25 februari 2020
Showponies 2! - De Alex Klaasen Revue Continues (22 januari 2020)

Showponies 2! - De Alex Klaasen Revue Continues (22 januari 2020)

Lokatie: Singer Theater te Laren
Titel: Showponies 2! - De Alex Klaasen Revue Continues
Link: www.singerlaren.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 22 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Showponies 2! - De Alex Klaasen Revue Continues‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’ was een waanzinnig succes, waarin alle letters van het LHBTQI-alfabet aan bod kwamen. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek, een nominatie voor de Poelifinario en vijf sterren in de pers. Alle reden dus voor een minstens zo spetterend vervolg, met op het affiche naast stralend middelpunt Alex Klaasen ook nu de namen van Freek Bartels, Jip Smit, Daniel Cornelissen.
Showponies 2 wordt opnieuw een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, drama, technische hoogstandjes, verkleedpartijen, jurken, pruiken, feilloze samenzang, dubbele bodems, dubieuze woordspelingen en opgewonden hobbelpaarden. Geniet van ‘Alzheimer de musical’, een veganistisch ballet, een depressieve nar, een achtstemmige jodelsymfonie en nog veel meer. Voor iedereen die verrast wil worden en (om zichzelf) wil lachen. En ook voor Johan Derksen.
de Volkskrant ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’:
“Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen. (…) Van zo dichtbij zagen we Alex Klaasen nog nooit, in dit nieuwe hoogtepunt in zijn carrière.”
De Telegraaf ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’:
“Een knotsgek pleidooi om jezelf te mogen zijn. (…) De voorstelling zit ongelooflijk geraffineerd in elkaar. Wat op het eerste gezicht vooral een hoop vrolijke kolder bij elkaar lijkt, blijkt bij nader inzien wel degelijk zeer gelaagd. (…) Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment.”

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u genieten van een overheerlijk theaterdiner. Klik hier voor meer informatie.