26 februari 2020
De Liefde Begraven - Met Jeroen Spitzenberger En Hanne Arendzen (25 januari 2020)

De Liefde Begraven - Met Jeroen Spitzenberger En Hanne Arendzen (25 januari 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: De Liefde Begraven - Met Jeroen Spitzenberger En Hanne Arendzen
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 25 januari om 20:15u
Overige Informatie:
De Liefde Begraven - Met Jeroen Spitzenberger En Hanne ArendzenWat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.
De liefde begraven is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook een leerschool. Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma De vloer op.
Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19.30 uur een gratis voorbespreking die wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Kampanje.
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.