Sui Sha Ya

Stationsweg 58
1815 CD
Alkmaar
072 511 4422
www.suishaya.nl

Japans Restaurant

| in de omgeving

Meningen over Sui Sha Ya:

powered by

UIT123.nl TIP

Stefan nuijens

schreef:

Top! Heel erg leuk, en lekker.

anneke steenbergen

schreef:

Wij komen hier als 12 jaar op onze trouwdag en hebben worden elk jaar weer verrast door het personeel en de keuken> uitstekend zoals de de mensen ons ontvangen. De keuken is echt geweldig alle soorten vis van rauw tot bereid aan tafel. Weer Heerlijk gegeten 1 oktober 2011. Origato

yvonne

schreef:

Wannebe koks en chinezen? Deze JAPPANSE mensen runnen een heerlijk restaurant. de koks hebben een 4 jarige opleiding achter de rug voor ze achter de bakplaat mogen staan. het eten is heerlijk. wij hebben het altijd naar ons zin daar. Qua bediening van drinken zijn ze niet heel vlot, maar als je je hand even op steekt dan komen ze meteen.

Barry

schreef:

Ben er nu 3x geweest en nog steeds tevreden. Deze keer a la carte gegeten, dat beviel zeer goed.

De rauwe vis-specialiteiten zijn top! Ook ossenhaas en rauwe beef vallen goed in de smaak.

Anita

schreef:

Wij dachten een gezellige avond te regelen speciaal voor het 40 jarig huwelijk van onze ouders. Blijkt bij binnenkomst dat zij de reservering verkeerd aangenomen te hebben. Dus geen plaats voor ons aan de plaat! Of wij zolang aan een tafel wilden wachten (minimaal een half uur, konden geen tijd beloven) totdat er plaats voor ons aan de plaat. Het was toen al na 20.30 uur. Zij gaven ons het gevoel dat het aan ons lag dat de reservering fout was gegaan en boden als alternatief een overgebleven tafeltje. Konden ze toch nog geld aan ons verdienen, was het gevoel dat wij kregen. Wij hebben toen gekozen om naar een ander klantvriendelijker restaurant te gaan! Enorm teleurstellend en zal niet snel mijn geld daar uitgeven.

elisabeth

schreef:

ik kwam hier met mijn zoontje en daar zaten ze niet op te wachten. lieten dat ook merken. het eten was prima maar de kok gooide onverwacht een stuk omelet naar mijn zoontje en die kwam eerst op zjn blouse en vervolgens in zijn oog. voor het toetje werden we naar een achteraf tafeltje gezet. jammer, het eten was echt lekker maar door de bediening komen we hier dus niet meer!

danny

schreef:

goed gegeten!

manuela

schreef:

Mijn man en ik gaan graag naar de japanner ,je krijgt er een hele sfeervolle avond met lekker eten,en hebt echt het gevoel een avondje uit te zijn.vanavond gaan we weer,heerlijk echt een feestje!

Dani

schreef:

Een avondje naar Sui Sha Ya is een hele avond uit!Dit is echt een geweldig Japans restaurant. De bediening is vriendelijk en erg snel.Dani

Liz

schreef:

Ik heb al vrij veel Japanse restaurants bezocht, zowel in Nederland als in de USA. Ik kan niet anders zeggen dan dat de kwaliteit en de bediening van dit restaurant zonder twijfel toppie is. Absolute topklasse! Ook vrienden en kennissen van mij zijn het er mee eens, dat dit echt een van de beste "Japanse" restaurants is. Het feit, dat de zaak gerund wordt door Chinezen is totaal onbelangrijk en doet niet terzake. Het interesseert mij geen bal of miojn eten nou klaar gemaakt wordt door een Chinees, een Japanner of een Nederlander. Het gaat uitsluitend om de kwaliteit van het eten, de bediening en de atmosfeer.

nancy bieshaar

schreef:

nou t was weer heerlijk gister.
we hebben genoten van t eten en de sfeer.de bediening was weer heel goed en we gaan er zeker weer gauw heen!!!liwfs van nancy

nancy bieshaar

schreef:

oja en anoniem,en noname erg zwak om geen naamachter te laten hoor!!!!je durft commentaar te geven maar niet met je eigen naam!!
erg gedurft xxxxxeen echte fan van t resaurant

nancy bieshaar

schreef:

nou ik vind t kommentaar helemaal niet op zn plaats!ik en mijn man michel komen al heel lang bij de japanner in alkmaar,en het is er fantastisch!de bediening en vriendelijkheid een dikke10.en t eten is ontzettend lekker.en het is er heel gezellig.vanavond zijn we er weer!!!!!

ruud

schreef:

geweldige avond gehad. De bediening was uitstekend, het eten erg smakelijk, en we werden de hele avond vermaakt met leuke truukjes en grapjes. Ik ga volgende maand weer.

Niels

schreef:

Het lijkt wel een circustent. Slabbetjes, de (wanne be)koks gooien met eten. Slecht en voorspelbaar entertainment. Zonder klasse.

Dennis

schreef:

ik vond het heel erg lekker ik ging heel veel eten heerlijk!!! maar daarna was ik
wel een week ziek

anoniem

schreef:

het eten was niet te vreten

noname

schreef:

Van buiten ziet het er goed uit. Van binnen blijkt niks Japans te zijn, het wordt geheel gerund door chinezen. Het eten is van slechte smaak, totaal anders dan echt Japans. Als je witte rijst bestelt, krijg je Chineze rijst, wat goedkoper is dan Japanse rijst. Het is niet de prijs waard, je wordt afgezet voor een slechte kwaliteit voedsel. Je kan beter Chinees afhalen voor de helft van de prijs. LET OP: Dit is geen Japanner!

koomen

schreef:

Ik heb heerlijk gegeten.
De Sushi was geweldig.
Is erg smakelijk, licht verteerbaar en gezond.

Ik heb de volgende vraag.
Is Sushi in de omgeving Alkmaar ook verkrijgbaar voor tussendoor bij bijv. een visboer of Japans speciaalzaken?
Dan kan ik het zelf af en toe in huis halen

Reakties zijn welkom.

vrgr


Thyjs

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord