The Old Bakery

Bosstraat 9
4611 NA
Bergen op Zoom
0164 211924
www.theoldbakery.nl

High tea en lunch

Gesloten op maandag

Op 26 juli 2007 heeft the Old Bakery haar deuren geopend. The Old Bakery is een trendy en gezellig lunchrestaurantje in het centrum van Bergen op Zoom waar je heerlijk kunt lunchen. Natuurlijk kun je ook terecht om te schuilen voor de regen of de kou onder het genot van een kop koffie of een potje thee met een stuk huisgemaakt cheesecake, scone met clotted cream en jam of ander gebak.

Onze specialiteit is de high tea. Maak een keuze uit één van onze 5 verschillende high tea's, waaronder 1 speciaal voor kinderen.

The Old Bakery is gevestigd in een oud pand aan de Bosstraat. De oorspronkelijke naam van dit pand is “Haentjes” en ligt aan een gezellig pleintje waar de Bosstraat en de Potterstraat samenkomen.

Wij werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten. Ons brood en koffie/thee zijn biologisch.

Kom gerust een keertje kijken bij 'the Old Bakery'

vandaag: 10-17.00 uur | in de omgeving

Meningen over The Old Bakery:

powered by

UIT123.nl TIP

Bob

schreef:

Goed te doen hiero

yvonne van Oosterbosch

schreef:

Vandaag een heerlijke middag gehad: van 13.30-17.15 uur gezellig samen zitten kletsen terwijl we genoten van een heel uitgebreide High Tea. Heel fijne bediening, bescheiden, vriendelijk. Alle gerechtjes verschillend, formaat precies goed, heel fris nagerecht. Een aanrader, mij zien ze er zeker nog regelmatig terug!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord