26 februari 2020
Pepijn Gunneweg - The Greatest Wonder (24 januari 2020)

Pepijn Gunneweg - The Greatest Wonder (24 januari 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Pepijn Gunneweg - The Greatest Wonder
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 24 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Pepijn Gunneweg - The Greatest WonderThe Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. 
Zijn eerste solovoorstelling The Great Wonder is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!
Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…
“Een staaltje vakmanschap in variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie. Nochtans zo goed, dat het je vervoert, verbaast, verrast en verwondert.” - Theaterparadijs (4 sterren)
“The Great Wonder, een voorstelling als een poëtische reis van geboorte naar dood, bevat wonderschone scènes.” - Volkskrant (3 sterren)
“…. knap gemaakte show, die geschikt is voor jong en oud.” - Volkskrant (3 sterren): 
“Pepijn Gunneweg is een vakman en hij zorgt voor mooi amusement.” - Volkskrant (3 sterren): 
Een meeslepende ode aan de verbeelding, dan weer wreed, dan weer grappig, dan weer troostrijk, die blijft boeien tot de laatste seconden” - Theaterkrant
“De beelden blijven betoveren, en veranderen voortdurend.” - Theaterkrant
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.