Brasserie Luxembourg

Poelestraat 32
9712 KB
Groningen
050 3115691

Nog geen informatie van Brasserie Luxembourg ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Brasserie Luxembourg:

powered by

UIT123.nl TIP

rnieboer

schreef:

9dec.2013 19.00uur met 4pers. heerlijk gegeten!
Geweldige bediening!!  Komen spoedig weer langs.
Beoordeling 9.

Bram

schreef:

De oude recensies (daterend van 2005 maarliefst) kloppen absoluut niet met mijn ervaring bij de Brasserie. Het eten is goed en betaalbaar en ik heb het hier erg gezellig gehad. Zeker een aanrader dus!

Yvonne Uiltjes

schreef:

Gisteren gegeten bij de Brasserie. ben een echte spareribs liefhebber en de spareribs bij de Brasserie zijn zeker aan te raden!
Terras zat natuurlijk vol ivm met het warme weer dus we moesten af en toe wat lang wachten op onze drankjes.
Zag dat het personeel hard aan het werk was, dus dit was begrijpelijk.
Later op de avond zijn we nog binnen gaan zitten, ook hier vond ik de sfeer van de Brasserie fijn. Luchtige inrichting, met veel stijl.
Kom hier zeker nog een keer, al is het alleen al voor de spareribs!;)

Don1984

schreef:

Lekker gegeten en aardige bediening! Met mooi weer is het terras erg fijn om te zitten en lekker centraal. Zeker een aanrader voor een gezellige avond of dagje uit. Met minder goed weer is het binnen ook erg gezellig.

Carla Schol

schreef:

Afgelopen weekend hier heerlijk gegeten! Leuke sfeer en goede bediening. Wij komen zeker terug!

M. Werf

schreef:

Weer erg lekker gegeten. Voor het 3-gangen menu gekozen en dat was allemaal dikke prima! Vriendelijk personeel met veel enthousiasme en kennis van zaken. Kortom, hier kom ik zeker terug!

eetclub

schreef:

afgelopen zondag hier gegeten. en het was niet echt geweldig. Vlees droog, Carpaccio had de omvang van een tartaar , groente uit blik of pot.

zonde van het geld

ineke en yvonne

schreef:

high tea cadeau gehad een vriend dit hebben wij vanmiddag genuttigd .
Was niet wat we er van verwacht hadden .
èèn klein potje thee voor twee personnen wat eigelijk voor èèn persoon is in onze beleving.
De rest is ook niet echt wat een high tea moet zijn geen aanrader,

tirza

schreef:

heb er vorig jaar zomer zo vaak gegeten, heerlijk, smaakvol...zelfgemaakte hamburger en een biefstuk vol van smaak, rood van binnen en nog warm ook en de cheesecake en de chocolademouse overheerlijk, kon mijn vingers er wel bij op eten. Ondanks de mega drukte snel opgediend en van hoog kwaliteit. Ben er afgelopen 3 maanden 3 keer geweest, weet niet wat er daar is gebeurd, dacht zal wel verkeerde tijd zijn of een andere kok ofzo, dus ben daarna nog 2 keer geweest...smaak van het eten was heel anders en erg zout niet te vreten gewoon..echt heeel zout bleggh...biefstuk doorgeslagen en koud en mijn vriend had een hamburger die rauw van binnen was en zo droog dat je er een raam mee kon ingooien.Bediening liep in slobberkleding,een oudere dame..misschien wel personeels tekort kan natuurlijk.. niet representatief in ieder geval en niet belangstellend ook.Daarnaast waren er 4 mensen aan het eten en we hebben 5 kwartier moeten wachten op een biefstuk, hamburger en wat friet...nou dat kan ik thuis sneller...dus voor mij never nooit meer...zonde van wat er ook daar is gebeurd..kwaliteit is behoorlijk verminderd...

Mieke

schreef:

Deze recencies kloppen volgens mij echt niet meer, zie data 2005! De Brasserie is echt een heel leuk cafe restaurant, ik kom er wekelijks en vind het er heerlijk, lekker eten voor weinig geld en leuke bediening. Bier van 2,50 klopt ook niet!


Ik vind het een aanrader!

duurbier

schreef:

Heeft niemand die belachelijke bierprijzen gezien?? De enige kroeg in groningen waar je 2,50 euro voor een biertje mag neerleggen!!

drachten

schreef:

?10,- voor een voorgerecht in een kompleet lege zaak , Zonde

teleurgestelde klant

schreef:

Ja naar de afgrond geholpen
het ziet er niet meer uit daar , eeuwig zonde

Kooistra

schreef:

Wat ooit een instituut was waar alle Groningers graag vertoefden wordt nu door de Kooistra mafia langzaam naar de afgrond geholpen .

klaas

schreef:

De brasserie is heel gezellig als je uit eten wilt, inmiddels duurt het wachten op je eten slechts een half uurtje. heel gezellig!!

onbekende

schreef:

De koks doen hun werk heel goed, alleen de bediening kan beter in het rusthuis gaan werken, moet ongeveer 1,5 uur op je eten wachten

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord