten de bijzonder vriendelijke bediening is dit een heerlijke eetgelegenheid in Arnhem. En als je dan daarbij de buitengewoon samengestelde diners en prettige prijzen meetelt is het een fijne tent! Het is zo lekker onpretentieus! Mim
norma schreef op 14 december 2006:
Goed eten, over het algemeen geen bescheiden porties, voor een goede prijs. Het is een gemoedelijk eetcafe met leuke bediening, creatieve keuken en een prettige sfeer. Ik kom er graag.
Ruth schreef op 21 november 2006:
Waarom kunnen er niet meer van dit soort eetcafe's zijn?! Prijs/kwaliteit verhouding is prima en als je fles wijn besteld krijg je er zelfs nog een volle mee naar huis. Het eten is bijzonder gevarieerd en ik heb ze nooit op een herhaling van de kaart kunnen betrappen. Enige minpuntje is de rode saus die werkelijk overal in terug komt. Verder top!
PAtricK schreef op 11 december 2005:
Proeflokaak is mijn standaard eetcafe waar ik dagelijks kom. Altijd wel leuke gerechten voor een leuke prijs. Als er toevallig niet iets tussen zit wat ik lekker vindt dan ben ik altijd blij dat ik zon lekker maaltijd salade kan
nemen met van alles erop. De bediening is goed en serveerd op een leuke manier !! Arnhems Proeflokaal,, Keep Up The Good worK..!!!
Cas schreef op 20 juli 2005:
Lekkere carpaccio als voorgerecht (? 5.-), tortellini en tournedos als hoofdgerecht hartstikke goed (en dan al zeker voor ? 8.50). De bediening is erg vreindelijk maar mag wel iets meer alert zijn op lege glazen en volle asbakken op de tafel. Prijs/kwaliteit verhouding een 8!

Jock schreef op 19 juni 2005:
Het Arnhems Proeflokaal is een van mijn favorite eet cafe's van Arnhem.
De sfeer is altijd goed, en de staf is vriendelijk. Het eten wordt zowel op een lekkere manier als op een creatieve manier. Het publiek die over het algemeen komt is rustig en de geluidsinstallatie staat nooit te hard dat je geen gesprek kan hebben. Prima dus.