Spotlight

Amsterdamweg 1
1324 RL
Almere
036 5342642
www.spotlight.nl

Spotlight heeft een sfeervol restaurant met allerlei gekleurde spots. Spotlight is er ook voor u feesten, bruiloften, verjaardagen, presentaties, vergaderingen en nog veel meer.
Komt u eens langs bij spotlight.

| in de omgeving

Meningen over Spotlight:

powered by

UIT123.nl TIP

Ruud

schreef:

Nou, ben benieuwd, ga er vanavond naar toe vanwege trouwfeest van mijn zoon. Dat er een Hond rondliep doet toch niets af aan het feit of het serviceniveau goed of slecht is?

Bij mij "helpt"de Hond iedere x in mijn Toko om het eten te kunnen(pikken) bereiden.Ik laat u mijn bevindingen weten.Olaaaaaaaaaaaaafffffff

Melissa

schreef:

Wat een slecht restaurant zeg. Ik beaam wat Olaf zegt, het is werkelijk beneden pijl.
Het eten is niet lekker, de service is slecht. Wij gaan er niet meer heen!

Olaf

schreef:

Dat ze in de top 5 van Almere zijn gekomen zegt niets aangezien er in Almere weinig culinairs te vinden is dus dan zit je al snel bij de top 5. Daarbij zal het wel weer te maken hebben met het feit dat de ouders van de jongens connecties heeft bij de gemeente Almere.

Kijk even op (bijv.) Iens.nl.

Mantel

schreef:

Wij zijn er al meerdere malen, in verschillende seizoenen, wezen eten en het is ons nog niet één keer tegen gevallen. Een goede prijs/kwaliteit. Ze zijn niet voor niets in de top 5 van de beste restaurants van Almere gekomen.

Toon

schreef:

Werkelijk een heel goed restaurant als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding. We hebben hier een aantal malen met onze kinderen gegeten en ook zij vinden het erg gezellig. In tegenstelling tot wat ik lees vinden wij de bediening wel erg vriendelijk (met name naar de kinderen). Kortom een hele leuke tent

Olaf

schreef:

Vreselijk restaurant. Slechte bediening, service, inrichting en eten. Er liep zelfs een hond door het restaurant!!!
Dat kan echt niet.
Maar goed, ze staan al slecht bekend in Almere.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord