Laatste meningen over restaurants in Heiloo

W.A.Althuis/S.M.Aalders

schreef:

Zaterdag 26-02-2011 een hapje gegeten.Het was bere druk maar alles verliep goed en vlotjes. Keurige bediening, beleefd en niet opdringerig.Visschotel was om te zuigen.Je ging tevens niet bepaald met een hongerig gevoel weer weg. Voortreffelijk !!!!

Lees meer over Brasserie Wildschut

Etienne

schreef:

Kan nou niet bepaald een goede recentie geven. Qua eten is het redelijk, maar naar mijn laatste ervaring ZEER onvriendelijke omgeving voor kinderen.

Enigzins waren mijn kinderen (2 & 5 jaar) nog druk van de vakantie reis, maar om daar na 20:00 aan tafel te schuiven dan is de grootste drukte al geweest. Er waren nog 3-4 tafels bezet. Na het hoofd gerecht kwam de nog al vatzige en onverzorgde chefkok, die claimde de eigenaar te zijn, op ons af en benaderde ons zeer onvriendelijk en dwong ons dringend de zaak te verlaten i.v.m. onze nog al drukke kinderen. De chefkok , zelf geen kinderen hebbende, gaf aan dat het personeel al meerdere keren ons had verzocht om de kinderen in het gereel te houden. Maar dit was niet het geval, de twee lieve meisjes van mischien 17-18jaar hadden dit wel 1 keer bescheiden gevraagd, maar na het hoofdgerecht geen punt meer van gemaakt. Tot dat de viezige chef mijn jongste tot huilen bracht door hem van uit het gangpad terug te slepen naar onze tafel en stampei kwam maken aan tafel, terwijl de nog 3 aanwezige tafels het in de detail konden volgen. Zeer onbeleefd en onbeschoft. Ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt. Welliswaar hoefde ik niet te betalen, maar dit was mij de eer te na. Nooit meer Tumi. Wat een ongepast gedrag!

Lees meer over Tumi

klaas

schreef:

Bij binnenkomst werden we gelijk zeer vriendelijk geholpen, eten en bediening was super!

Leuk idee om met het EK diner in de stijl te maken van de landen die spelen. Ziet er ook nog eens super uit, we komen zeker terug!

Lees meer over Kwartje Koffie

Willemijn

schreef:

Geweldig gegeten in dit mooie en gezellige restaurant. De bediening was zeer vriendelijk en aan alle speciale wensen kon worden voldaan. In 1 woord geweldig!

Lees meer over Kwartje Koffie

Will & Judith

schreef:

We komen speciaal uit Gooi&Vechtstreek om in deze prima zaak te eten, bediening is een voorbeeld voor veel resaurants, een aanrader.....!!!! deze zaak.

Lees meer over Tumi

Hans

schreef:

super zaak echt gezellig en keuke bediening

Lees meer over Tumi
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord