Zoo Antwerpen

Koningin Astridplein 26
2018
Antwerpen
+32(0)3/202.45.40
www.zooantwerpen.be

Nog geen informatie van Zoo Antwerpen ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Zoo Antwerpen:

powered by

UIT123.nl TIP

Rinus

schreef:

Hele fijne zoo. We gaan er regelmatig heen.

Jeroen H

schreef:

Leuk dierentuin, goed om er geweest te zijn. Inkom niet heel duur, wel duur qua eten en drinken, dus beter zelf meenemen.

Van de Walle Lieve

schreef:

Voor mensen (zoals wij) die niet goed zijn in het lezen van plannetjes; graag iets meer 'wegwijzers' ter plaatse.
Anders alles OK.

marita vernelen

schreef:

Super leuke dag met de kleinkinderen in de zoo van Antwerpen, we hebben er met zen allen ten volle van genoten, geen betere uitstap zo vlakbij!!!

DAEMS

schreef:

er zijn nog vele werken bezig waardoor we toch een deel niet konden zien (bv aquariums) ; de meeste perken waren wel mooi heringericht ; enkel spijtig dat de luipaarden nog in een zeer kleine moeten zitten ; het nijlpaardenbassin is prachtig

flies jean-pierre

schreef:

na jaren terug naar de zoo geweest en bij het verlaten samen met mijn echtgenote een gezinsabonnement genomen

Lapouter

schreef:

Ik heb een kaart met nummer gekregen om 4 gratis toiletten te winnen maar nergens kan ik die invullen waarom zo ingewikkeld

Lapouter

schreef:

Het was een prettige dag

oma

schreef:

Het was een leuke dag voor de kleinkinderen van 5, 3 en 1,5 jaar. Veel dieren maar wel kleine kooien. De wandelpaden waren O.K. en buggy-bereidbaar.

luc beukering

schreef:

ik ben 24 maart 2013 naar zoo antwerpen met me vader geweest.
Er lag sneeuw dan kun je niet veel dieren buiten zien dan mogen ze de prijs wel verlagen de meeste ramen waren niet mooi schoon maar was wel leuk

pirc jozef

schreef:

wegens het slechte weer waren niet alle dieren buiten maar we hadden toch een aangename dag

landman

schreef:

Het restaurant is goed en goedkoop, de speelplek voor kinderen een goed idee.Leuk een dierentuin in de stad, maar....
Er is voor de bezoekers meer groen dan voor de dieren in hun toch vaak ook schamele onderkomens.Pijnlijk.S'avonds thuis zag ik Siberische tijgers op de tv.Zo sterk en krachtig en vol leven.Dat kon ik van de dierentuin tijgers niet zeggen.Het is mooi om de dieren te zien, maar het geeft me eigenlijk meer verdriet , omdat de omstandigheden helemaal niet te vergelijken zijn met de natuur zelf.Dit geld ook voor de vogels.

Richard Jacobs

schreef:

Na 23 jaar weer eens naar de zoo geweest.
Veel genoten kom zeker nog eens terug.

omajan

schreef:

Wij waren samen met onze kleinkinderen van 31/2 en 2 recentelijk in de dierentuin in Antwerpen. De kinderen waren vooral enthousiast over het aquarium en de zeeleeuwenshow. Het giraffenverblijf is erg mooi. Onze kleinzoon was enigszins teleurgesteld over de olifanten en hun verblijf. De speelmogelijkheid in het restaurant werd volop benut. Al met al een 71/2 tot 8 ((graag ding ik mee naar de tickets voor een bezoekje aan Planckendael.

w van der Meer

schreef:

Het is een leuk park,

Van Maroey Monique

schreef:

De zoo van Antwerpen is een mooie groene plek in het centrum van de stad waar het heel fijn is om een dagje in door te brengen.Het is netjes onderhouden en aangenaam voor jong en oud !!!Ik ben er geweest met de kleindochter van mijn vriend en we hebben er met zijn allen een leuke dag gehad !

anthonissen mayke

schreef:

Ik ben onlangs met 2 kleinkinderen van 4j en 6j in de zoo geweest, ze vonden het weer reuze fijn vooral bij de grote olifanten(met klimrek en glijbaantje)en bij de nachtdieren!(spannend),later in het speeltuintje waar ze het ook heel fijn vonden. onze kleindochter vond de dieren met hun gestreepte kousen aan het mooiste dier (okapi). wij komen zeker nog terug!

Keppens Frank

schreef:

ben gisteren met vrouw en kleinkind naar de zoo geweest,stond verstomd hoe prachtig het daar geworden is,hij heeft zich geen minuut verveelt en gans de school moest het vandaag horen.

dennis gaelens

schreef:

zalig om er met de kinderen te gaan,gezellig,netjes en leerrijk.

de cauwer

schreef:

toffe dag super !!

Chtuka Georgie

schreef:

al een hele tijd geleden dat we nog eens op bezoek kwamen, maar het park is nog mooier geworden, de bloemperken zijn ook mooi verzorgd, je ziet dat er gewerkt word, echt de moeite waard om regelmatig een bezoek te plannen !

Bollaert Dave

schreef:

Leuke dag gehad samen met mijn vriendin,de zeehonden show was mooi om te zien,gaan er zeker nog terug naartoe

de weerdt sylvan

schreef:


Ik geniet bijna elke weekdag van de
rust in se jologie omdat ik als abonee reeds om 0900 binnen mag.elke
dag in de  jologie is verschillend bemerk syeeds nieuwe
gebeurtenissen, bij mooi weder verblijf ik vooral buiten...maar wat
velen niet schijnen te weten dat bij regenweer men ook veel
intresante zaken kan bekijken binnen, bij de vogels,
reptielen,vissen,kleine apen, zeer mooie tropische tuinook de korte
gespreken met de dierenverzorgers en met de tuinmannen  en vrouw
welk ons een zeer mooie aangelegde en onderhouden tuin bezorgen ook
met vele oude zeer intresante boomsoorten zijn een intresante
mogelijkheidheerlijk onze grote antwerpse tuin

Finaut

schreef:

prachtig.komen zeker terug met achterkleinzoon

van bocxlaer m

schreef:

Gisteren met kleinkind geweest .Een heel leuke dag gehad.

CAMWY

schreef:

Ik was de laatste keer in de zoo met mijn ouders,ben nu 65 jaar en de zoo is nog altijd de beste van Europa voor de verzorging van de dieren,en de properheid,kom nog zeker terug,dank U voor onze mooie dag in de zoo,Betty Camille uit Oostende.

Natje

schreef:

De zoo is super en proper heel tof vr kinderen maar E zouden het wat betaalbaar mogen maken en niet voor alles zo veel geld mogen vragen

Bracke Dwight

schreef:

Aangenaam bezoek gebracht met kleinkind - meisje van 8 jr. Spijtig dat er geen plaatsen vooraan voorzien zijn voor de kleintjes bij de voederbeurten van de Pirana's en de Pinguins ...

Wellens Josée

schreef:

Fantastisch dierenpark.
Ik ben er op 31 juli geweest met 5 kleinkinderen en ze waren allemaal enthousiast, zelfs mijn dochter en ikzelf.

paquaij MFH

schreef:

prachtig leeuwenverblijf en bijna alle dieren bij elkaar en dat in zo een grote stad.Gweldig!

Johnny

schreef:

op 4 April naar de Zoo gekomen het weer viel mee,dieren die wij zochten allen gezien ook de zeehondenschow mee gemaakt,onze kleinzoon was tevreden en wij ook..was de moeite..alhoewel Plankendael ruimer is.

LASEURE ALFRED

schreef:

WE ZIJN REGELMATIGE BEZOEKERS VAN DE ZOO, PLANCKENDAEL EN AQUATOPIA.
HET IS LEUK TE ZIEN DAT DE ZOO CONSTANT WORDT VERFRAAID EN GEMODERNISEERD. EEN MINPUNTJE IS DAT MEN NOG TIJDENS DE PAASVAKANTIE EEN AANTAL ZAKEN DIENDE AF TE WERKEN; EEN SUPER PLUS PUNT VOND IK DAT ER TERUG LEEUWEN IN DE ZOO WAREN.

claessens eddy

schreef:

vandaag met onze kleinzoon naar de zoo van antwerpen geweest. Onze kleinzoon is een echte dierenvriend we hebben elk hoekje van het park gezien. Dus alle dieren klein en groot. Het was ook mooi weer. We hebben ook het kleine dromedarisje gezien schattig.

WILLEME MARIETTE

schreef:

Dieren bekijken die je anders nooit te zien krijgt. Mijn kleinkinderen genieten eveneens van alle schoonheid. Maar leuk is, te weten dat ze zich kunnen uitleven in de speeltuin, en de vrijheid om te kunnen rondlopen zonder autogerij of ander gevaar. Prachtig aangelegd door onderhoud. Proficiat, voor alle medewerkers die voor de zorg van natuur en dier zorgen. Bravo

eckelmans/totté

schreef:

29/02/12 . Ben met mijn kleinkinderen naar de zoo geweest. Kids en ik erg teleurgesteld,zeer weinig dieren te zien, wel lege verkommerde ruimtes in een grote slijkbouwwerf.Bij die omstandigheden zou een voorlichting en of korting niet misplaatst zijn .Nog heel veel werk ..als dit met Pasen klaar moet zijn . Veel succes .

speleers

schreef:

veel verschillende soorten dieren gezien,vooral de apen waren boeien,en ook de nijlpaarden vielen in de smaak,spijtig dat er geen neushoorns waren

Nelly Broer

schreef:

Reactie op het geven van cijfer,er staat een 10 vermeld,maar dat is niet het geval ik geef een 4

nelly Broer

schreef:

Mijn vriendin en ik waren 9 Februari in de Zoo ,we waren er om half vier ,moesten 22 Euro betalen,we hebben bijna geen dieren gezien,om half vijf werden we verzocht om weg te gaan.
Dit gaan we dus nooit meer doen.

Rosa

schreef:

Op 25 januari als + 60-jarige oma een bezoek gebracht met de kleinkinderen.Héérlijk toch! Eén minpunt...Het jong gezin maakte gebruik van hun abonnement en oma (uit Limburg !) moest voor een namiddag bezoekje (KORT !)van onderhalfuur 17 euro betalen!!!Bureaucratie ten top???

stolk daniel

schreef:

wij zijn teleurgesteld over ons bezoek aan de zoo vinden de inkom veel te duur mijn man is invalide en ik moest voor mijzelf de volle prijs betalen en er waren weer werken aan de gang dit kan ik nog begrijpen maar waarom geven jullie de mensen dan niet vermindering verschillende dieren hebben we niet gezien zoals de leeuwen zaten in hun nieuw verblijf en moesten binnen blijven en ik stel mij de vraag invalide mensen in hun rolstoel of dat die gemakkelijk de hoogteverschillen aan kunnen wij zullen niet dikwijls meer een bezoek brengen dan gaan we liever parken in het buitenland bezoeken groetjes

rosette callewaert

schreef:

Heel weinig dieren gezien, de prijs zou in de winter toch wat naar beneden moeten want nu is het prijs kwaliteit heel duur

rosette callewaert

schreef:

Heel weinig dieren gezien, de prijs zou in de winter toch wat naar beneden moeten want nu is het prijs kwaliteit heel duur

maes kelly

schreef:

VANDAAG MET OVERGROOT OPA EN HET GEZIN NAAR DE ZOO VAN ANTWERPEN GEWEEST, WAT HEEFT OPA GENOTEN ! HET WAS HEEL LANG GELEDEN DAT HIJ ER NOG WAS GEWEEST HET FLEURDE HEM ECHT OP !HET WAS FIJN OM IN DE ZOO VAN ANTWERPEN TE ZIJN !

Anoniem

schreef:

ik ben met mijn vriend 3 december naar de Antwerpse Zoo geweest! wij vonden het erg mooi..alleen erg jammer dat er weinig dieren buiten stonden vanwege het weer!

hendrickx Jacky

schreef:

Na ons bezoek op 5 november was ik teleurgesteld dat er wweinig beweging was in de zoo, er waren weinig dieren buiten, misschien is beter naar plankendael tegaan

janssens sandra

schreef:

gewoon prachtig.

karin

schreef:

het is een mooi park en wordt nog mooier als het nieuwe verblijf van de leeuwen helemaal klaar is.

ingrid praet

schreef:

Ik heb erg genoten van het bezoek aan de zoo in Antwerpen.
Het was geweldig;fascinerende dieren in een prachtige tuin met mooie bloemen en planten.
"Oog in oog met de python" was ook erg interessant en ook wat griezelig...

T. de Maertelaere

schreef:

Het is fijn om met de klein kindere eens naar de dierenthuin te gaan om ze wat bij te brengen van alle dieren die daar verblijven in dat natuur park in het centrum van antwerpen.

Merckx Claudine

schreef:

met de familie naar de zoo is altijd een leuke uitstap, vooral de baby briluil die nu groter is dan zijn moeder is superschattig.

Dora D

schreef:

Naar de zoo gaan blijft al 8 jaar de top voor de kindjes. Ze kennen hun weg daar en rennen van de beer naar de olifanten. Ik kan ze nauwelijks volgen. Da's toch plezant, hé?

hermans paul

schreef:

vandaag zoo bezoek met onze kleinzoon
zijn al een jaartje ouder en wat ons een probleem gaf, was de kleine druk op de platte grond - plan van de zoo
een duidelijker tekst zou een beetje meer overzichtelijk zijn

Marina Mahieu

schreef:

ik beleefde vandaag weer een geweldige dag sind lang geleden. men zoonje had een dagje vrijaf en we besloten om naar de zoo te gaan. het was geweldig om alles van zo dicht bij te kunnen beleven. dit is zeker voor herhaling vatbaar!!!

depueter dominique

schreef:

het was weer een gezellige dag vandaag in de zoo,hier kom ik tot rust bij de dieren.

Den Blauwen Sabine

schreef:

ik was vandaag in de zoo,het was een leuke dag,al vond ik dat de zoo ook wel eens de lotto zou mogen winnen,ik vond het er wat verouderd en dacht meer dieren te zien,
grt bientje

danielle van rompaey

schreef:

was mooi maar is een beetje te duur om terug te herhalen

Gilbert Hoste.

schreef:

Een unieke belevenis in een prachtige en verzorgde tuin.
Een oase van rust in onze jachtige en luidruchtige maatschapij.TOP.
GH.

Annie Desaert

schreef:

wat een belevenis, mooi zonnig weer, prachtige tuin en zoveel te zien, steeds verrassend, verzorgde kooien en dieren, actueel en boeiend, we hebben ook genoten van de beeldhouwer Ronald die op nog geen kwartier tijd een prachtig olifantje boetseerde en we mochten het dan ook nog meenemen, super, een geweldige dag, geslaagd op ieder domein.

J. van Klingeren

schreef:

Ik heb met mijn achterkleindochter Evi heel erg genoten van de Antwerpse zoo. Alles zag er zeer verzorgd uit en de verscheidenheid aan dieren was fenomenaal! We zijn heel erg enthousiast ne komen zeker nogmaals.

flora van der voort

schreef:

ieder jaar sta ik versteld hoe prachtig onze zoo wel is

MV

schreef:

De ZOO Antwerpen maakt emoties los, je ziet er vele blije en soms ook droevige gezichtjes. De apen zijn leuk om zien, vele babydieren zijn te bewonderen, prachtig park om in te vertoeven, maar toch hier en daar dieren in een triest hok (zoals de luipaarden en panters). De toekomst kan altijd beter.

Marleen

schreef:

Vorige week bezochten we de Zoo. Ik ben rolstoel gebruiker en jammer dat de ZOO daar eigenlijk niet op ingericht is.Je kunt wel 'cement'op een gedeelte van de trappen storten, maar dan is de hellingshoek nog niet te nemen!Het is een ktachttour geworden. Veel medewerkers weten ook niet hoe je ergens moet geraken, ze zijn wel heel vriendelijk en voorkomend.

joop

schreef:

Een gezellige en overzichtelijke dierentuin met een grote verscheidenheid aan dieren. De autorit van 1,5 uur was de moeite waard.

libudaBooty

schreef:

de antwerpse dieretuin is een uieke plaats waar je dieren ziet en er iets kan leren...

maes maria helena

schreef:

allo beestjes wij zijn al vele jaren abonnee van de zoo en blijven er van genieten gisteren heb ik nog eens naar de nieuwbouw van jullie nieuwe nestjes komen kijken met mijn kleidochter doe zo verder en laat ons nog lang genieten.

van assche nico

schreef:

daar ik al jaren de zoo bezoek en er vroeger met de fanfare nog gespeeld heb is het voor mij de plaats van rust en ontspanning.b

van assche louisa

schreef:

voor mij is de zoo al jaren een favoriete ervaring. en dit gedurende 50jaar al.

Henssen

schreef:

Graag een offerte voor een bezoek met Zij aktief Berg en Terblijt in 2012 met gebruik van koffie en vla.
Groet Phil Henssen.

nabil

schreef:

wij zoeken de email adres van de zoo van antwerpen als u het heeft laat iets alstubliefst ists achter

Jari14

schreef:

hey ik heb het e-mail adres van de antwerpse zoo: [emailadres bij redactie bekend]

MAILLIARD Jean-P

schreef:

Ik heb vorige week het formulier voor een 60+ gezins-abonnement als lid SSD GPI, met pasfoto's overgemaakt. Deze week heb ik het nodige bedrag gestort.

Kan U mij zeggen of nu alles in orde is en mij het abonnement wordt toegezonden.

Dank bij voorbaat.

Charlotte

schreef:

Hallo mensen! Ik ga eind mei stage lopen in de Zoo, heb er onwijs veel zin in!! Is er misschien iemand die er al wel eens stage heeft gelopen of ook in die periode gaat? xxx

stefan kerkhof

schreef:

ik ben 10,5 jaar en ik vind jullie zoo heel leuk en wil er eventueel later in komen werken want ik hou erg veel van dieren en het is mijn droom voor er te komen werken.nog veel succes met jullie zoo en misschien zien jullie mij later dan nog wel!groetjes,stefan.

candy

schreef:

ik vind de zoo in antwerpe megah tof mooi'e diere hebbe veel plek het is daar mooi ik zou der wel is graag mee gaan helpe bij de diere ik ben zelf heel zot op die kleine pandah beertjeuhs !!!!! groetjes candyke

Soenens Marco

schreef:

Ik hou zo ontzettend veel van dieren. Werken, dat wil ik daar. De beestjes verzorgen als waren ze mijn eigen kind. Da is een prachtig facette van de zoo.

Uytdenhouwen Nathalie

schreef:

Ik ben op zoek naar het e-mail adres van de zoo van Antwerpen! Kan iemand me dat bezorgen want er zijn problemen met de website van de zoo en geraak er dus nie aan! Mercikes!

Nathalie

schreef:

Ik zoek het email adres van de zoo. Mail naar nanajietje@hotmail.com Thx xxx

janneke

schreef:

ik weet nog niet hoe het daar is maar ik ga in februari daar stage lopen en zo te horen van de contact personen mag ik er veel doen

jahn

schreef:

jaja..de zoo is fantastisch,echt waar maar ik zoek wel de emailadres van de zoo
kan iemand da me geven???

C Huisman

schreef:

IK VINDT DE ZOO GEWELDIG ZO ALS OOK PLANKENDAEL.MIJN GEZIN EN IK GENIETEN AL JAREN VAN EEN JAAR KAART.EIGENLIJK LIJKT HET MIJ OOK ERG LEUK OM IN EEN DIEREN TUIN TE WERKEN!ZIJN ER REGELMATIG VAKATURES BIJ JULLIE?

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord