Hachi

Meerstraat 90
1941 JD
Beverwijk
0251 212688
www.kuilart.nl/grand-cafe

Onbeperkt Japans eten voor een vaste prijs:

Maandag t/m woensdag: € 24,50 p.p.
Donderdag t/m zondag : € 25,50 p.p.

| in de omgeving

Meningen over Hachi:

powered by

UIT123.nl TIP

Arjan

schreef:

Afgelopen maandag hier gegeten.

Ondanks dat het sneeuwt, toch erg druk.

Niet verwacht op maandag en nog slecht weer ook.

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.

Mij zie je zeker terug.

Dekker

schreef:

Heerlijk gegeten.

Zeker een aanwinst.

Snelle en vriendelijke bediening

Heerlijk 5 volle rondes kunnen eten.

Foodlovers

schreef:

Wij hebben hier lekker gegeten. Leuke inrichting (strak!!!). Leuk concept. Makkelijk en gratis parkeren. Wel erg druk.

Sinny

schreef:

We hadden hier laatst doordeweeks gegeten met 6 man.. We waren allen ietswat teleurgesteld. Wij zijn al wat gewend omtrend all you can eat sushi tenten, Hachi viel wel tegen..Het duurde lang voordat je eindelijk je eten kreeg en de gerechten waren heel zout.. Ook waren de porties klein, waardoor je geneigd bent om vaker dezelfde gerecht te bestellen.. Wij komen regelmatig bij shabu shabu in rotterdam en zijn dit dus niet gewend. Na de 3 ronde zat onze tijd er alweer bijna op.. Kortom, we waren niet gecharmeerd van hachi.

Kevin

schreef:

Heerlijk gegeten.

Zeker een aanwinst.

Pieter

schreef:

Voor de eerste keer in dit restaurant gegeten .Prima bediening.Prima gegeten.En dat zeker niet voor de laatste keer.Een aanwinst voor ons Beverwijk.

Merel

schreef:

Super lekker gegeten.Top, zeker een aanwinst voor Beverwijk.Mij gaan ze vaker zien!

Nelson

schreef:

Wij zijn hier gisteren geweest (28 maart). Erg lekker eten inderdaad en een goede sfeer. We hebben alles geprobeerd van de kaart met z'n 4-en. 2 uur termijn geldt alleen voor het bestellen van de kaart. Na de 2 uur mag je gewoon blijven zitten. Overigens zaten wij bommetjevol na 3 rondes van 5 gerechten per persoon, maar wellicht dat een grotere eter meer nodig heeft. Dat zal ook wel in de 2 uur passen denken we. Wat betreft dat restanten in rekening worden gebracht, vinden wij niet meer dan logisch. Dit voorkomt dat het een vreetschuur wordt waarbij men borden vol eten wegstuurt (dat is pas verspilling en zonde van de natuur....). Het is inderdaad duurder dan de Chinees, maar we denken niet dat je de een met het ander kan vergelijken. Sushi dat met a la minute met verse rauwe vis wordt gemaakt is nou eenmaal duurder dan Foe Yong Hay. Hachi is mooier/moderner ingericht dan een van de Chinezen in Beverwijk (maar dat is smaakafhankelijk natuurlijk!) en Japans eten is ook gewoon duurder dan Chinees. Trouwens, een rijsttafel met Babi Pangang en Tjap Tjoy is niet echt Chinees eten... Wij vinden het in ieder geval een aanwinst voor Beverwijk en aan de drukte te zien vinden anderen dat ook.

Kimmie

schreef:

Lekker eten. Goed en beleefd personeel en een hele goeie zweer!

chefkok Martijn

schreef:

Beste David,Ik vind het erg jammer dat je nog zo reageert.Zo als eerder vermeld, hier heb ik gegeten en er word niks gelogen.Hoe kom jij er bij dat je niet onbeperkt kan eten daaro voor 24,50? en hoe kom je erbij dat je 5,95 euro moet betalen voor een dubbele sushi?Je zou het echt eerst moeten proberen, voordat je iets over het restaurant verteld.Helemaal geen zin meer om met jou een discussie te voeren.Mensen dit is echt een top restaurant.

Kok David

schreef:

Martijn, natuurlijk ben ik zelf geen Chinees en werk ik daar ook niet. Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.Voor de rest herhaal je de regels van Hachi en zegt dat het allemaal goed is. Inhoudelijk reageer je helemaal niet.Wij Hollanders, Martijn? Dat ben je waarschijnlijk niet, aan je Nederlands te lezen.Verder is het niet waar wat je zegt: twee uur eten is NIET onbeperkt!

€ 24,50 is duur en € 5,95 voor een dubbele sushi is superduur.Misschien zou je eens goed kunnen lezen. Ik vergelijk geen landen of keukens met elkaar, maar prijzen.Over natuurbehoud. Vrij kinderachtig om gelijk te verwijzen naar andere restaurants. "Kijk, zij doen het ook!" Het priemende vingertje. Maargoed.

In Nederland zijn er steeds meer restaurants die geen van genoemde vissen serveren. Zij begrijpen dat overbevissing leidt tot uitsterven. Als jij in een Bourgondisch restaurant werkt dat nog met uitsterven bedreigde vis gebruikt, zou ik de chef eens sommeren een ander menu samen te stellen.

De gast let hier overigens ook steeds meer op.Japan staat bekend om zijn grootschalige overbevissing op alle soorten. De tonijn is daar het beste voorbeeld van.Kortom: Hachi is duur, niet onbeperkt, liegt en is slecht voor het milieu. Knappe jongen die niet met mij eens kan zijn!

chefkok Martijn

schreef:

Geachte David,Zelf heb ik hiero gegeten. Wat jij zegt vind klopt niet helemaal.Je kunt er gewoon onbeperkt eten. 2 uur de tijd is logisch, anders kunnen mensen van opening tot sluiting eten.Verspilling word niet gewaardeerd, dat is te begrijpen. Ze gebruiken topkwaliteit.Je moet zelf maar eerst is proberen voor dat je mening geeft.Als je een gerecht niet lekker vind (alles is lekker eigenlijk) dan nemen ze die gewoon mee.Nog een ding, als jij japans en chinees met elkaar vergelijkt, wat voor kok ben jij dan.In een handroll zit meer dan alleen zalm, zoals viseitjes (caviaar). Koop jij dat maar voor 1 euro.Jij bent zeker zelf de chinees, die jaloers is.P.s. ik citeer jou:

Zoals bekend doen Japanners weinig aan natuurbehoud. Zo serveren ze bij Hachi gerust paling, makreel en tonijn. Vissen die met uitsterven worden bedreigd.Ik zelf werk in een bourgondisch restaurant en wij verkopen ook paling, makreel en tonijn.Hallo wij hollanders eten heel veel gerookte makreel en paling. Tonijn steak op de grill lusten wij ook allemaal.Dus mensen laat je niet door david wijs maken. Ik zelf heb bij Hachi gegeten. Het is echt heerlijk onbeperkt Japans eten.Kok David

schreef:

Wat denk je? Eerst goed de kleine lettertjes lezen, die "spelregels" worden genoemd! Hallo? Waar zijn we mee bezig? Spelregels??? Blijkbaar is het zo dat er voorwaarden zijn aan het komen eten alhier! Belachelijk, natuurlijk: als wij betalen voor een diner hebben wij niet aan 'spelregels' (lees: wetten!) te voldoen, buiten de sociale norm.Dus wat zijn die spelregels dan?

Deze (rechtstreeks van hun site):

Spelregels Diner

* Men krijgt 2 uur de tijd om te bestellen d.m.v. bestelformulier.

* Men dient deze zelf in te vullen.

* Per ronde per persoon kan er max. 5 items worden besteld.

* Er kan alleen nogmaals worden besteld, indien de vorige bestelling al geconsumeerd is.

* Verspilling wordt niet gewaardeerd, bestel daarom alleen wat u op kunt.

* Restanten als gevolg van overbestelling worden in rekening gebracht. € 1,00 per sushi en alle andere items € 2,00.Jawel!

U leest het goed.

Het is dus gelogen dat men voor € 24,50 of € 25,50 onbeperkt Japans kan eten.Per regel:

* Twee uur de tijd? Met andere woorden: rustig dineren zit er niet in, het blijkt weer een supermarkt onder de restaurants. Hachi, we leven niet in Japan en het hoeft niet snel. Geef eenieder de hele avond.* Zelf invullen? Wat een onzin! Als mijn vrouw mijn kaart wil invullen kan ze dat gerust doen. Gelogen.* Hoezo maximaal 5 items? Het is toch onbeperkt? Nee dus! Wederom een leugen.* Alleen bestellen als de vorige bestelling is geconsumeerd? Wat zullen we nou krijgen?? Grootste onzin, natuurlijK! Stel je voor dat je een gerecht niet lekker vind. Dat zou betekenen dat je niets meer mag bestellen. Daar gaat je € 24,50!* Verspilling wordt niet gewaardeerd, staat er. Beetje lastig hè, als je maar 5 'items' kunnen worden besteld.* Restanten worden in rekening gebracht, schrijven ze. Betekent dus dat je niets kunt 'uitproberen', maar dat voor alles moet worden betaald.Dat € 24,50 voor een onbeperkt eten al veel is, is tot daar aan toe. De absurde, nee, zelfs idiote 'regels' die Hachi hanteert zijn niet minder dan belachelijk. Zelf menukaarten in moeten vullen om kosten te besparen voor personeel en arbeid, maar dan nog regels durven stellen ook.Alsof dat niet genoeg is vragen ze nogal veel geld voor hun afhaalmenu. Een simpel handrolletje zalm (inkoop nog geen euro) kost € 5,95 en voor een simpele, dubbele sushi kost zo'n 4 euro. Dat maakt samen een tientje. De Chinees op de hoek doet 12 euro voor een complete rijsttafel.Hachi is een commerciele geldverdienmachine en heeft niets te maken met enige liefde voor culinair genot, hoewel ze de bezoeker graag het tegendeel proberen op te dringen.P.s. Zoals bekend doen Japanners weinig aan natuurbehoud. Zo serveren ze bij Hachi gerust paling, makreel en tonijn. Vissen die met uitsterven worden bedreigd.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord