Podium Mozaiek

Bos en Lommerweg
1055 DT
Amsterdam
020 5800380
www.podiummozaiek.nl

Podium Mozaïek is een nieuw, internationaal cultuurpodium in Amsterdam-West, gevestigd in de voormalige Pniëlkerk aan de Bos en Lommerweg. Het programma biedt wereldmuziek, theater, kleinkunst en dans uit binnen- en buitenland. Theater Rast en Circus Elleboog zijn vaste bespelers van het podium. Verder organiseert Podium Mozaïek regelmatig cultuureducatieve projecten. Voor of na een voorstelling kunt u een drankje of een gerecht uit de wereldkeuken van Theatercafé Mozaïek bestellen.

Podium Mozaïek geeft Amsterdam-West z'n eigen culturele hart. In het gebouw vindt u verder een aantal kantoor-, studio- en atelierruimten. Podium Mozaïek is tevens beschikbaar voor congressen, bedrijfspresentaties en feesten.

| in de omgeving

Meningen over Podium Mozaiek:

powered by

UIT123.nl TIP

Dinand

schreef:

Graag meer info over de ring van Wagner en theatercursus.

Lieve

schreef:

Wanneer is er weer een theatercursu?

Jupke

schreef:

Echt een fijn theater met vriendelijk mensen en personeel.

Aiken

schreef:

Prima de luxe!

Martine

schreef:

'k Eet al een paar jaar elke maand 1 of 2 keer per maand bij Mozaiek maar het verveelt nooit. Het is iedere keer weer leuk en lekker. Eerlijke gerechten met goede ingredienten, goede prijs kwaliteit verhouding. Alles is vers en zelfgemaakt dat is bij veel restaurants in deze prijsklasse niet het geval. Toppertje!

Lisanne

schreef:

Sinds wij twee jaar geleden in B&L zijn komen wonen, eten wij minstens 1 keer per week bij Mozaiek en dat is altijd top! Bediening is aardig en de kwaliteit van het eten is goed.Dat je niet altijd binnen een uurtje weer buiten staat neem je dan graag voor lief!

Philippe

schreef:

Na lange tijd weer eens uit eten. Moesten meer dan anderhalf uur wachten op het voorgerecht, toen dat er was na 10 seconden het hoofdgerecht en nog een glas drank over ons heen.


Het eten was overigens matig, geen excuus en laat staan een genoegdoening. Kortom, dat was het dan....


UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord