21 mei 2018

G Spot

G Spot
Adres:
Groest 57
Postcode:
Telefoon:
Fax:
Website:
Categorie:
Cijfer: 6.7 (275 stemmen)
Uw cijfer voor G Spot:
Foto's:
Beschrijving:

Geef je mening over G Spot:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Project Rutger schreef op 7 mei 2012:
Geweldige club ! Heb hier dan ook niets anders dan positiefs over te melden. Mensen die klagen over conflicten: Waar een conflict is, hebben er altijd twee schuld. Ik zou zeggen hou het leuk, en geniet er gewoon van ! C U @ G Spot (-:
Danielle schreef op 25 januari 2012:
Ik kom nu al een tijdje in Gspot en ik heb het er altijd erg naar mijn zin. Personeel is vriendelijk en de muziek is erreug lekker. Als je dan toch ergens heen moet in Hillywood.....dan zeg ik Gspot
Emma schreef op 11 november 2011:
Times are changing, G- spot is op weg naar de status topclub! Leuk barpersoneel, goeie DJ's, Gezellig sfeertje... Ik zeg G- spot, ga zo door!
christine schreef op 2 oktober 2011:
Wat een @%^#% tent. Een buitenlander aan de deur weigert mij de toegang omdat alleen members zogenaamd naar binnen zouden mogen. Het is toch niet normaal meer dat een buitenlander Nederlanders de toegang weigert en al die geiten neukers gewoon naar binnen laat gaan. Sluiten die tent!
Sjoerd Hartholt schreef op 12 augustus 2011:
Je wordt bij de g-spot behandelt alsof je in de bajes zit. De standaard emotie van het personeel = BOOS. Ze willen je geen bier geven en als je ze geld geeft voor je jas, kijken ze je laf en ongeïnteresseerd aan. Meest ongastvrije tent evaa. We gaan er zo heen, bidden voor onze jas en een pilsje.
arthur schreef op 24 juni 2011:
Kansloze tent, alleen maar agressieve marokanen daar. portiers die denken dat ze k1 fighters zijn. Opdoeken die bende, ik ga er iig nooit meer heen....
uonald koster schreef op 16 mei 2011:
ik werd gewoon niet binnengelaten ik wilde geld uitgeven maar een 1 of andere eikel aan de deur weigerde mij,sorry maar door een buitenlander geweigerd te worden pik ik niet doe iets aan het deur beleid!
Janny schreef op 30 april 2011:
Zag dat G-spot ook de drankjes en bier verkocht op de Groest, kermis. Plastic bekertje lauwe Cola voor € 2,50 en een Plastic bekertje bier voor € 2,50 Hoop dat jullie gauw op slot gaan net als Flater, de Oude Knegt en nog een paar van die uitvreters die de horeca kapot maken door hebzucht.
Dennis schreef op 10 april 2011:
Wat een ongelovelijke $%^portiers, worden meisjes van 16 binnengelaten en het stikt er van de agressieve marokkaantjes. Mij niet meer gezien in die @#$ tent, hoop ook dat ze die arrogante, domme portier (kale buitenlander) snel ontslaan!
LoSmittos schreef op 13 oktober 2010:
ehh gewoon pilsehh!
nn schreef op 30 juni 2010:
zondagnacht weer vechtparty met groepje marokkanen marokkanen .tuigen een jongenman van 24 af met een stukgeslagen glas.in het gezicht.
Edwin schreef op 16 februari 2010:
Wat is die tent in een paar jaar veranderd zeg. Vroeger kon je er nog leuk en relaxt uitgaan in een goede sfeer. Nu zie je hoofdzakelijk buitenlands tuig dat het alleenrecht denkt te hebben. Mij niet meer gezien daar. Zeker niet na het laatste nieuws dat ik over G-spot lees. Het bier was ook niet te zuipen daar (lauw! en veeels te duur!)
John schreef op 16 februari 2010:
Ballen tent dit, je wordt hier gewoon in elkaar geslagen en de portiers kijken gewoon toe
Peter schreef op 16 februari 2010:
Nou lekkere tent en wat een portiers zeg, stelletje pannekoeken en bange schijterds. Boycotten die hap. Gemeente Hilversum neem uw verantwoordelijkheid en sluit deze tent waar de beveiliging niet ingrijpt als dat Marokkaanse gajes weer eens toeslaat...
John schreef op 16 februari 2010:
Lekker positief stukje in de krant jongens!
Ga zo door!

http://www.telegraaf.nl/binnenland/6041363/__Man_mishandeld_door_groep_jongens__.html
N.N schreef op 14 februari 2010:
vroeger werden de drug dealers geweerd nu andere eigenaar. nu hoor ik alles wordt binnen gelaten en geregeld vecht partijen en drugs dealers