Club Blue Velvet

IJweg 1094
2133 MH
Hoofddorp

Gesloten.

| in de omgeving

Meningen over Club Blue Velvet:

powered by

UIT123.nl TIP

tiffany

schreef:

hallo

ik wil graag de openings tijden op de website hebben en de leeftijden die erbij zijn en ik wil de plaats de dansschool de fokker in hooffdorp en die discotheek wil ik graag heen. dus als jullie wat meer infomatie willen geven op de website zelf zou ik dat erg warderen.

mvg tiffany

lady

schreef:

Mannen waar zeuren jullie om!Snappen jullie echt niet dat dit kortinggebeuren is om meer vrouwen voor jullie aan te trekken? lekker negatief zijn jullie blijven jullie dan lekker lonely thuis.Ik vind t een nette volwassentent waar ik met plezier kan dansen en hoop jullie daar niet aan te treffen.

leenderd

schreef:

Mirjan naar aanleiding van je reaktie over desperado,s wil ik je zeggen dat je niet goed snik bent en zoek een dokter die je helpen kan arrogante gek ben je.

vink

schreef:

Wat zijn de mensen toch negatief, persoonlijk ga ik er altijd met mijn vriendin naar toe om lekker te dansen.Het personeel is er altijd vriendelijk naar de mensen toe. Als je naar amstelveen ga moet je tegen elkaar aan gaan zitten een mierenhoop

Mirjam

schreef:

Wat een afschuwelijke tent zeg! Je wordt bekeken als een stuk vlees en heb alleen maar desperado's gezien. Ga er nooit meer heen.

Beak

schreef:

Het is inderdaad een beetje vreemd, dat entreebeleid met korting voor vrouwen. Waarschijnlijk is die club voor vrouwen nauwelijks aantrekkelijk. De hele website suggereert verder "schraalhans en kruideniersmentaliteit". Niet heengaan dus.

Aek

schreef:

Er zijn verschillende toegangsprijzen voor dames en heren: dames krijgen 50% korting. Dat is op z'n zachts gezegd belachelijk, maar is het geen discriminatie?Het doet mij het niet uitproberen.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord