25 februari 2020
De Verleiders Female - Een Voorstelling Onder De Gordel (18 januari 2020)

De Verleiders Female - Een Voorstelling Onder De Gordel (18 januari 2020)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: De Verleiders Female - Een Voorstelling Onder De Gordel
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 18 januari om 20:15u
Overige Informatie:
De Verleiders Female - Een Voorstelling Onder De GordelDE VERLEIDERS maken stukken over macht. Één onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Tot nu toe. Want hier zijn DE VERLEIDERS FEMALE: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Dunya Khayame. 
Brandende kwesties als one size fits men, salon feminisme, het onzichtbare werk dat gedaan wordt door onzichtbare vrouwen, de maatschappelijke rolverdeling, gender discriminerende gezondheidszorg, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, de male gaze, de baby boete en #MeToo, ze komen allemaal aan bod. Afgewisseld door keiharde feiten die definitief aantonen dat we in een aartsconservatief land leven, ook al denken we van niet.
Dit alles volgens het bekende en beproefde VERLEIDERS-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch.
Theaterverkenner op bezoek
Theaterverkenner Gemma van Thienen (64) uit Castricum heeft 'Een voorstelling onder de gordel' gezien op 8 november 2019 in DeLaMar in Amsterdam. Lees hier haar ervaring!

Recensiequotes:
Noordhollands Dagblad: ‘Weten de vijf de vinger exact op de zere plekken te leggen’, ‘Louwrier stuitert over het podium’.
Volkskrant: ‘toveren […] schokkende cijfers en statistieken tevoorschijn’, ‘vaart en schwung’, ‘het duivelse talent van Louwrier’.
Scenes ****: ‘Must voor man én vrouw’, ‘humoristisch, soms hilarisch en erg leerzaam’, ‘zeer sterk spelende actrices’, ‘Louwrier laat zich als groot talent gelden’.