Menukaart van Sudersee in Hindeloopen
Voorgerechten € 7,50
· Carpaccio
van Angusbiefstuk met rucola, pijnboompitten, oude kaas en zongedroogde
tomaten.
van Angusbiefstuk met rucola, pijnboompitten, oude kaas en zongedroogde
tomaten.
· Salade
van geitenkaas met pecannoten en honingdressing.
van geitenkaas met pecannoten en honingdressing.
· Met
garnalen en anjovis gevulde avocado.
garnalen en anjovis gevulde avocado.
· Gamba’s
in pittige knoflookolie
in pittige knoflookolie
Hoofdgerechten
Vis en vlees € 19,50
Vis en vlees € 19,50
Visgerechten
· Visvariatie.
Drie soorten vis die op de afslag zijn ingekocht. Iedere dag kunnen de
vissoorten variëren net als het aanbod op de visafslag; afhankelijk van de
dagelijkse verse aanvoer.
Drie soorten vis die op de afslag zijn ingekocht. Iedere dag kunnen de
vissoorten variëren net als het aanbod op de visafslag; afhankelijk van de
dagelijkse verse aanvoer.
· Gebakken
Langoustines, zelf pellen. Ca 300 gram.
Langoustines, zelf pellen. Ca 300 gram.
· Noordzee
platvis (afhankelijk van de aanvoer kan dit schol, tongschar, schar,
sliptong of een andere platvis zijn).
platvis (afhankelijk van de aanvoer kan dit schol, tongschar, schar,
sliptong of een andere platvis zijn).
· Pannetje
gamba’s in pittige knoflookolie
gamba’s in pittige knoflookolie
Vleesgerechten
· Eendenborstfilet met
abrikoos portsaus.
abrikoos portsaus.
· Grillsteak met
huis chutney.
huis chutney.
· Haasbiefstuk met
overheerlijke jus.
overheerlijke jus.
· Vegetarische
schotel afhankelijk van het seizoen. Informeert u hiernaar bij uw gastheer
of gastvrouw.
schotel afhankelijk van het seizoen. Informeert u hiernaar bij uw gastheer
of gastvrouw.
*
Visplateau Sudersee voor 2 personen
Visplateau Sudersee voor 2 personen
Verschillende
warme vissoorten midden op tafel– zeebaars, zalm, sliptong, kreeft, kokkels,
mosselen, inktvis, gamba’s en langoustine.
warme vissoorten midden op tafel– zeebaars, zalm, sliptong, kreeft, kokkels,
mosselen, inktvis, gamba’s en langoustine.
Prijs
p.p.
€ 25,- met frites en salade
p.p.
€ 25,- met frites en salade
*
Visplateau Noordzee voor 2 personen
Visplateau Noordzee voor 2 personen
Als visplateau Sudersee maar
dan aangevuld met koude vissoorten zoals scheermessen, tonijnsalade,
zeewiersalade, 2 oesters, krab en gemarineerde haring.
dan aangevuld met koude vissoorten zoals scheermessen, tonijnsalade,
zeewiersalade, 2 oesters, krab en gemarineerde haring.
Prijs
p.p. € 40,- met frites en salade
p.p. € 40,- met frites en salade
Nagerechten € 7,50
· Warm
suikerbrood met appeltaartijs en slagroom.
suikerbrood met appeltaartijs en slagroom.
· Citroentaartje
en parfait met bosvruchten en slagroom.
en parfait met bosvruchten en slagroom.
· Cheesecake met
bosbessen yoghurtijs en slagroom.
bosbessen yoghurtijs en slagroom.
Kaasplateau
voor 2 personen
voor 2 personen
Diverse kaasjes
van de Friese kaasboerderij “de Nijelander” geserveerd met chutney, honing en
een klein glaasje uit de likeurenbar.
van de Friese kaasboerderij “de Nijelander” geserveerd met chutney, honing en
een klein glaasje uit de likeurenbar.
Prijs
p.p.
€ 10,-
p.p.
€ 10,-