Barraca

Bosweg 19
2131 LX
Hoofddorp
0235560055
www.barraca.nl

Barraca Rodizio grill & bar
Rodizio staat in Brazilië voor de wijze van bediening. 'Passadores' lopen continu rond met grote spiezen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Het restaurant, met 200 zitplaatsen, is door de bekende architect Ronald Hooft in 'urban rustic' stijl ingericht.

Vanuit de bar is er een doorkijk op de originele churrasco grills, waar veel verschillende soorten vlees en gamba's volgens Gaucho traditie aan draaiende spiesen boven een vuur worden bereid. De gasten bepalen bij Barraca zelf wat en hoeveel zij eten, en in welk tempo. Door middel van een gekleurd rondje op tafel kunnen zij aangeven of zij trek hebben in een nieuw stukje vlees of even pauze nemen. Middenin het restaurant staat de fresh market table, met een uitgebreide keuze aan voor- en bijgerechten.

Interieur
De grote schuur van de Mentzhoeve behoudt zijn authentieke sfeer door het houten dak. Voor het interieur heeft architect Ronald Hooft gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en leer en industriële elementen als beton en staal. In de bar en rondom het buffet worden authentieke Portugese tegeltjes geplaatst. Deze elementen zorgen samen voor een stoer en warm karakter.

Beste Grillmaster
Om het team van Claus de fijne kneepjes van het churrasco-concept te leren is een van de beste churrasco-grillmasters uit Brazilië ingehuurd. Anderson de Barros Medeiros zal hiervoor vier maanden naar Nederland komen. Hij heeft wereldwijd al meerdere Rodizios geopend en gemanaged.

| in de omgeving

Meningen over Barraca:

powered by

UIT123.nl TIP

Moses & Miranda

schreef:

Aardig restaurant, maar niet fijnzinnig. Zeker niet geschikt voor vegetariërs. Eenzijdig, en voor zo'n massale toestand nogal prijzig. Prima eten.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord