Indiaas Restaurant Payal

Deventerpad 10
1324 EE
Almere
036 5330570
www.payal.nl

Eten bij Payal is een ?heerlijke belevenis, waarvan je zelfs een vakantiegevoel krijgt?. Als een stukje India in Almere serveren ze 'voortreffelijk eten zeer concurrerend geprijsd;' ook de vegetarische gerechten. Een afhaalservice bestaat ook, maar de meesten prefereren het romantische restaurant. Regelmatig wordt er live muziek en dans verzorgd.

| in de omgeving

Meningen over Indiaas Restaurant Payal:

powered by

UIT123.nl TIP

Mitch

schreef:

Laten bezorgen geen goede optie. eten was koud en die kipworstjes en rijst smaakte naar gummie balletjes.. en de saus smaakte ook chemisch.

Billy

schreef:

I am living in Almere for a couple of weeks along with some other englishmen. After leaving Bradford I was looking for real indian curries all around and was surprised to find them in Almere itself. Indian restaurant Payal is performing to my utter most satisfaction. Thanks for being here.

sunny

schreef:

Het is een authentiek Indiaas restaurant, inrichting is dus niet echt modern, maar dat doet geen afbreuk aan de smaak van het lekkere eten. We zijn er al drie keer geweest en iedere keer is het weer heerlijk! De eigenaar is een liefe heer en op haar advies hebben we laatst een scherp (lamb vindaloo) en een mild gerecht (chicken badami korma) genomen, prima combinatie! De kulfi is hier heerlijk! Tip: vraag om de vegetarische kikkererwten met spinazie die niet op de menukaart staan

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord