Klein-Java

Speelhuislaan 6
4815 CE
Breda
076 5147858
www.klein-java.nl

KLEIN JAVA is een familiebedrijf waarvan alle leden en medewerk(st)ers één ding gemeen hebben en dat is .... lèkker eten! Tegen deze achtergrond moet u ons en ons bedrijf dan ook plaatsen. We willen iedereen laten meegenieten van datgene wat wij zo waarderen.
En gelukkig zijn wij niet de enigen.

Jaren geleden is oma met de zaak begonnen en ondertussen is het uitgegroeid tot de smaakmaker van de Indonesische keuken in Breda en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor smakelijke Indonesische snacks, maar ook voor een uitgebreide ''Indische" rijsttafel.

Langzamerhand is haar hobby uitgegroeid tot een volwaardige onderneming bestaande uit een eethuis, afhaalcentrum, bezorgdienst en cateringservice. In de loop der jaren hebben wij een vaste klantenkring mogen opbouwen. Particulieren en bedrijven die allemaal laaiend enthousiast zijn over hetgeen wat wij leveren en hoe wij dat leveren.

Met onze catering en partyservice werken wij voor directe opdrachtgevers, maar even zo lief leveren wij als zogenaamde onderaannemer. Hoofdzaak is dat wij anderen mee kunnen laten genieten van datgene wat wij zelf graag eten.

| in de omgeving

Meningen over Klein-Java:

powered by

UIT123.nl TIP

Herman

schreef:

Lange tijd fietste ik van werk langs Klein Java, maar nooit de stap gezet binnen te gaan. Wellicht vergelijk met de gebruikelijke Chinees-Indische restaurants: beide soorten middelmatig. Na een keer geprobeerd: dit is lekker eten, en inmiddels ( na jaren wekelijks genieten) duidelijk: ook authentiek. Zowel bediening als kwaliteit is prima, en bovendien is er een sociale sfeer. Is eigenlijk meer een Warung (eethuis), maar de kwaliteit van alles is des te beter.

Kees en Irene

schreef:

We komen er al 20 jaar lang,minstens 1x per week en het verveeld nog steeds niet. Elke keer is het weer een smaaksensatie die ons terug brengt naar Indonesie.
Leo, rochard en crew blijf zo door gaan

wlgorissen

schreef:

het was gewoon lekker dat was voor de 1e keer dat ik javas op had

bapri

schreef:

Dit is een echt autentiek indonesisch restaurant. Het smaakt precies zoals mijn oma altijd kookte.Het brengt je even terug naar Indonesie.

patriz

schreef:

Al vanaf het begin in het kleine restaurantje aan de haagdijk, wat toch wel 15 jaar of meer is, haal of bestel ik klein java 1 of 2 keer per maand. En nog steeds verheug ik me er iedere keer weer op als wij op het thuisfront beslissen: vanavond klein java eten? Het is ons aller aller lievelings eten: Heel betaalbaar en de mensen zijn heel vriendelijk en vooral menselijk. Bedankt dat jullie bestaan.

Louis Herbergs

schreef:

Eten is erg lekker,maar als je een rijsttafel afhaalt kom je bedrogen uit.Het is zeer weinig maar dat ligt misschien aan de gene die hem in bakjes doet? Een combi menu is wel bijna voldoende voor 1 persoon,en is goed van prijs.Smakelijk eten

Ineke en Johan

schreef:

Heerlijk eten en voor een schappelijke prijs, mijn vriend is er helemaal weg van, gezellig en lekker eten, altijd leuk om vrienden en familieleden kennis te laten maken en zijn altijd zeer tevreden over klein java. Voor mij persoonlijk ben ik thuis en voel ik me zeer verbonden met mijn familie. Groetjes, Ineke.

anneke

schreef:

Heerlijk eten voor een hele schappelijke prijs. Vriendelijk personeel en een leuke gewone omgeving. Geen poespas maar gewoon goed!

priscilla gabriël

schreef:

echt lekker eten! makan,makan! en vooral : jullie zijn altijd vriendelijk!

Rob

schreef:

Lekker eten voor een goede prijs. Zeker de moeite waard om een keer binnen te lopen en te proberen

Fred en Ingrid van den Beld

schreef:

Wij gaan vaak naar Indonesie en met name Bali. In Klein Jav hadden we het gevoel dat we dáár waren. Nu we het hebben ontdekt zullen we er vaak eten. Het eten was lekker en de ambiance een beetje Indisch.

Jeroen

schreef:

Vanavond heb ik samen met m'n vriendin onze prijs kunnen nuttigen welke we hebben gewonnen met de maandelijk quiz. Geweldig menu met 16(!) gerechten in het hoofdmenu. Zeker een aanrader. Goede en vriendelijke bediening.

lea

schreef:

Wij gaan heel vaak eten en met kerst bestellen wij altijd de rijsttafel. Niet duur en erg lekker

wim en marian

schreef:

marian en ik komen al 12 jaar bij klein java en elke keer is het feest voor ons wij vinden de mensen die ons bedienen geweldig sociaal en begripvol en natuurlijk heerlijk eten onze bruiloft heeft klein java uitstekend voor ons verzorgt we kregen zeer veel complimenten van de gasten mijn vrouwtje en ik hopen nog lang ervan te genieten

Peter

schreef:

Vanuit de ambulance dienst komen wij ook graag bij klein java snel een maaltijd afhalen en op de dienst heerlijk genieten.

Kan het iedereen aanbevelen.

F.E.Bish

schreef:

Gelukkig dat Klein Java ook thuis kan bezorgen. Even bellen en koud bestellen.Na aankomst in de magnetron en het extra eten in de freezer.Zaaaaaaalig.

Willem

schreef:

eenvoudig restaurant,geen luxe,leuke mensen en buitengewoon smakelijk en goed bereid eten zoals wij verwend waren in het voormalig Nederlands-Indie.

Max

schreef:

relaxed restaurantje met lekker eten, goede en leuke bediening en niet duur.

Marcel van Vreeswijk

schreef:

een gezellig restaurantje waar het uitstekende eten door even vriendelijke mensen wordt bereid en opgedient. Een keer per week nuttigen we hier met de hele unit een heerlijke lunch.

Susanne

schreef:

Gezellig restaurantje, we gaan er regelmatig met de kids eten. De prijsvraag op de website is ook een leuk idee.

judith

schreef:

uitstekend restaurantje. verwacht hier geen grote luxe, maar gewoon kwalitatief goed eten. Wij zijn ooit op de Haagdijk als eerste begonnen om Klein Jave te "proberen" als eerste van de daar zoveel zittende eetculturen. Maar ja, we zsijn nooit verder gekomen en zijn nu prettig "verslaafd"

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord