23 februari 2020
Isabelle Beernaert Presenteert - Laat Me (28 januari 2020)

Isabelle Beernaert Presenteert - Laat Me (28 januari 2020)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Isabelle Beernaert Presenteert - Laat Me
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 28 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Isabelle Beernaert Presenteert - Laat MeZe vraagt zich af hoe het komt dat het een je diep raakt en het ander je koud laat. Waarom krijg je bijvoorbeeld kippenvel van een bepaald muziekstuk? Beernaert denkt dat dit voortkomt uit de bezieling van de maker: de passie, de liefde, de innerlijke noodzaak om je hart te laten horen.
In de huidige maatschappij, gericht op prestatie en presentatie, lijkt het steeds moeilijker om de innerlijke stem te volgen. “Laat me m’n eigen gang maar gaan”, zong Ramses Shaffy en dat zouden meer mensen moeten doen, volgens Beernaert.
Behalve door Shaffy laat zij zich in deze choreografie inspireren door andere grootmeesters van het Nederlandse chanson en wordt er gedanst op hun bezielende muziek. ‘Laat me’ voert je mee in het woordloze verhaal van dans, dat de taal van de ziel spreekt.
Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen
Napraten onder het genot van een heerlijke borrelplank? Bestel samen met uw kaarten de Borrelplank
Scholieren en studenten voor € 12,50: Lees de voorwaarden
Website: Isabelle Beernaert
Inleiding
19.15 uur | gratis, wel reserveren
Voorafgaand aan de voorstelling is er een verhelderende inleiding door een inleider, een dramaturg of een vraaggesprek met een van de artiesten.

English
She wonders how it is that one thing moves you deeply while another leaves you cold. Beernaert believes the answer lies in the spirit of the maker: the passion, the love, the inner urgency to let your heart be heard. In today’s society, it seems ever more difficult to follow your inner voice. ‘Laat me’ takes us into a wordless story of dance, speaking the language of the soul.