22 mei 2018

Dinkeloord

Dinkeloord
Adres:
Denekamperstraat 48
Postcode:
7588 PW, Denekamp (Overijssel)
Telefoon:
0541 351387
Fax:
0541 353875
Categorie:
Cijfer: 6.6 (251 stemmen)
Uw cijfer voor Dinkeloord:
Foto's:
Beschrijving:
Al kent de accommodatie van Hotel Dinkeloord al heel lang haar functie als hotel, toch is dat niet altijd zo geweest. Het oudste deel van het pand, het gedeelte waar zich thans o.a. de lounge bevindt, is vele jaren terug gebouwd in opdracht van de textiel-familie Stork. De familie Stork heeft de accommodatie gebouwd om er ververij-activiteiten te kunnen uitvoeren. Lang heeft dit niet geduurd, immers, na ongeveer één jaar is de familie Stork met haar bedrijf verhuisd naar Hengelo. Kort daarna kreeg de accommodatie haar eerste logiesverstrekkende functie, een pension-theeschenkerij. Later werd het hotel, toen nog compleet met piccolo, een zeer positieve landelijke reputatie opgebouwd.

Tegenwoordig is Hotel Dinkeloord een veelzijdig driesterren hotel. Veelzijdig om haar ligging, maar ook veelzijdig om wat Hotel Dinkeloord u kan bieden.

Het hotel heeft momenteel de beschikking over 42 hotelkamers, 2 éénpersoonskamers en 40 tweepersoonskamers. Op een aantal kamers kunnen meerdere bedden worden geplaatst. De hotelkamers hebben allen de beschikking over een douche of bad of een combinatie hiervan.

Verder heeft elke kamer de beschikking over een televisie, radio, toilet en kluisje. Al onze kamers zijn niet-roken kamers.

De kamers zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, waarvan de kamers aan de achterzijde van het hotel zijn voorzien van een terras of balkon. De kamers op de verdieping zijn te bereiken via een lift.

De arrangementen van het hotel zijn veelal op basis van halfpension. Dit betekent dus inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet voor het goede begin van de dag en een smaakvol viergangen-diner of dinerbuffet.

In de gezellige lounge is een open haard, een knusse plaats om 's avonds nog wat na te praten en tevens kunt u gebruik maken van onze bar.
Mocht het weer het toelaten dan kunt u zelfs tot in de late uurtjes doorbrengen op ons terras.

De parel van Hotel Dinkeloord is de Dinkel Lagune. Kijk hiervoor op de pagina van de Dinkel Lagune.
Geef je mening over Dinkeloord:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Fam.R.Smid schreef op 19 januari 2009:
Wij zijn in Juni 2007 en in juni 2008 5 dagen geweest en vonden het er Prima en ook de omgeving spreekt ons aan, dus wie weet dit jaat weer !!! Ook de nw eigenaar was erg gastvrij.
w.mulder schreef op 17 oktober 2004:
Zou graag willen weten of u in December nog een arrangement hebt met kerstmarkt naar Munster eventueel prijs voor 2 pers.
Lusina schreef op 13 december 2003:
Wilt u Mike ter Grote de groeten van mij doen ik hoorde van hem dat dit van hun was

IK vind de Dinkeloord erg gaaf
P. Wagenaar schreef op 13 oktober 2003:
VRIJBLIJVENDE INFORMATIE:

Gaarne verneem ik van u, voor een tarief voor per 2persoonskamer p. p. per nacht en ontbijt aan het eind van deze week of begin van de volg. week?


Graag zie ik uw reactie met belangstelling spoedig tegemoetkomen.

Vr.gr.,
p. wagenaar
Mol/Budde schreef op 24 augustus 2003:
Hallo Ruud en de rest van de famlie.
Ik wil jullie graag even bedanken voor de kaarten.
Ik wil jullie ook graag op de hoogte stelen dat wij van plan zijn om met de herfstvakantie jullie kant op te komen mits er plaats is Groetjes ron/sill and the kids
PS Dan komen wij voor de 8 keer
c.van der Noordaa schreef op 7 mei 2003:

Overnachtte in het hotel
28/4 - 29/4

Vriendelijke ontvangst.
Uitstekende kamer.
Voortreffelijk ontbijt.
ps.
heb mogelijk m'n
pantoffels vergeten.