26 februari 2020
Dick Raat - Zingt Boudewijn De Grootste Hits (22 januari 2020)

Dick Raat - Zingt Boudewijn De Grootste Hits (22 januari 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Dick Raat - Zingt Boudewijn De Grootste Hits
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 22 januari om 20:30u
Overige Informatie:
Dick Raat - Zingt Boudewijn De Grootste HitsDe voorstelling van Dick Raat is meer verkocht dan verwacht. Daardoor is de voorstelling op 27 november verplaatst van de KeyKegzaal naar de Middenzaal in de Stadshal, met vrije stoelkeuze. Deze voorstelling is inmiddels ook uitverkocht, er is een extra voorstelling bijgeboekt op 22 januari. 

Onder de indruk van de mooie, bijzondere en -soms- zeer absurde nummers van Boudewijn de Groot, en dan ook nog ééns wetend dat Boudewijn deze nummers niet meer tijdens zijn liveshows zingt. Dat is wat zanger/gitarist en bewonderaar Dick Raat op het idee bracht om een geheel eigen theaterconcert te maken met vele hits van De Groot. Dick zingt niet alleen zijn liedjes, maar geeft ook een kijkje in het bevlogen, aangrijpende en ietwat vreemde leven van deze zanger, songwriter en producent.
Laat u verrassen door de mooie stem van Dick, zijn gitaarspel en boeiende manier van vertellen. Verdronken vlinder, Avond, Meester Prikkebeen, Tante Julia… wie kent ze niet?
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.