Bioscopen in Hoofdstedelijk Gewest

Totaal van 1 bioscopen gevonden:

1 van 1

Laatste meningen over bioscopen in Hoofdstedelijk Gewest

Imke

schreef:

Ik was er ook helemaal niet goed van wat ik in de zaal te zien kreeg. Ik snapte helemaal niet waarom ze er zo vuil bijlag en waarom ik daarvoor zo veel geld had betaald. Normaal gaan wij in Leuven naar de film maar LOTR wilden we in een grote filmzaal zien. Daarbij kwam dan nog dat de film evengoed in openlucht kon getoond worden, het was er IJSKOUD. Wij zaten er allemaal met onze jas aan. Aan verwarmingskosten zal ons geld dus ook niet besteed zijn en voor de WC madam moet ge ook al betalen. Onvoorstelbaar!

Lees meer over Kinepolis

Henk

schreef:

Ik sluit mij geheel aan bij Francis: De staat waarin de zalen verkeren is abominabel en het geld wat er voor moet worden neergeteld is belachelijk.
Ik raad eenieder af deze Bioscoop te bezoeken, maar liever naar een kleinere te gaan.

Lees meer over Kinepolis

Francis CRUYSBERGHS

schreef:

Ik ben deze namiddag (28/12/2003) met mijn dochter van 12 naar KINEPOLIS BRUSSEL geweest om naar "TEAM SPIRIT II" te kijken om 14H30. Ruim op tijd om 13H30 kwamen wij er toe. E?n kassa was er open, de file stond er tot buiten aan te schuiven. Daar had ik geen zin in, dan maar tickets genomen aan de automaat en met bancontact betaald. Eerste vaststelling: 20 Cent extra te betalen per ticket omdat ik de automaat gebruik. Alzo betaalde ik voor ons beidjes: 7 Euro+ 20Cent+ 5,5 Euro+ 20Cent = 12,90 Euro.Enkele minuutjes later konden wij in file naar zaal 27 waar onze film werd gedraaid. Ik was totaal onthutst toen ik zag in welke staat deze zaal was. Bij mijn weten was dit de eerste vertoning van de dag en verwachtte ik dan ook dat de zaal er netjes bij zou staan. In tegendeel. De grote vuilbak bij in -en uitgang puilde uit. Op de zetels en in de tussengangen lag er overal pop-corn en ander afval. In ??n tussengang kwam de stank van het op de grond liggende overgeefsel je tegemoet. Neen, bedankt, ik had een heel ander ontvangst verwacht voor zulk entr?e-geld. De volgende film zal ik in een boeregat gaan bekijken waar het ten minste proper is.

Lees meer over Kinepolis

richard hirst

schreef:

zeer goed MAAR VOORAL OMDAT DE STARTTIJDEN NU ERG VEEL VERSCHILLEN, IS HET ONBEGRIJPELIJK DAT HET NIET MOGELIJK IS OM DE PROGRAMMATIE VIA EEN PC AF TE DRUKKEN . DIT IS ZEKER HET GEVAL VOOR MENSEN DIE VAN TE VOREN EEN FILM KIEZEN EN DAN VINDE DAT HET NIET VERTOOND WORDT OF DAT DE TIJDEN AFWIJKEN VAN DE VOORMALIGE TIJDEN. Vroeger was het afdrukken wel mogelijk zoals nog wel voor DEZE WEEK IN KINEPOLIS

Lees meer over Kinepolis

Webmaster Uit123.nl

schreef:

Zeker dat de link naar de website verwijst van (ook) de Kinepolis naast Oceade.

Lees meer over Kinepolis

kirsten eylenbosch

schreef:

ik vind de kinepolis van brussel goed, maar ik ben ni zeker of da'k in de juiste kinepolis zit, is het die naast het zwembad: de oceade?
laat mij iets wete aub...

Lees meer over Kinepolis
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord