27 juni 2016
marker Uit123.nl marker Uitgaan in Den Haag
Nu en binnenkort in Den Haag:
De Koninklijke Schouwburg
m maandag 27 juni om 20:00u
In Get on Stage, écht talent! presenteren vijftig jonge talenten zich aan de stad. Middelbare scholieren uit heel Den Haag - van de Schilderswijk tot het Statenkwartier - krijgen hiermee de kans van hun leven door op te treden op het toneel van de Koninklijke Schouwburg. Verwacht een bruisende avond vol muziek, dans, zang, rap en spel.
Eigen ideeën en hulp van professionele coach... lees meer
Diligentia
m dinsdag 28 juni om 19:30u
 Jiangsu provincial level non-material heritage conservation project, Liuzuo ensemble of Chinese wind and percussion instruments (Liuzuo Bass Drum) originated from Changlu, Luhe, Nanjing. Changlu is located in the southeast of Luhe County, and on the Yangtze River in the north; it is a water and land traffic arteries leading to Jinling from Jiangbei in the ancient times and a politically dive... lees meer
Diligentia
m donderdag 7 juli om 21:00u
Speciaal voor Stand-Up-Adepts verlengen we het theaterseizoen van onze Comedy Club, met een heerlijk zomerse editie op het strand van Scheveningen. 
Je houdt van de zee, van de zomer én van rauwe, scherpe en keiharde comedy! Je bent helemaal klaar om DownUnder te gaan. 
Theater PePijn presenteert er een pakkende selectie uit de beste stand-up comedians van het lan... lees meer
Diligentia
m donderdag 7 juli om 20:30u
Line-up: Ruud Smulders en Martijn Oosterhuis. MC: Roel C. Verburg.
Speciaal voor Stand-Up-Adepts verlengen we het theaterseizoen van onze Comedy Club met een heerlijk zomerse editie op het strand van Scheveningen.
Je houdt van de zee, van de zomer én van rauwe, scherpe en keiharde comedy! Je bent helemaal klaar om DownUnder te gaan. 
Theater PePijn presenteert er... lees meer

Bekijk hier de hele uitgaansagenda voor Den Haag