M'n Schoonouders

Barendstraat 3
2771 DJ
Boskoop
0172 214162
www.mnschoonouders.nl

Brasserie m'n Schoonouders is een trendy restaurant waar je meer kunt doen dan alleen dineren. Je kunt er ook 12 verschillende workshops volgen, (gegeven door profs)en daarna high tea-en of dineren. Ideaal voor vrijgezellenfeest, vrouwendag of een personeelsuitje. Je kunt ook alleen high tea reserveren. We hebben prachtig uitzicht over de gouwe, wat met al die boten zeker de moeite waard is om te beleven.
Wij koken vers en met de seizoenen mee. Dus 4x per jaar veranderen wij onze kaart. We hebben een open keuken, dus je mag ten alle tijden de kok op zijn vingers kijken, (vinden ze nog leuk ook).

| in de omgeving

Meningen over M'n Schoonouders:

powered by

UIT123.nl TIP

Carola van der Laan

schreef:

Een restaurant waar eerlijk eten belangrijk is. Groenten uit eigen moestuin, alles vers en puur. Dat proef je! Wij gaan er graag eten.

marianne

schreef:

2 keer gegeten,de eerste keer met een grote groep bvan 20 pers., was voortreffelijk. ieder kon kiezen van de menu kaart (wat in andere rest. vaak niet kan met een grote groep), vandaag met ons tweetjes

, was weer fantastisch, smaakvol en zeer goed verzorgd, heerlijke huiswijn.

Carola en Ben

schreef:

Wij hebben hier regelmatig gegeten. Het is een leuk restaurant voor Boskoop en omstreken. Een wisselende kaart en de bediening is erg vriendelijk. Probeer het zelf ook een keer!

Carolien Bos

schreef:

Vandaag met 10 meiden een high-tea gehad. Was ontzettend goed verzorgd,


mooi gedekte tafel en heerlijk gegeten! We zaten boven met mooi uitzicht over de Gouwe.

Edwin

schreef:

Ik heb hier al diverse keren heerlijk gegeten. De keuken is echt top, inrichting smaakvol, regelmatig wisselende kaart en een fantastisch uitzicht over rivier "de Gouwe". Een echte aanrader

Aiken

schreef:

Irritant muziekje op hun site.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord