22 mei 2018
m Uitgaan Hillegom m Restaurant Hillegom m Restaurant Argentijnse Grill Res la Rueda

Argentijnse Grill Res la Rueda

Argentijnse Grill Res la Rueda
Adres:
MolenStraat 4
Postcode:
Telefoon:
0252 526688
Fax:
Website:
Categorie:
Cijfer: 8.1 (273 stemmen)
Uw cijfer voor Argentijnse Grill Res la Rueda:
Foto's:
Beschrijving:

Geef je mening over Argentijnse Grill Res la Rueda:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Peter schreef op 6 juni 2016:
Prima eten, aardige mensen, gewoon uitstekend!
y willemse schreef op 13 augustus 2013:
wij hebben nu 2x hier gegeten. Heerlijk eten, grote stukken perfect bereid vlees. Prima, nette bediening. Zaterdag a.s. gaan we weer. We hebben er enorm veel zin in en verheugen ons op het lekkere eten. Enige nadeel is dat je er helaas niet kunt eten als je rolstoelgebonden bent. . Ik kan het verder iedereen aanraden!
ronald siersma schreef op 4 november 2012:
in helemaal bezet restaurant met vijf man gegeten.Ondanks drukte, uitstekende vlotte en aardige bediening en werkelijk heerlijk gegeten. wij gaan hier vaker naar toe
T de Bruin - Hillegom schreef op 5 november 2011:
Kom hier regelmatig om de overheerlijke zoete soare-ribs te eten. En... de racks die je bij de 2e en volgende keer krijgt zijn net zo lekker klaargemaakt als de eerste. Nu nog een live gitarist erbij en het is helemaal af!
sidney janga schreef op 16 augustus 2011:
morgen gaan wij voor het eerst daar eten, omdat wij 1jaar met elkaar een verhouding hebben en dat willen we graag daar vieren, ik ben benieuwd,gr sidney
Mark schreef op 21 juli 2011:
Beetje slecht. Als je met 6 man binnen komt om onbeperkt spareribs te eten krijg je de opmerking dst vandaag geen onbeperkt spareribs gegeten kan worden. We kregen 1 waterbakje om met zijn 6e tedelen. Na diverse keer tevragen of er misschien meer bakjes mogen komen kwamen er nog 2 bij. Knoflooksaus dat er normaal bij geserveerd wordt moesten we een paar keer om vragen maar wel de mayonaise op de rekening zetten. Servette zijn ook zeer kostbaar. Je vraagt er een paar ( voor 6 man ) en je krijgt er 2.Het eten was goed maar dit is geen styl. Vooral omdat mijn vader hier regelmatig eet en er tevreden over is
Carolien schreef op 22 april 2011:
Altijd lekker! Het vlees is zonder uitzondering botermals, lekkere salade en salsa erbij en altijd vriendelijke bediening.
Piet schreef op 5 april 2011:
Wij eten er regelmatig en met veel genoegen. De zoete spareribs zijn een delicatesse, de ossehaas een traktatie. De bediening is vriendelijk en correct. Vandaag zijn wij 50 jaar getrouwd en gaan er heerlijk uit eten.
Thomas schreef op 17 november 2010:
Na 2008 nog vele malen hier gegeten om iets te vieren. Wij doen dit steeds met veel plezier. Genieten van het malse vlees en de vriendelijke bediening. Hillegom kan erg tevreden zijn met dit restaurant. Aanrader!
Jan schreef op 30 oktober 2010:
Wij komen hier al jaaaaren. Echt een topper. Lekker eten, super !! Ga er maar eens heen, heerlijke spareribs !!
Karin schreef op 31 augustus 2010:
Geweldig restaurant! Echt een aanwinst voor hillegom, wij eten er regelmatig en het is iedere keer supergoed!
Karen schreef op 16 april 2010:
Eten er regelmatig. De beste spare-ribs van Nederland, vooral de zoete variant is echt fenomenaal. Vlees is enorm mals! Tip: ga voor de onbeperkte hoeveelheid, want ze zijn zo lekker dat je er echt nog meer wilt! Ook de gegrilde champignons met honing zijn jammie!
Patrick schreef op 17 september 2009:
Echt GE-WEL-DIG, absolute aanrader, bediening bijna verlegen zo vriendelijk, je wordt verwelkomd als een verloren kind, de prijzen zijn redelijk, het eten briljant, de combina"cion de la rueda moet je geprobeerd hebben en de bijgerechten zoals gebakken uienringen, gegrilde champignons met honing en geheel gebakken in kleine schijfjes gesneden aardappel (met knoflooksaus!!) zijn ongeevenaard.
Fleur schreef op 13 september 2009:
Super eten! Nooit zo lekker gegeten. De bediening maakt je avond tot een succes!
TdB schreef op 28 oktober 2008:
2 Maal in dit restaurant genoten van een diner. Beide keren voortreffelijk. Kan geen toeval zijn. Vriendelijke bediening en ruime zitplaatsen.