Theaters in Groningen

Totaal van 8 theaters gevonden:

1 van 1

Laatste meningen over theaters in Groningen

Jans

schreef:

Davis Cup wordt weer een feestje!

Lees meer over Martiniplaza

Nora

schreef:

Last night the highlight of the Take Root Festival in Groningen (Netherlands) was woihtut a doubt your 60 minutes on stage. What a joy to the heart! Afterwards I met many people who travelled far to see the band and we're very glad they did. So hopefully see you back in Holland quickly after your upcoming US-tour!

Lees meer over De Citadel

Janny Klip

schreef:

Gisteravond, 1 april hebben mijn dochter en ik een GEWELDIGE musical (TOMMY) gezien; we zaten op de mooiste plaatsen, werkelijk prominent!!!! Balcon, eerste rij stoel 23 en 24, kon niet beter......de stoelen wel, vonden wij, in ieder geval mochten ze wat rechterop staan. We kregen last van onze rugggen na verloop van tijd, wat natuurlijk ook aan onze ruggen gelegen kan hebben. Alhoewel, naast ons zaten de mensen ook dan weer rechtop dan weer op de ene bilhelft, dan weer op de andere. Verder vond ik iedereen die we gesproken hebben van het Martiniplazapersoneel aardig en behulpzaam.....aan de telefoon, in de receptie, de gastdame's, in de bar en de gardarobe, de E.H.B.O.-er's........kortom, complimenten, een dikke 9.

Met vriendelijke groet, Janny Klip.

Lees meer over Martiniplaza

maud

schreef:

Ik vind het prnsentheater een in een woord geweldig, ik heb met school een voorstelling iver espect gezien en ik heb me geen moment verveeld! Het was een hele leuke voorstelling met veel acteer talent!

Lees meer over Prinsentheater

nelizz

schreef:

Tegek cool gaaf stilo dope lijp chill flex stoer vet

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord