25 februari 2020
Sesamstraat Live! - Nationaal Theaterweekend 2020 (26 januari 2020)

Sesamstraat Live! - Nationaal Theaterweekend 2020 (26 januari 2020)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Sesamstraat Live! - Nationaal Theaterweekend 2020
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 26 januari om 14:00u
Overige Informatie:
Sesamstraat Live! - Nationaal Theaterweekend 2020Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Op zolder staat een hele oude, mysterieuze koffer. Plots gaat het luikje open en stapt een meisje nieuwsgierig de zolder op. Op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ziet ze de koffer en maakt ze hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag.
Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!
Kidsmiddag van 13.00 tot 14.00 uur | Gratis toegang
De Kidsmiddag staat helemaal in het teken van Sesamstraat! Voorafgaand aan de voorstelling is er van alles te doen; knutselen in de foyer en je kunt je laten schminken. Ook is er een springkussen en een limonade-koe.
Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling komen de Sesamstraatvriendjes naar de foyer om uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan! 
Al 50 jaar Sesamstraatplezier: Kom verkleed!
Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!
 
 
Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft.
Op 24, 25 en 26 januari 2020 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats in het Kennemer Theater. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-* en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.
*Inclusief garderobe en exclusief consumptie!