23 februari 2020
Alles Is Er - Louise Korthals (31 januari 2020)

Alles Is Er - Louise Korthals (31 januari 2020)

Lokatie: Singer Theater te Laren
Titel: Alles Is Er - Louise Korthals
Link: www.singerlaren.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 31 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Alles Is Er - Louise Korthals“Wat een kracht, wat een oer … een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’’, schreef De Telegraaf over Alles is er en bekroonde de voorstelling met maar liefst vijf sterren! De Volkskrant⭐⭐⭐⭐ was vol “...bewondering aan het einde van de kolkende rit” en Het Parool concludeerde “Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.”
In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?
"Cabaretier Louise Korthals is maandagavond 30 september bekroond met de Poelifinario voor haar voorstelling Alles is er. Zij won deze cabaretprijs in de categorie ‘engagement’, voor voorstellingen die worden gekenmerkt door persoonlijke en/of maatschappelijke betrokkenheid." - Volkskrant