Voilà

W.a. Scholtenstraat 39
9711 XB
Groningen
050 28 0110 8
www.restaurantvoila.nl

Verse ingrediënten en verrassende recepten zorgen dagelijks voor wisselende gerechten voor zowel de lunch als het diner in restaurant Voila. Het concept is gebaseerd op de Franse bistro.

De ingrediënten van Voilà komen zoveel mogelijk uit de omgeving en waar mogelijk biologisch geteeld. De dagelijkse inkoop garandeert de versheid van de producten die ook seizoensgebonden zijn.

Het restaurant heeft een open karakter. Door de grote ramen heeft u een mooi uitzicht op het UMCG en de reuring die daar gaande is. In het restaurant staan de bar en de keuken als werkplek centraal in de zaak. U ziet hierdoor hoe uw koffie wordt bereidt, of welke flessen wijn voorradig zijn.
Ook de keuken is open, zodat de chef kan worden gevolgd. In de zomermaanden is het terras geopend, waard diverse kruiden groeien die in het eten of de thee worden gebruikt.

Op de wijnkaart zult u geregeld verrassende wijnen aantreffen.

| in de omgeving

Meningen over Voilà:

powered by

UIT123.nl TIP

Richard en Gabriel

schreef:

Fantastisch gegeten! Vijf gangen vol verrassingen en heerlijke wijnen. Ook bediening was top. Aanwinst voor Groningen. Ligt aan de rand van het centrum, maar niet op een plek waar veel mensen langslopen. Hopen dat dat ze niet zal opbreken.

Bart

schreef:

heerlijk gegeten bij voila, aanrader!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord