De Buren

Mient 39
1811 NB
Alkmaar
072 5120308
www.deburenbv.nl

Nog geen informatie van De Buren ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over De Buren:

powered by

UIT123.nl TIP

Frank van Gerven

schreef:

Ik heb vandaag samen met mijn vrouw een dagje Alkmaar gedaan. Ik wist van vrienden dat je bij de buren goed kon eten. Ik was er nog nooit geweest maar ik kan zeggen dat het voortreffelijk was. Ik had als voorgerecht catalaans garnalenpotje.Dit gerecht was "Hemels" ik heb zelden zo iets lekkers gehad. Een compliment voor de kok.De gerechten zien er ook voortreffelijk uit, goede combinatie/keuzes. Ik zal zeker dit restaurant nog een keer aandoen. Ik kom uit Schijndel dus ik moet er wel een eind voor rijden maar dat combineer ik wel met een dagje zee of een dag shoppen met de vrouw. Succes met jullie restaurant. Groeten van Thea en Frank.

andr? van de berg

schreef:

Erg leuk gezeten en gegeten. Bij binnenkomst werden we gelijk aangesproken en werden onze jassen aangenomen en dit is een eetcaf?! Een leuke maar vooral lekkere kaart, veel keus ook voor een vegetari?r zoals mijn broer. Ik had een heerlijke tournedos en een zalig toetje net peer en kaas. Lekkere biertjes van de tap en mijn tafelgenoot leefde zich uit met de wijnkaart.
Bij afrekenen viel het ons heel erg mee, niet duur en waar voor je geld. Als enig minpuntje is het interieur, ietwat oudbollig, maar heel gezellig!
een 8,5 mocht je een getal willen hebben.

met vriendelijke groet Andr? van de Berg

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord