Challenge 2.0

Diamantlaan 2
2132 WV
Hoofddorp
023 5625600

Nog geen informatie van Challenge 2.0 ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Challenge 2.0:

powered by

UIT123.nl TIP

boeeeeeee

schreef:

jullie meiden zijn bang dat je je vriendje kwijtraakt aan de jongens. Wat je niet hebt, kun je niet kwijtraken. Jullie vriendjes hebben heb blijkbaar niet serieus met jullie. Daar komt het op neer. Stel je voor dat je hem dagelijks in de gaten moet houden: school, werk, bij de bushalte, in de bus, trein. Jullie zijn bezitterig en zwaar onzeker. Foute opvoeding thuis gehad.

Ed

schreef:

De Challenge is weer ALIVE. Onder de naam Challenge 2.0 is er weer een varieteit aan avonden die georganiseerd worden. Voor ieder wat wils. Gewoon even op hun website kijken zou ik zeggen.

Martin

schreef:

The Challenge, ik kwam er vanaf 1998 en altijd op zaterdags.

in totaal 7 jaar geweest vond het er altijd gezellig meestal was ik er al rond 12 zag je het langzaam aan volstromen met mensen.

En wat het deur beleid betreft die was goed. wat ik al eerder las aantal mensen hebben het verpest die niet eens uit de buurt komen en voor al op vrijdags kwamen. dan was het knokken en werdt er wel eens geschoten vooral op de ingang.

bedenk wel dat deze tent een aanzien had door het hele land, want als je op vakantie zei dat je uit Hoofddorp kwam was het meteen owww The Challenge dit en dat.

Ik geef die tent een 8 als beoordeling. groeten Martin

anoniem

schreef:

is de challenge echt gesloten??????

karima

schreef:

De challange is vroeger altijd een top tent geweest, ik praat over de jaren 90. Het is jammer dat het allemaal zo is gelopen en er kwamen de laatste jaren veel jongeren ik denk dat dat voor trouwe bezoekers hun bezoek heeft laten verwateren. En voor de eigenaar, daar zou ik wel het een en ander willen bespreken als hij de challange nog niet verkocht heeft!!!!!!

liesje

schreef:

Vond de challence vroeger echt de beste tent in nl vooral de vrijdagavond was beestachtig!!!!!! tegenwoordig sluiten ze de hele bovenverdieping af en als er 50 man is is het veel niet mijn tent meer.

JR

schreef:

Altijd gezellig in Challa,, elke keer als ik dr ben is zijn dr altijd gevechten maar de uitsmijters zijn dr meestal wel snel bij.. Zkr Crazy Saturday and Ladies Night zijn chill

tangaoui poeroe

schreef:

aah jullie met julli ekk praatjes!!! een party zonder mocro's is niks wij brenge leve, ka niemand is net als ons we hebbe sgijt aan iedereen!!! hahaha tangaoui poeroe

Q+

schreef:

Geweldiggggg alleen maar Spange meids!!!

Rocheline

schreef:

Heeee peepss

ik ben een feestbeest

dus ik hou van dansen

ik gaa veeel uit

enne ik ben al inside danser

dus daarom dese mening

ik vind die tent kaa masterlijk en ik zou cker vaker komen en me vrienden meenemen

koezjeeee Queenmodel__

Kyra

schreef:

Iedereen loopt wel te zeiken over de uitsmijters maar realiseer je wel dat ze daar ook voor JOUW veiligheid staan. Dat Marrokanen niet snel worden toegelaten kan ik enerzijds wel begrijpen. Zet voor de lol één keer Opsporing Verzocht aan en kijk het verschil tussen blanke en allochtone criminelen.. Snap je?! Aan de andere kant is het lullig voor de allochtonen die zich wél weten te gedragen en dus geen ruzie zoeken of meisjes ongevraagd betasten. Liever dat er mensen geweigerd worden dan dat de helft van de meiden wordt 'aangerand' of jongens zonder reden worden geslagen of in het ergste geval beschoten!

Honey

schreef:

The Chall .. is echt heel erg leuk !! Dit weekend weer ladies night;) !

M

schreef:

Die kleine neger portier wil de racist komen spelen maar hij vergeet dat hij ook zwart is. dan komt hij weigeren maar als ze 50 euro krijgen dan komt oppeens wel iedereen binnen die portiers van daar zijn echt slecht!!

sannie

schreef:

hallootjes

ik kom uit het gooi en ga vaak oop vrijdag die kant op echt een top tent alleen maG ER WEL IS WAT AAN HET DEKOOR GEDAAN WORDEN IS BEETJE SAAI!

kg

schreef:

Ik vind dat mensen niet zomaar even hun mening moeten geven als ze nieteens weten wat er is gebeurt. Het is wel een leuke tent alleen komen er best vervelende mensen.

Wie weer kom ik nog eens

y

schreef:

wie ben je mars e waarom wil je nummer

Junior

schreef:

ik en mijn vrienden gaan nu vanaaf voor het eerst erheen. kijken of de tent wat is ;). jullie horen nog van me!

anoniem

schreef:

thuis blijven is beter!!! dan die rotzooi

kim

schreef:

The Challange is echt een goeie discotheek, en dat deurbeleid, daar heeft een gewoon een klein groepje het verpest voor de rest, als je geen bekende van ze bent, en je komt met een hele groep (vooral allochtonen) dan wordt je gewoon niet binnen gelaten. die discotheek staat er al een paar jaar en daar hebben ze nu wel genoeg ervaring mee, dat wordt 9 vd 10 keer matten. dus als je lekker wil feesten, kom dan gewoon met je vriendin en niet met z'n 10en...

canim

schreef:

8 April ga ik samen met nog drie vriendinnen naar Challenge voor het eerst, maar nu wordt er gezegt dat je een pasje nodig bent ??? En wij komen van ver en het zou zonde zijn als we voor niks zouden gaan!! En worden antiliaanse meisjes geweigerd?? Liefs

mars

schreef:

wie heeft de Benboukers daar gezien en heeft hun nummers voor me?

patricia

schreef:

Na 31 december/1 januarie 1005 vind ik challenge echt gefuckt!ik had netjes een nieuwjaarskaartje gekocht en mn ID bij me...en werd geweigerd omdat ik met een marrokaan was....ECHT NEPPE SHIT!!!

vincent

schreef:

worden er vaak buitenlanders geweigerd ook als je legitimatie bij je heb, want ik ben daar nog nooit geweest. en ik hoorde dat het op vrijdagavond best wel chill is.

martin

schreef:

heele leuke tent,lekker gezellig,leuke mensen en veel culturen,nederland in het klein.
en sletjes heb ik daar nog nooit gezien,die stonden waarschijnlijk 15 kilometer verderop achter de ramen.

melanie

schreef:

mobiel gevonden zo ja laat het via deze weg even weten laat tel nr achter op deze site verloren in de nacht van 07-01 op 08-01 mobiel was een nokia

bijvoorbaat dank melanie

carolien

schreef:

Weet je wat ik vind? je moet die er gewoon niet inlaten, moet je kijken hoe de sfeer weer panoos wordt!! ik kom er altijd gewoon in, dus ik maak me niet druk.

Tijger mocro

schreef:

ik vind het een gave tent
er komen strakke mensen, zeg maar met de zelfde stijl.Alleen een ding waar ik me aan erg is die uitsmijter.Het zijn marokannen haters, dat is zeker en ze gebruiken altijd een ( goede ) smoes zehma.Weet je ergens waar wij niet welkom zijn is nooit leuk, dus bepaalde allochtonen (moeten) extra 50 euro's geven aan die kasten zo dat ze binnenkomen dat is niet eerlijk. De eigenaar moet reeel blijven.En niet stikem comunistisch gaan strijden, lijst alleen naar een lage nivo van een mens.Dus ja ( all eyes on us )

peace tijger

Caramel

schreef:

Damnnnn wat een gezeik man. Als je het niet leuk vind of je vind dat er teveel buitenlanders gaan kom dan gewoon niet. Dan ga je tog gewoon naar zo een boeren cafe...Challenge is gewoon gezellig. En zeg nou eerlijk als er alleen maar blanke zouden zijn zou het zooo een stijve hark feest worden.. trust me

sjaak

schreef:

is wel vette tent maar moete is flink gaan ver bouwe ze hbbe al zo veel jaar de zelfde styl

reg

schreef:

HAAAAAAAAAAAARDD!!! :)

schatje

schreef:

zeker wel een gave tent!!! misschien aanstaand weekend weer! hoop dat ik vervoer heb, is zo ver weg jammer genoeg!:(
Xxxx

babygirl

schreef:

Ik ben het met vele eens over die uitsmijters. En dat over die wijfen, denken dat ze nog mooier zijn dan de ander. Gewoon normaal doen!! Dan is er niks aan de hand. Kleine kids buiten wegen laten hoor.En negers.. hou eens op met billen knijpen en lose versier troekjes!
Be a man.

Dewi

schreef:

Hee mensen weet iemand of er dinsdag multi is??

kuss

DiAmOnD

schreef:

hey peepz ben gister naar de challange geweest, ik ben al ongeveer 1 jaar niet meer geweest daar. Vinden jullie ook niet dat het zwaar is veranderd er lopen nu alleen maar kleine kinderen kissss

Queen B

schreef:

aanstaande donderdag wordt de bomb. be there. En alleen mensen die geen haters zijn, maar lovers. en entree alleen boven de 21 a.u.b.
Alle kleine kinderen thuis blijven dus!

queen B

schreef:

Al die zeikerds over buitenlanders moeten niet zo zeiken. als het je niet bevalt kom je toch lekker niet. Jullie kunnen gewoon niet dansen. Stijve harken.

scarface_utje

schreef:

die tent is wel hard en groot dus wel ok. En als ze je niet binnen willen laten geef beetje doekoe en geregeld. Is wel keihard die tent be there alleen vrijdag dan. Holla uit utje.

sherida

schreef:

ik zit net de mailtjes te bekijken, en zie tot mijn grote verbazing dat er wordt gespeculeerd dat er bijna geen buitenlander word ingelaten. sorry hoor, maar elke vrijdag zit het tot de nok toe voel met mensen van allerlei verschillende nationaliteiten. dus zeur niet zo en feest.

sherry

schreef:

ik ben er vrijdag voor het eerst geweest, en heb het naar me zin gehad. ik vind alleen wel dat er meiden rondlopen die denken dat ze heel wat zijn. als je iedereen in hun waarde laat gaat het prima toch?! ik vind het goed dat er gemengd publiek komt. in Almere zullen er niet zo gauw buitenlandse mensen in een cafe gesignaleerd worden. dus ik vond het vreselijk chill!!!

develish

schreef:

Kom er vaak op vrijdag..echt chill daar!! Snap alleen al dat gezeik op allochtonen hier niet..ben varschrikkelijk nederlands en heb daar echt nooit problemen gehad met een buitenlander..dus mensen chill..iedereen heeft daar gewoon lol!!

Manon

schreef:

The Challenge is egt een kicken tent! Kben er bijna elke laatste vrijdag van de maand! Jammer dat er vaak een vijandige sfeer hangt, die wijven die denken dat ze lekker zijn en bang voor concurrentie zijn uiteraard... Verder heb ik ut er altijd prima naar me zin!

Ginger

schreef:

Goede tent is cker aan te rade aan iedereen!!

dream girl

schreef:

Er lopen daar veel sletjes rond. Ze moeten ze maar gewoon uitsmijten dan zijn alle jongens daar veilig.

lola

schreef:

oh ja en effe een tip voor dmb:hou je vriendje maar in de gaten, want er lopen zeker veel sletterige wijfen rond,eentje heet danielle, die heeft mijn ex-vriend ook al gehad, en nog veeeele andere jongens!x

lola

schreef:

ze moeten echt nachtbussen laten rijden dan zouden er nog meer mensen komen, maar voor de rest vind ik t elke keer weer leuk op vrijdag!

dmb

schreef:

Mijn vriendje gaat elke vrijdag naar challenge.Wat voor mensen komen er eigenlijk? Toch niet van die sletjes die denken dat ze heel wat zijn? Ik ben daar nooit geweest namelijk.

Poesje

schreef:

Hey mensen, jullie hebben zoals mij zeker niets beters te doen en lopen lekker de boel af te kraken, als jullie nou gewoon allemaal jullie bek houden en gaan feesten, dan is der toch niets aan t handje?!? Dus.......... no problem! Kusje!

sanne

schreef:

ik hou van samir

Tomatish

schreef:

Wajow Gatarlijk is challange ben er een keer met me sis heen geweest en het is er wel dodelijk...alleen jammer van die racisten zodra je zegt ik ben mocro word je geweigerd ..hollanders hebben teveel vooroordelen tazzz gam..respect voor mijn landgenootjes mocro 4 life geen grap!!!! peace..

Setjuh

schreef:

vrijdag word mn 1e keer challenge ben benieuwd :d hoor wel goeie verhalen erover ;-)

meissie

schreef:

The Challenge is echt een onwijs vette discotheek, ik ben er elke week, en dat over dat fooi is gelul!! Ze willen helemaal niet perse fooi. En het is alleen maar beter dat ze zo streng controleren af en toe want anders heb je al die kutkoters van 15 a 16 jaar binnen, verschrikkelijk!!! Van die hoertjes enzo

karel

schreef:

jullie moeten niet zo auwehoeren, gewoon feesten en bek houden!!!!

jacqueline

schreef:

ik vind het een waardeloze tent. Vreselijk muziek. Geef mij maar Sensation white
of veel meer afwisseling

B@bS & Diana

schreef:

Leuke discotheek, maar veel te ver weg en te onbereikbaar met openbaar vervoer! snif..

chichi

schreef:

challenge is goed aardige uitsmijters en goeie muziek

Martijn aka M@$

schreef:

Deurbeleid zuigt, zonder reden werd een vriend geweigerd, kleding en alles was in orde, hij had evisu broek/shirt en prada's aan en is 20 jaar. (was op vrijdag) Kom je ff vanuit omg. R'dam daar naartoe gereden... maar dat boeit hun nix.

moontje

schreef:

Ik ga meestal vrijdags naar de chally als er R&B is. Ik vind het heel mooi en groot genoeg van binnen. Ik vind wel dat ze minder mensen naar binnen moeten laten zodat je niet op elkaars lip zit. Soms is het er gewoon te druk. Verder moeten ze de feesten gemend maken dus 25 proc nederlands 25 % marokaans 25% surinaams 25% anders. Zo ontstaan er minder ruzies en is de sfeer minde vijandig kizz me

Klaske

schreef:

Ik kom liever in discotheken waar weinig buitenlanders komen want die zijn handtastelijk.
Dus ik vind het deurbeleid van The Challenge prima.
En voor de rest is het ook een prima disco!

mirjam

schreef:

ik vindt het heel erg leuk , maar ik weet niet eens waar het over gaat.

Tha girl

schreef:

Echt een coole tent, ga er vaker naartoe. Jullie moeten er gewoon naartoe. Te gek voor woorden als je hier niet bent geweest!!!!

mem

schreef:

coole tent!!!!!!
iedereen moet langskomen
echt gaaf..

LPF

schreef:

Zolang Marokkanen overlast verspreiden lijkt me er geen sprake van hetze maar van realiteit...

appie

schreef:

Leuke discotheek, alleen hekel ik het selectieve beleid van de discotheek, die mensen weigert (vooarl Marokkanen) op het grond van uiterlijke kenmerken.
Het is te gek voor woorden, dat de portiers mensen weigert, er moet hier echt een keer wat aan gedaan worden.
HOELANG BLIJVEN MAROKKANEN DUPE VAN DEZE HETZE!?

zebi

schreef:

weet je wat ik raar vind van die uitsmijters als je voor de deur bent zeggen ze leden pas maar dat is bla bla wat ze daar mee bedoelen is geld schuiven in hun zak maar dat weten de meesten mensen niet dus jammer maar zo zijn die negers eenmaal

zekri

schreef:

de uitsmijters zijn allemaal homo's van klein tot groot.ze laten geen alogotoon binnen tenzij je ze een dikke fooi geeft dat zijn fuile zakkenfullers.

bari

schreef:

die uitsmijters zijn allemaal ze worden gebald door de baas vandaar dat ze geen buitenlanders binnen laten.maar het is een goed disco

sammy

schreef:

altyd leuk gehad als ik daar kom op vrijdag! groetjes aan alle lekkere jongens daarzo kizzy

Dirk

schreef:

Vrijdag is niks aan vind ik, want dan wordt je altijd aangekeken door allochtonen van wat doe jij hier als blanke. Dat is jammer.

Zaterdag is ok....

Hardhouse Generation al helemaal

GieR

schreef:

Hardhouse Generation is er altijd errug vet. Alleen de portiers willen wel errug graag fooi. Teringlijers dus.
Verder is et wel oke!

rick

schreef:

beetje jammer dat je er onterecht uitgezet wordzonder dat je verhaal word aangehoord, als jongen zijnde zit je daar altijd fout.. vaste klant maar zonder pardon.. challenge bedankt!

aimee

schreef:

chillie tent!!

K-Queen

schreef:

Challengee izz egt phatt!!vrijdagg altijwdd R&B!!Luvv It!!

tiffel

schreef:

leuke disco! vooral de schuimparty was vet!!

whispers

schreef:

effe 1 ding, de challenge is echt massive!!!!

D&N

schreef:

Leuke tent, beetje jammer van die uitsmijter die ons er niet in liet, terwijl we allang 18 zijn en daar heel vaak komen!!! We hebben daar nog nooit problemen mee gehad!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord