Wunderland Kalkar

Grietherstasse 110-120
D-47546
Kalkar
0049/2824/910-0
www.wunderlandkalkar.eu

Kernwasser Wunderland is een pretpark dat gebouwd is in een nooit in gebruik genomen kernreactor. Zowel voor volwassenen als kinderen is het park geschikt. Er zijn achtbanen, draaimolens, maar er kan ook worden gebowld. Tevens zijn er diverse shows, waaronder een water- en lichtshow.
Waaghalzen kunnen de buitenkant van de kernreactor beklimmen. Er zijn diverse parcours uitgezet, zodat zowel mensen die nooit hebben geklommen als ervaren klimmers naar boven kunnen. Het uitzicht vanaf de wand is prachtig, zeker als het mooi weer is.

Prijzen Wunderlandtot 17:00 geopendtot 18:00 geopend
Kinderen vanaf 1.30 m & volwassenen€ 27,95€ 31,95
Kinderen t/m 1.29 m€ 20,95€ 24,95
Kinderen van 0 t/m 2 jaargratisgratis
Volwassenen 65 € 20,95€ 24,95

vandaag: 10:00u tot 18:00u | in de omgeving

Meningen over Wunderland Kalkar:

powered by

UIT123.nl TIP

Anoniem

schreef:

Groepen voor 100 personnen
Hoeveel kost per person

Diny

schreef:

Fijn park, waar de kinderen de tijd van hun leven hadden.

pepijn

schreef:

Negatieve ervaringen met dit park. Verantwoordelijkheden schuiven ze af op anderen. Pas dus op met te hoge verwachtingen, en bedenk eerst goed voordat je een attractie op dit park benut.

Marieke van dasselaar

schreef:

Vorig jaar zijn mijn man en ik 4 dagen geweest. Ook hebben we fietsen gehuurd en hebben we fijn in de mooiie omgeving gefietst. Dit jaar gaan we met onze kinderen en kleinkinderen erheen. 9 volwassenen en vijf kinderen. We denken het er net als vorig jaar super te hebben.

Inderdaad is het gebouw en zijn de kamer wat gedateerd, maar als je niet zo nauw kijkt en geniet is er voldoende positiefs. Elke avond muziek in de kroeg, om vijf uur wijnproeferij. Boiwling heb ik gezien, niet gedaan. De wijnproeverij vond en wij geweldig gezellig. Wij hopen ook dit jaar weer een fijne drie dagen te hebben met de kids.

OranjeBoven

schreef:

Het was best slecht gesteld met alles, niet goed onderhouden. Heb ik ook op facebook gezet, maar alle negatieve reacties daar worden weg gehaald. Hup uit123!!!!

anoeniempjee

schreef:

ik ga er Zaterdag heen best veel negatieve reactie's maar me vader heeft korting kunnen krijgen voor iedereen, dus voor ons is het 12,50 p.p. geweldig dus wij gaan gewoon en zullen een geweldige dag van maken.

mvg een 12 jarig meisje

anja

schreef:

18-6-2014 op een woensdag geweest. De attracties die open waren zijn leuk. Helaas is bijna niets open en een medewerker maakt een attractie open en loopt dan naar de volgende om die open te maken. Frietjes waren lekker maar geen snacks erbij, die waren er niet. Wij gaan NOOIT meer

Decia

schreef:

Wij zijn op maandag 5 mei een dagje in Kernwasser Wunderland geweest met 2 meiden van 10 jaar. We hebben het enorm naar ons zin gehad. Het was niet druk waardoor er bijna geen wachtrijen waren. De gratis frietjes, drankjes en ijsjes waren prima. Het personeel was vriendelijk. Leuke attracties! De grote zweefmolen in de schoorsteen viel erg in de smaak. Echt een aanrader voor kinderen tot 12 jaar! Wij hadden niets op het park aan te merken.

Linda Arts

schreef:

3-12-2013 3 overnachtingen geboekt. Eerste dag/nacht waren prima. Tweede avond een ander stel ontmoet en samen een drankje gedaan in het café. De Beveiliger werd agressief n.a.v. een mondeling meningsverschil en viel het andere stel aan! We zijn erg geschrokken, politie kwam ter plaatsen, maar helaas: weinig gehoor of aandacht voor ons. De volgende dag zijn we meteen vertrokken (we hadden geboekt t/m donderdag maar zijn woensdagochtend meteen vertrokken). We voelde ons totaal niet meer prettig daar. Er zijn veel nare dingen gebeurd die nacht die ons niet in de koude kleren zitten.

ria

schreef:

wij zijn net terug van 3 dagen het is ons prima bevallen kamers zijn wel gedateerd maar wel heel schoon/eten was super voor elke wat wils ontbijt was echt perfect/luns / het buffet was ook goed je er was genoeg en het was lekker verschillende soorten vlees/groenten/patat/ aardappelen /pasta.ijs gebak er was echt van alles vond het alleen jammer dat er s'avonds niets te doen was maar dat ligt aan het seizoen deze periode is het was rustiger wat de mensen betreft die zo klagen ik zeg maar die zijn niets gewend ik heb zelf best altijd wel kritiek als het me niet bevalt maar hier was niets op aan de merken dus mensen zeker met kinderen echt een aanrader.

Zinha

schreef:

Niet Oostblokkerigs, maar hier en daar wel wat ouderwets. Voor de rest overal schoon en veilig. Eten goed. Prijs ok.

John

schreef:

Het doet erg oud, bijna "oostblokkers' aan.
3 trapauto's en 3 bootjes in de baan/vaart.
Enorme lange wachttijden bij de lekkere frites. Ijsjes lekker, evenals het drinken. Speeltoestellen slecht onderhouden. Houtspinters.
Slechts 5 'heren-zittoiletten' bij de in/uitgang. Kapot tegelwerk, maar wel goed schoon. 100den wachtenden bij de uitgang tegen 18.00 uur. De kinderen hebben zich prima vermaakt, maar wij gaan er nimmer meer heen en raden het anderen niet aan, ook al is de entreeprijs met gratis parkeren laag.

peter kerkhof

schreef:

Wij komen hier al 4 jaar met een gezin van 9 personen en gaan 3 keer per jaar in het voor seizoen en augustus en we vieren dit jaar voor de 4de keer oud en nieuwe hier in kalkar en er valt niks op aan te merken je hebt altijd mensen die alleen maar zeuren natuurlijk gaat er wel eens wat mis maar dat kan altijd en ze lossen het altijd netjes op.

b

schreef:

Tijd geleden geweest. onze 3 jarig zoontje klapte met zijn mond op het stuur van een attractie, behoorlijk gewond. hysterisch... na een tijdje eindelijk in zijn wagentje in slaap gevallen zijn we even binnen gaan zitten om bij te komen. een van de personeelsleden vond het blijkbaar noodzakelijk om,ondanks dat ze zag dat ons kind sliep en er verder niemand anders zat, de muziek denderend hard te zetten, waardoor ons kind direct rechtop zat en begon te huilen. aan de geamuseerde blik in haar ogen was het haar daar juist om te doen geweest. erg onvriendelijk en onbeschoft personeel! attracties idd zeer beperkt open; dat kan gewoon niet. dan mag alles all inn zijn en goedkoper dan in nederland, wanbeleid, slechte service en onbeschoft personeel is niet iets om trots op te zijn lijkt me!

Ans

schreef:

We waren met een groep van 19 personen. Eten was niet geweldig en we moesen erg lang wachten, bediening was slecht. We zaten aan twee tafels en werden ook echt als twee groepen bediend, tafel 1 zat al aan het hoofdgerecht tafel 2 had toen nog geen voorgerecht gezien. Drankjes werd pas gebracht na een aantal keren bestellen, twee consumpties in ruim 3 uur tijd !! Beneden begon de ellende pas echt goed, wat een zuipende en kotsende mensenmassa. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar

A. de Vries

schreef:

Geachte heer Mos,
Ik weet niet wie hier de zaakjes regeld, als u dit niet zelf ontvangt zal het ook nooit bij u aan komen, (ik probeer het toch) maar u kan aan de reacties van de bezoekers nagaan dat u zaak niet goed word gerund. Dit is toch wel een puntje om in actie te komen.
wild u Pretpark Kalkar nog als een goed lopend bedrijf staande houden, maar wat nog veel belangrijker is, de mensen die lekker een weekend willen genieten wat ze belooft is.
Met vriendelijke groet,
A. de Vries

Willem

schreef:

Afgelopen weekend(10-8 t/m 12-8-2012) geweest met 3 personen.

Valt weinig op aan te merken.

Hotelkamer simpel en schoon, eten eenvoudig en prima te eten(warm/koud buffet dikke 7.

Horecastraat gezellig div cafe's en dancimgs in een paar cafe's mag de muziek ietsie zachter dikke 8 hoor.

Het park was ook gezellig en leuk al waren niet alle atracties tegelijk open en waren sommige kraampjes dicht.
Denk dat het daar niet druk genoeg voor was en we zitten nu eenmaal in een crisis maar het onderhoud mag wel iets beter.
Ook een dikke 7.

Het personeel was verder vriendelijk en behulpzaam dus ook een dikke 7.

Al met al prima indruk en heel geschikt voor smalle beurs,cijfer voor alles dikke 7 ruim voldoende dus alleen het onderhoud mag beter.agnes

schreef:

Wij zijn met 2kleinkinderen naarkernwasser wunderland geweest op 2augustus.Wij vinden dat alle attracties open moeten zijn en zeker in het Hoog Seizoen.En niet,zoals vandaag,dat 1persoon 2 of 3 attracties moet bedienen.Dan zit de ene attractie weer een half uur dicht en dan de andere.Dat is héél vervelend.Je betaald toch niet voor niets zoveel intree!En de bootjes,binnen,vaarden er maar 2 en de rest was kapot.Dikke rijen van mensen stonden te wachten.Zoiets kan niet !Men moet de attracties maken en zorgen dat alles het doet.Ook de toiletten waren niet allemaal om 10 uur open.Dat kan toch niet!!!!!!!!!!!!!!!!Dus er is nog genoeg werk aan de winkel.

Annelies

schreef:

Wij zijn er gisteren met zijn zevenen geweest. Vier volwassenen en 3 kinderen. Wij vonden het super. Ik snap niet dat er mensen zijn die klagen over het gratis eten en drinken. Je krijgt het er toch maar zo bij en nog onbeperkt ook. Dat kun je van de meeste pretparken niet zeggen. Die vragen ook gemiddeld 24 euro entreeprijs. En dan moet je daarnaast ook nog flink wat voor een frites, ijs en frisdrank betalen. Dus mensen, waar klagen jullie nu over? En als je er dan nog zo nodig een kroketje of frikandelletje bij moet, dan kun je die daar zo kopen. Dat maakt toch ook niet meer uit als de rest gratis is. De frites was gewoon heerlijk en er was een geruime keuze aan frisdrank en dan heb ik het niet over aanmaaklimonade hoor. Ondanks de bouwvakvakantie was het gelukkig niet ontzettend druk, maar eerder gezellig druk. Geen lange wachttijden, waardoor we prima konden genieten van alle attracties. En het parkeren was ook nog gratis. Iets waar de pretparken in Nederland ook een puntje aan kunnen zuigen. Nee hoor, mij hoor je niet klagen. We hebben het allemaal ontzettend leuk gehad. En we gaan zeker weer een keer.

Ina

schreef:

Gisteren 11-07-2012 zijn we met zijn 4en naar het park geweest, was eens maar NOOIT weer!! Om de volgende redenen,
1 personeelslid bediend 3 a 4 attracties dat houdt in dat meer dan de helft van het park stil ligt, je bent bij de ene attractie aangekomen staat in de rij voor je aan de beurt bent wordt die gesloten, dus op naar de volgende laat die nu net gesloten zijn en zo gaat het maar door, veel wandelen met weinig resultaat.

Wat het eten betreft stelt weinig voor alleen friet, ijs, drinken niets erbij zo als in een ander park wel, zo ben je snel uit gegeten, en daar bij er waren maar 2 friet tentjes los 1 tijdelijk en 1 plek voor ijs en 1 dranken tentje. Het personeel lijkt wel verplicht te werk gesteld te zijn zo weinig uitdrukking.

Wat de sfeer betreft laat zeker te wensen over. Onderhoud mag ook wel eens wat aangedaan worden. Ik moet eerlijk zeggen dit park laat veel te wensen over. Wij hebben wel schik gehad en gelachen maar niet dank zij het park.

Het krijgt van mij het cijfer 5. Leeftijd grens kan je zien tot 12 jaar. De dingen die je zelf moet betalen zijn te duur, mag een betere compensatie hebben inverband met de entree.

Ik zelf vind het jammer zo'n negatieve reactie te moeten plaatsen maar het is de ervaring en dat in het hoog seizoen. Het park is opgezet op een zo goedkoop mogelijk manier met winst bejag maar veel punten zijn daar bij uit het oog verloren.

Het was mij de benzine nog niet waard laat staan de entree. Groetjes Ina

jolanda

schreef:

wij zijn vandaag (tweede kerstdag) voor het derde jaar met kerst naar kalkar geweer.We werden weer vriendelijk ontvangen bij de ingang en ook in het restaurant.Wat ons dit jaar tegen viel was het eten!!!er was voldoende maar het was niet lekker,ook de sfeer in het park viel erg tegen, we hebben dus ook binnen rondgelopen maar evenals buiten hing er geen gezellige sfeer, dus wat ons betreft maak de intree voor die dag wat duurder, zodat er meer georganiseerd kan worden, maar het personeel was goed.

Yvonne

schreef:

GEWELDIG PARK.
Vorige week zaterdag daar geweest en a.s. zaterdag gaan wij weer.
Super goedkoop. Je kunt zoveel drinken als je wilt (koffie/thee, chocomelk, cola, sinas, appelsap, etc.).
Ook frietjes en ijs zijn onbeperkt gratis.
Leuke attracties voor jong en oud.
Een echte aanrader voor mensen met een laag budget!

Ineke Huijsdens

schreef:

Wij zijn hier afgelopen weekend geweest met ons gezin (kids van 7 en 5 en een baby). We hadden via een actie kaarten met 50% korting.
We vonden de attracties erg tegenvallen. de kinderen mochten alleen in de "kinderachtige" attracties zonder begeleiding. Voor veel attracties moesten ze 1,20 of zelfs vaak 1,30 meter zijn.

In het gedeelte met attracties voor de kleintjes draaien de attracties niet allemaal, maar telkens maar eentje.

Aan de ene kant prettig dat het eten en drinken en de ijsjes bij de entreeprijs zijn inbegrepen, maar daardoor is het dus zo druk dat we voor de frites met lunchtijd ruim een uur in de rij hebben moeten staan. 's Middags rond 4 uur daarentegen was er geen wachttijd voor de frites. Drinken halen ging een stuk sneller, maar ook daarbij waren er lange wachtrijen.
Helaas waren er verschrikkelijk veel wespen, dus van ontspannen eten of drinken was geen sprake.

De kinderen vonden het indoor speelparadijs wel erg leuk en het karten (waarvoor je apart moest betalen, maar een rondje karten voor €6,= is nog wel te overzien)

Al met al hebben we ons wel vermaakt, maar we zullen hier niet snel meer naar teruggaan. Dan gaan we liever naar Drievliet of zo.

Els

schreef:

Was leuk maar niet geweldig.Omdat het hoogseizoen is verwacht je dat het erg druk is ...nou nee erg rustig juist.Jammer dat veel attracties gesloten zijn of om en om open gaan.Friet is heerlijk net als de ijsjes..Leuk park om een keer heen te gaan maar niet voor herhaling vatbaar.Voor dit geld heb je meer aan een dagje Efteling

elly

schreef:

EEn enorme afknapper om maar meteen met de deur in huis te vallen.
diverse atracties gesloten , of om de beurt open.
Ook gingen er een paar atracties stuk.
Voor de hele kleintjes, waren er wel wat dingen , maar eigelijk allemaal hetzelfde.
zelfs in de carrousel moest er begeleiding mee als je kind jonger was als 6 jaar.
En zo zijn er nog wel meer dingen , die tegenvielen.
Dit was de eerste keer en tevens de laatste.
Jammer van het geld.

Rob

schreef:

Wij zijn er afgelopen weekend naar toe geweest. Ik had al wat negatieve reacties gelezen en ook de positieve, maar vond dat we het toch zelf uit moesten vogelen. Natuurlijk werden we wel enigszins beïnvloed door ons verblijf van 2 dagen in Disneyland Parijs van 3 weken geleden... We waren er om 11.15. Aan de kassa werden we vriendelijk geholpen. Binnen gekomen was het erg rustig. Rustig met mensen, maar ook rustige attracties. 3 kwart stond stil. Nog stil, zou later blijken. Al rondlopend viel ons op dat de aankleding maar karig is, dat er geen muziek bij de attracties is. We moesten ook zoeken naar hoe het nu zat met het gratis fris, ijs en frietjes, maar gelukkig kwamen we daar snel genoeg achter. De attracties zijn op zich wel leuk, al verdienen een aantal een grote onderhoudsbeurt. We waren dus met vieren. 2 Volwassen en 2 kids van 12 en 13. Ook zij hadden in het begin "waar zijn we terecht gekomen", maar uiteindelijk hebben we ons uitstekend vermaakt met de wilwaterbaan (gegarandeerd nat), de achtbaan, die 5 rondjes raast, de zweefmolen in de gigantische schoorsteen en het karten (al is dat dan wel weer extra betalen, maar ja, dat is ook wel weer te begrijpen). Verder was er voor de wat ouderen niet zo heel veel te beleven. De klimwand was gesloten, op deze zonnige, maar winderige dag. Wachtrijen waren er nauwelijks. Alleen bij de friet, want er was maar 1 kraam open. Uiteindelijk gingen we toch tevreden naar huis Maar... leuk voor 1x. Geen 2de keer meer, want daar zijn de kids toch echt te oud voor.

Kernwasser Wunderland

schreef:

Erg leuk park!

Kelly & Sharona xx

schreef:

het is te duur we willen er met school heen maar kan niet omdat we niet duurder dan 10 euro gaan ;s
xxxxxkelly&sharona

R.buitenhof

schreef:

ik vond het GEWELDIG !
ik zou er nog wel een keer heen willen .
maar het is te duur vind ik jullie niet??
groetje's rick..

Gerrit

schreef:

Deze zomer een midweek in Kalkar geweest. Leuke animatie. Het pretpark voor kinderen tot +-10 jaar geweldig.
De hotelkamers waren zeer ruim en schoon.
Het eten was lekker. Alleen waren de deuren van het buffetrestaurant de gehele dag open, waardoor er veel vliegen op het eten zaten. Dat is een verbeterpunt.
Verder raadt ik Wunderland Kalkar iedereen aan!!

Marvin

schreef:

Wij zijn gisteren en vandaag in Wunderland Kalkar geweest. Het was een kado voor de verjaardag van mijn vriendin. Lekker even twee dagen weg met de kids!?!

Allereerst wil ik maar beginnen met het vermelden dat ik een persoon ben die niet gauw zeurt en het allemaal al gauw goed vindt.

Kortgezegd; een keer maar nooit meer!

Het park straalt helemaal niets uit. De helft van de attracties was dicht en de overige attracties kostten ons ongeveer een uur. Ze zijn allemaal hetzelfde; draaimolens die allemaal dezelfde kant opdraaien. Heel jammer. Het park was toch waar we voor gekomen waren.

In het restaurant was zowat niet te eten door een gigantische vliegenplaag. Echt heel smerig!

Om dan toch niet helemaal als een zeikerd over te komen;
de cafestraat was echt een verademing! Toch nog iets leuks hier!

Helaas dus voor het eerst in mijn leven ergens geweest waar ik dus echt over moet zeiken. Het was mn geld achteraf echt waard.

christel

schreef:

Kga er morgen heen zo te zien aan die reacties is het wel leuk.

fam van heel kerkhof

schreef:

Wij hebben het park vorig jaar ondekt en zijn er inmiddels al 4 keer geweest de laatste keer was in juni en hebben nu alweer geboekt voor oud en nieuw het is een super geweldige formule het is voor jong en oud super er onbreekt niets.

Marianne

schreef:

Hallo,We zijn van 31 mei t/m 2 juni in Kernwasser Wunderland geweest.

Het was een leuke ervaring.

1 dag vertoeft in het park was meer dan zat.

In het hotel zag alles er goed uit.

Kortom, eten & drinken toppie!

Ook de bedden!

En niet te vergeten het personeel..

Alleen sommige personeelsleden mogen wel wat vriendelijker kijken en niet chaggerijnig.

frans volman & fam.

schreef:

begin mei geweest, en de kartbaan was pas vanaf half twaalf geopend. veel -jonge- bezoekers van 2 of 3 daags verblijf kwamen voor een dichte attractie te staan. zoiets kan gewoonweg niet. de dragracers kwamen pas om half 2 in actie, ook veel te laat natuurlijk. voor de rest alles wel o.k.

Gabe Kruse

schreef:

Wij zijn met ons gezin in de carnavals pereiode geweest. Was een fijne ervaring. Heel leuk personeel. En de zang bij de wijnproeverij was super. Ivm de sluiing van het Kennies Park in die tijd, hebben we besloten om in de zomer terug te gaan.

luuk thielen :p

schreef:

we gaan er misschien naar toe op de reacties die ik hier zie klinkt leuk en lache ik hoop echt dan ik er ook naar toe ga! en het is volgensmij ook goedkoop 70 euro voor ons gezin is best goed koop maar ik ga doe all!!! :p :P

dfsd

schreef:

Het is een poepzooi en is echt super saai en je kunt niet eens op het internet zoeken hoe duur het eten is..

adriaan

schreef:

wat een waardeloos weekend in kernwasser wunderland met 6 personen 900 euro betaald. wat hebben wij daar voor gehad 2 slapeloze nachten door dronken lui die je uit je slaap houden 120 euro betaald voor een gezichtsbehandeling voor 2 personen van nog geen half uur 90 euro extra betaald voor het eten in het steakhous wat slecht was . er was een hollansde dans avond beloofd maar niet nagekomen wel het restaurant en de bediening was goed,maar voor meer dan 1100 hadden wij toch wel wat meer verwacht. dit was eens maar nooit meer.

danielle

schreef:

hallo, kernwasser is echt een heel leuk en gezellig familiepark.

voor de kinderen is het er erg leuk en s avonds kun je gezellig met zn allen bowlen en kegelen.

het eten is er ruim in keus en de kamers zijn er netjes.

het personeel is erg vriendelijk.

wel wil ik even een opmerking maken over de mensen die zo negtief schrijven over dit park vraag me af wat ze in het dagelijks leven nou wel leuk vinden dan.

en als je je netjes gedraag kom je ook niet met de beveiliging in aanraking.

en dat er allemaal het zelfde soort volk komt is ook niet waar.

maar sommige mensen hebben nou eenmaal altijd wat te zeiken

nee hoor, het is echt heel gezellig om met je gezinnetje naartoe te gaan.

echt een aanrader.

Laurens Reytenbagh

schreef:

Slechte ervaringen met het Wunderland. Het personeel en vooral de beveiliging zijn onbeschoft. Zeer slechte "all inclusive" eten is bijna altijd op of koud. Er wordt heel lang over de bestellingen gedaan en er is nergens Chips te verkijgen. Een park om diarree van te krijgen. Eens maar nooit meer. Het was dat ik met mijn vriend Edgar was daardoor heb ik nog wel genoten.Vr Gr,Laurens Reytenbagh

Tineke

schreef:

Wij zijn nu voor de 3e keer geweest, maar dit was ook de laatste keer. Schone kamers, vriendelijk personeel en voldoende te eten en te drinken, maar het is er blauw van de damp. Ook bij de bowling en kegelbanen, met of zonder kinderen er wordt volop gerookt. Hoe meer gouden kettingen hoe meer er gerookt wordt. Ik heb met het reserveren gevraagd of er gerookt werd en het antwoord was, merendeels niet. Dit slaat dus nergens op want er wordt bijna overal gerookt. Past ook wel bij het soort volk dat er nu nog komt. Lang niet vol en grotendeels het zelfde soort volk, matje in de nek, gouden ketting, geblondeerd haar, nicotine gezichten en slijmvolle hoestbuien. Ook bij de spelletjes binnen is alleen maar rook. De wijnkelder is tijdens de wijnproeverij ontzettend gezellig. Jammer dat van deze ruimte niet meer en beter gebruik gemaakt wordt. Ik heb het gevoel dat menig niet-roker Wunderland links laat liggen omdat er te weinig wordt gedaan voor deze groep. Ik hoop dat er in de toekomst wel wat aan gedaan wordt. Voor de rest alleen maar complimenten voor het personeel.

deben

schreef:

in een woord geweldig

niels beekhuis

schreef:

lijkt mij wel cool om te zien bij die kern reactor want doel is om later kern geleerde te worden

Jan

schreef:

Agressieve bewaking inderdaad.Toen ik gisteren met iemand die kennelijk de manager van de bar was wilde praten (zomaar, had absoluut geen kwade bedoelingen) en daar bij een hand op zijn schouder legde werd ik door hem weggeduwd. Vervolgens sprongen er twee beveiligers op mij en duwde me hardhandig op de grond waarna ze mij alsof ik een crimineel was letterlijk het park uit gooide.Om uitleg vragen had uiteraard geen zin, het enige antwoord op mijn vraag waarom ze mij er uit zette was: "dat weet je zelf wel."Ik ben niet bang om mijn verantwoordelijkheid te nemen als ik iets doe wat niet door de beugel kan maar om dit soort totaal overbodige achterlijk agressieve reacties van de bewaking kan ik echt boos worden. De actie van de manager, die zich mijns inziens professioneel op zou moeten stellen raakt ook kant noch wal, wat een opgefokte personeel daar.Zulk soort acties lokken agressiviteit uit en ik heb het er helemaal mee gehad. Mij zie je dus in ieder geval nooit meer bij Kernwasser Wunderland.Overigens ook geen gemis want ik vind het geen 60 euro waard. Buiten een groot gebrek aan sfeer was de helft van de attracties gesloten en aan alles merk je dat ze je geld al binnen hebben; het eten is magertjes, bij de bar doen ze er alles aan om je zo weinig mogelijk te laten drinken (de muzikant bijvoorbeeld vertelde dat hij opdracht had om het vooral niet te gezellig te laten worden en drank bestellen is lang niet zo onbeperkt als de reclamefolders doen vermoeden) en de hotelkamers zijn gewoon slecht (kapotte douche, stinkende wc, storende tv en slechte matrassen).

Wim

schreef:

De bewaking/medewerker(-s) kunnen inderdaat zeer rot doen. Een kind ging heel eventjes uit de (wachtende-)rij, en ze moest meteen weer achteraan aansluiten !! Dit was bij de 'bootjes' onder de reactor. Dit was echt heel flauw !!

willy

schreef:

zaterdag avond naar de tiroleravond geweest was echt super gezelig

het eten was wel minder alles was vrij snel op en ook niet erg warm maar de avond was toppie

MarokkaanseMeid

schreef:

aaaaah die pretpark is gewoon kapot saaii!!!.

We waren er met de hele klas gegaan echt voor kleuters behalve de batata was lekker haha..:DXD

Jeroen

schreef:

Ik heb een slechte ervaringen gehad met de bewaking in Kalkar. Laat je mening hier achter als je dit ook hebt gehad!

Agressieve bewaking!!

schreef:

Let OP!!

Alle slechte recensies worden binnen 24 uur gedelete!

Redactie Uit123.nl:
Nee, enkel onware, slecht onderbouwde, racistische, seksistische en andere onzinrecensies worden verwijderd. Zeker die zonder correcte naam- en mailgegevens.

R K van Dijk

schreef:

wij zijn er geweest met negen personen allemaal 60+ ,wij zijn er drie dagen geweest all,in.

het was in een woord geweldig,alles was uitstekend naar onze zin

sikkens

schreef:

mijn vraag is , zouden personen boven de 50 jaar er ook een leuke dag kunnen hebben. mail me dan [emailadres bij Uit123.nl bekend] bij voorbaat dank

julia

schreef:

ik ben er niet heen geweest maar morgen gaan we er heen nu ik dit allemaal hoor da mensen dit allemaal schreven denk ik dat het wel leuk gat worden.

sjonnie

schreef:

ik vind het echt bizar dat er in een park als dit geen zwembad is. bij deze wunderland schaam je dood!groeties sjonnie!

John

schreef:

Fantastisch pretpark met zeer vriendelijke prijs.

In de entree is namelijk inbegrepen en alles zo veel men wenst: frites, koffie, thee, ijs, merk frisdranken, te veel om op te noemen. Werkelijk te gek en super gezellig. Bij ons zijn de bezoeken aan Kernwasser Wundeland een traditie geworden. Voor mij nummer een van de Europeese pretparken!

dejan

schreef:

ik ben er heen geweest

maar ik ben 10 dus ik kon in veel dingen niet

dat was wel jammer

anoniem

schreef:

ik ben er al meerdere keren geweest,super leuk&lekker haha

quin

schreef:

ik vind het ttte gek

panity

schreef:

super gezellig!!!we zijn er net van terug. In de lente kan je het beste lekker naar de prettpark, geen drukte. misschien een goede hint? Het hotel netjes schon en het eten nou lijkt meer op een paradies. van ons een dikke 10+

lieke

schreef:

toen ik er was dacht ik dat word niks mar toen werd het lache joh het was echt fantastisch ik ben ook zovaak in de wildwater baan gewweest dat is echt een aanrader!

maar neem wel een regen keep mee of ga achter in zitten anders word je hele maal nat!!!!

katja

schreef:

kernwasser wunderland was echt te gek!


de atracties waren tof en het ijs was geheel gratis I am in love!!!!!


MaluLoveyou

schreef:

Echt vet jonge wij zijn er ook met schoolreisje geweest.

Het was nat maar gelukkig hadden we extra kleding mee!

En lekker veel eten en ijsjes

Groetjes,

Malu

fam.tuyp

schreef:

het is een heel erg leuk park van o t/m 12 jaar kunnen zich prima vermaken.wij zijn er al 2 x geweest en gaan dit jaar nog een keer.Het eten is goed,de kamers zijn groot en schoon.En het park is heel afwisselend,karten is ook leuk.En voor de ouders is het s ávonds ook heel gezellig en je kan ook met een soort treintje mee een dagje winkelen in de buurt.Wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt en die mensen die zich overal aan ergeren (dan moet je niet naar een attractiepark gaan) want in alle attraktie parken moet je op je beurt wachten (ik vond dit reuze meevallen)En als je te weinig patat in de bakjes vind zitten,bestel je er gewoon 2 meer dan heb je zeker genoeg,kom op waar maak je,je druk om.Als de kinderen plezier hebben heb ik het ook naar mijn zin.groeten en als je wilt weten hoe het is moet je er echt een keer naar toe gaan.

geen naam gegeven

schreef:

sins welk jaar bestaat dit pretpark?

Uit123.nl:
In 1995 is het aangekocht als nooit in gebruik geraakte kerncentrale. In de jaren daarna is het omgetoverd tot pretpark Kernwasser Wunderland.

monique

schreef:

wij gaan al 8 jaar lang ieder jaar een keer naar het pretpark.


wij en vooral de kinderen vermaken zich prima.


en de ene keer is het eenmaal drukker als een andere keer.


het park is vooral geschikt voor kinderen tot een jaar of 12.

irma van bakel

schreef:

Wij zijn afgelopen week naar kalkar geweest en hebben een top vakantie gehad,geen b-merk drinken zoals er beschreven wordt, maar allemaal a-merken(niet dat dat wat uithaald,want goed is goed)alles was goed ,de kamer was mooi ,groot en schoon.Het eten en drinken was geweldig alles heerlijk en goed.Onze kinderen van 12 en 6 jaar hebben zich goed geamuseerd en wilden nog niet naar huis.

Ealse

schreef:

Wow !!!!!

Fantastische dag gehad met 29 kindjes in de leeftijd van 6 tot 16.

We hebben GENOTEN !!ps. hadden natuurlijk geluk dat het niet druk was, maar in de efteling is het met drukte ook niet meer om te lachen dacht ik zo

Jan van Dongen

schreef:

We zijn er met z,n vieren geweest en vinden het voor herhaling vatbaar. Voor de kids er er veel te doen en ze zijn er uren bezig, gratis de nederlandse talige krant en vriendelijk personeel dat laatste draagt in belangrijke mate bij met een dagje naar een pretpark.Voor ons was er voldoende parkeergelegenheid en bij aankomst kregen wij van een prijswinnaar v.d. postcodeloterij een van zijn gewonnen entreebiljetten kado, nou zo,n dag kan nooit meer stuk!!!!

henkjan

schreef:

hent weg kool we gaan er heen met de kroeg

Ria

schreef:

Ook wij zijn vandaag geweest en wij zijn het helemaaal met Nicoline eens.

Een half uur in de rij voor een patatje of een ijsje is natuurlijk absurd !! Vreselijk lange rijen voor een attactie. We hebben een uur in de rij gestaan voor bv de wildwaterbaan. Wij zijn dus maar in een paar attracties geweest. En hiervoor hebben wij 300 km gereden. Nee, dit was echt niet leuk meer !!!

Nicoline

schreef:

Ik ben vandaag geweest. Het is op zich een leuk park maar die ontzettende lange rijen voor het drinken, patat en ijs is gewoon niet normaal. We hebben een uur in de rij gestaan voor een patatje. Dan de bij was het bij de atracties zo druk dat een wachtrij van minimaal een uur gewoon werd! Nou, het is omdat ik de kaartjes gewonnen heb maar dit park nodigt zich niet uit voor een tweede ronde!!

Lisace 'd Jackyb

schreef:

Haaaiwij gaan morgen heen met heel veel volgens mij is het heel mooi, we zijn er nog nooit geweest!

heb er wel zin in!xx/

Monique Pieterse

schreef:

hee allemaal,

ik ga morgen naar een hotel in Duoitsland en daarna gaan we naar Wunderland!Echt supper gaaaf lijkt het mij daar! nou doei

monique

C. van den Broek

schreef:

Wat een tegenvaller !!!

Zijn gisteren geweest ... kreeg echt moordneigingen ... ongeïnteresseerde medewerkers. Gratis patat ... ja, waar we 45 minuten voor in de rij hebben moeten staan terwijl mutsje op haar gemakje steeds 3 patatjes per keer in de bak gooide waar we allemaal uit moesten graaien! Stinkende wc's en veel attracties die niet open waren omdat er steeds gerouleerd werd.Heftige attracties met een minimum-lengte waar kinderen van 2 in mochten en simpele ronddraaiende bootjes met een minimum-lengte waar een kenau bij stond en alléén grote kinderen in mochten.Klachtwaardig ... ware het niet dat ze (uit ervaring waarschijnlijk) geen klachtenadres opgeven en je nergens verhaal kunt halen!!!Brutale medewerkers als je 't waagt om te vragen hoe het in godsnaam kan dat er bij een rij van een kilometer steeds maar een half bakje per keer wordt bijgevuld en ik letterlijk met een elleboog bij de bak werd weg geduwd omdat iedereen vreselijk geïrriteerd was.Ik heb er maar één woord voor ... ONGELOFELIJK !

Myron

schreef:

heee,ik was er ook geweest en het is egt erg gezellig.

vooral omdat je gratis patat en ijs en drinken kunt krijgen egt lekker...

haha.

en in andere parken moet je daarvooor weer betalen en dat vindt ik altijd dom ;)maar ik ga ..doeeeg.

je moet er EGT WEL HEEN !

merita

schreef:

ik ben afgelopen maandag met de kinderen geweest, dat was de tweede keer en de kinderen waren dol blij, we gaan zeker dit jaar nog terug en trouwens het is niet alleen voor kleine kinderen.

rebecca boogerd

schreef:

Ik ben gisteren met mijn kinderen van 10, 12 en 13 jaar de hele dag in Wunderland geweest en we hebben ons uitstekend vermaakt. De kinderen die beweren dat het er baby achtig en saai is willen blijkbaar graag stoer doen of zijn gewoon erg verwend!

Romi

schreef:

Hooi

Ik ben er geweest toen ik 7was.

Mijn oom en tante hebben iets gewonnen dus nu gaan we weer

Je moet gaan!!!]

Groetjes Romi

Lil_Princes

schreef:

Nou, ik ben er nog niet geweest, ik ga morgen namelijk.

Maar te zien aan de meningen is het voor kleine kinderen, ik ben 12 jaar.

Ik hoop maar dat het een leuke dag wordt.

xx

Joowh,

schreef:

Is ut tot 12 jaar ?

'k bn namelyk 13 xd.

Desire

schreef:

Vet..!!! Nja wij gaan der morgen heen :D nou hopen of het leuk is :P-XxxX-Jes

anoniem

schreef:

het is echt super leuk ma je moet ook extra kleren meenenm wij hadden 4 gratis kaartjees .wij gaan morgen heb er zin in alles is gratis kwa eten etc.wij waren er met schoolgeweest met 120 kinderen ofzo en het was echt super leuk,,

Iris

schreef:

Het lijkt me heel erg leuk, nu ik al die meningen gezien heb.

Ik ga er vandaag naartoe:-):-):-)

Groetjes!

janmel

schreef:

dat park is superleuk!!

wendy

schreef:

niet geschikt voor mensen zonder kids dus?

Youssra

schreef:

kan iemand mij vertellen hoeveel een dagtarief is?

Désirée

schreef:

Het is zeker geen dom en saai park! Zijn vorig jaar geweest en gaan dit jaar zeker weer. Mijn kinderen van 7 en 10 jaar hebben zich prima vermaakt. Een leuk en gezellig park!!

shariek

schreef:

Hallo ik vind het een dom en rot park!!!!!!!!!!

het is niet geschrikt voor een schoolreisje!niet doen!Het is een heeel dom park heel saai!!!!!!!!!

betty kleinlugtenbeld

schreef:

hallo.

ik heb er zin om dit weekend er naar toe tegaan.

want mij oma en opa zijn 40 jaar getrouwd.

dus maar ik heb begrepen dat het super leuk is.

ik heb in folders gekeken en noem het maar op.

ik ga voor de gezelligheid mee en veel plezier beleven en nog eens super veeel lol maken.

ik zie het vanzelf hoe het is.

tot dan doeg groetjes betty kleinlugtenbeld

hoi

schreef:

het lijkt me leuk ik ben er nog niet geweest

Merel

schreef:

We hebben vrijkaartjes gewonnen, maar is het echt alleen leuk voor kleine kinderen? x

jan/julius

schreef:

de draai molen was leuk

alie tom

schreef:

het was heeeeeel erg gaaaaaf de race wagens later yo

massaut

schreef:

Het is geweldig leuk ! wij gaan er geregeld heen met collegas, kunnen danzen en drinken tot half 2 en dat alles voor 15 Euro !! ( met eten 25 Euro)Zoiets hebben ze niet in Nederland !!ben ik blij dat ik in Duitsland woon !! haha Tschuuuuus.

Mohammed

schreef:

Het is saai!

ben er geweest met familiedag. alleen maar voor kinderen. veel ballenbakken, klimtoestellen! Je kan beter naar walibi of duinrell man! op de site van kernwasser staat alles wel mooi maar alles dat voor ouderen is is klein!

maar voor gezinnen met jongen kinderen zeker een aanrader. maar ben je ouder dan 12 is het niet zo! het eten is wel lekker! hahaGr. Mohammed el Souhfi

Greet

schreef:

Het is echt helemaal TOP!

Maar graag wat meer documentatie op inter net

(plaatjes)Groetjes Greet!!

erik

schreef:

Er is in heel europa geen park waar je zoveel krijgt voor zo weinig geld, alle consumties gratis, gratis parkeren,schoon, leuke attracties,tot 12 jaar dan. echt een aanrader!

Mevrouw........

schreef:

Ik ben er al ooit met een reisje geweest een paar jaar geleden maar ik ben de entree prijs vergeten zou iemand die me kunnen vertellen?

bLaa

schreef:

weetje h0e chiiL het is j0ngee je me0t er gaan patat/drinkjee/ijs zijn gratiiss allee actracties zijn gratis je m0eett egt gaan.. ik ben er vaak geweest

gaat je niks aan

schreef:

het is heel leuk ik ben er geweest

Tamara

schreef:

Wij zin net voor 5 dagen naar Wunderland geweest en we vonden het formidabel, prachtige accomodatie, mooi park voor de kleinsten en zeer lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar

Sven

schreef:

Ik ben er ook geweest met mijn familie en wij vonden het heel leuk. Ik denk wel dat het leuk is tot ongeveer 10-12 jaar. Je kunt er wel lekker de hele dag gratis frietjes eten, ijsjes eten en lekker drinken. Plezier maak je toch ook zelf....

Fabje Anoniempje

schreef:

Leuk park ik gaa er 00k heen met schoolreis duh balluh!!!

zegiklkkrniej

schreef:

jow... dat park is best leujk alleen jmmr dat er geen ECHTE achtbanen zijn.... maar kan iemand mij vertelle hoeveel dat karten kost??

Kitty

schreef:

Het lijkt ons leuk om een weekendje in juni hier heen te gaan met ongeveer 15 personen...kan iemand mij vertellen of er dan ook arrangementen of iets dergelijks zijn of een leuke avondactiviteit???

Groeten kit

aapiestink

schreef:

het hele pretpark is flut want het slaat nergens op en het is heel kinder8ig voor babys is het misgien leuk!pssssssssst lala stimmt jawohl lkkr neu.....shoorntje spelen

lonneke

schreef:

mij lijkt het heel leuk en wil er 00k heen

nisrina

schreef:

ik vind het daar heel erg leuk.en ik ben er al 2 keer geweest.op mijn verjaardag ga ik er weer naar toe groetjes nisrina.

amanda

schreef:

het lijkt me heel leuk om daar heen te gaan ik ga morgen voor 3 dagen heb er zin in als ik het zo lees.

Mister T

schreef:

Maare is er ook veel jeugd zo met nieuwjaar enzo? En stappen wel goed te doen?

R.J. van Gelder

schreef:

Heben 3 dagen in wunderland Kalkar doorgebracht. Is ons uitstekend bevallen. Het eten was overvloedig en ook de dranken en hapjes hebben wij ons goed laten smaken. De kamers waren eenvoudig maar zeker voldoende met uitstekende bedden. Ook het vermaak was overvloedig aanwezig vooral de jeugd kan uitstekend aan haar trekken komen.

Kortom voor herhaling vatbaar.

aqua-ski

schreef:

Wij willen met de club een weekend boeken in februari voor 18 pesonen kunnen wij in het zelde hotel logeren

joke wester

schreef:

wij zijn in kernwasser geweest het is in een woord fantastische echt super wij zijn geweest van 15 sept tot 17 sept

mijn was man was jarig zaterdag er stond een fles champagne klaar met bonbons nou dat was echt leuk en het eten heerlijkkkk een echt kinder buffet nou dat is het einde mensen kunnen hier wel terecht een aanrader voor iedereen wij komen zeker terug kernwasser ga zo door

ismail

schreef:

voor mensen die dat niet leuk vinden want het is veeeeeeeet

Ton

schreef:

Hallo, ik kan het postadres nergens vinden.

Kunt u dit doorgeven. Misschien ook wie ik moet benaderen inzake PR en Marketing ??

chantal

schreef:

hoiweet iemand hoe ik dit of via wie ik dit kan boeken?????Gr Chantal

Corus IJmuiden

schreef:

Wij gaan in Oktober met een aantal collega's van Corus naar Kalkar toe.

We zijn al eens met een groep naar Preston Palace te Almelo geweest en dat was toen zeker geweldig.

Ook Kalkar lijkt ons een zeer gezellige boel.... en we komen zeker niet alleen om te drinken en eten.

fam. Oor

schreef:

We vonden het een geweldig park voor onze (wat kleinere) kinderen. ook het gratis drinken, eten van frietjes en ijsjes was een succes!

De dag was eigenlijk te kort!

Wel is er een vraag bij ons blijven hangen. Hoe hoog is nou eigenlijk die kerncentrale-toren?

we hebben hem aan een aantal medewerkers van het park gesteld, maar die wisten het ook niet. Kan iemand ons daar antwoord op geven??

bedankt!!

A van der Hoeven

schreef:

wij zijn volgend jaar in februari 40 jr getrouwd en willen met 6 volwassenen en 6 kleinkinderen een weekendje weg, kunt u ons nadere informatie geven.b.v.b hartelijk dank.

stephanie

schreef:

ben er vorig jaar met man en kind geweest en met opaas en omaas ,leuk park voor de kleintjes en je mag als ouder zelf overal mee in .wel misselijk van het ijstappen van de kids verder heel net en leuk park en aardig personeel

Susanne

schreef:

niks aan die shit te kinderachtig

G. Peperkamp

schreef:

50 jaar vriendschap gevierd in W.W.L. Kalkar.

***********************

Wij zijn met 8 personen in W.W.L. geweest vanaf 29 t/m. 31 mei j.l.

Waarom: wij hebben met echtgenotes ons 50 jarig jubileum van oud militairen gevierd,lichting 1956.

Wij zijn nog steeds echte vrienden en komen jaarlijks samen.

W.W.L. heeft ons GEWELDIG ontvangen het personeel was zeer met ons in de stemmeng. Bijzonder leuk hebben wij het gevierd. Heel hartelijk dank. Wij komen zeker nog op herhaling.

***********************

Mevr.Heidi weet dit zeker nog te herinneren wij blijven er over praten en hebben het aan ieder door verteld

Héél héél leuk zoals het personeel ons heeft verrast.

Geweldig, ieder mag het weten.

**********************

Met groeten van de oud militairen uit Holland en onze Dames.

************************

50 jaar vriendschap nu ook met Kalkar W.W.L.

************************

stephanie

schreef:

haj ik ben dit jaar met koninginnendag geweest en ik vond het echt helemaal geweldig daar lkkr zuipen onbeperkt eten het was helemaal geweldig

Guus Theeuwen

schreef:

Wij hadden graag info voor een bedrijfsfeest van 30 tot 40 personen met 1 overnachtiging en vervoer vanuit Panningen (L).

michel

schreef:

graag info over groepenreis (incl. vervoer) op 26-6-2006

ong 60 personen vanuit almelo

sandy

schreef:

hoi

wij zijn vorig jaar in de zomer geweest

het was fantastisch

we hadden een all-in arrangement en helemaal niet duur omdat het last minute was

je kan heerlijk ontbijten , lunchen , smiddags gebak en sàvonds dineren.

je hebt verschrikkelijk veel keus uit van alles en nog wat en echt heelijk allemaal.

en waar het om gaat, het pretpark voor de kids.

nou die vermaken zich echt de hele dag door.

vanaf 2 jaar , dus zelfs die kleintjes kunnen in alle atracties.( soms met paps of mams )

ook is er een circus en kun je karten, voor de wat stoerdere kids of papa`s.

wij willen zeker nog een keer weer een bezoek brengen

groetjes sandy

c m den daad bos

schreef:

kunt u ons informatie geven over het laatste weekend van april

dan wilden wij graag met ong 10 mensen het weekend in uw park veblijven

elke info is welkom

hartelijk bedankt alvast

gr carla

annie

schreef:

Ik ga dit weekend! Vraag me af of er in deze periode wel wat te doen is? kan je er goed stappen?? Reageer ff als je ook gaat!

richard

schreef:

hallo iedereen

ik was zaterdag 12-11 in kalkar met mijn collegas en heb me daar heerlijk vermaakt,ik was er samen met een van mijn vriendinnen en we hebben naar het uitzoeken van de juiste plek besloten om te blijven hangen in het western gedeelte,waar het erg leuk was,ook was er die avond een groep mensen die daar een singleparty hadden,bij die groep zat een leuk meisje van 31 en die de naam michaella had,en heb er verschilende keren meegedanst en ook heb ik haar naar afloop gekust maar,dom dat ik ben ben ik vergeten haar telfoon of evt haar emailte vragen,ze had een blauwe spijkerbroek aan met een bruis shirtje mat ze had blonde haren,ook was haar moeder erbij.misshien kent iemand haar of leest ze dit zelf,en zou graag nog eens in contact willen komen met dit meisje.reageren kan via mijn email.

ook als je meer tips heb hoor ik het graag van je.

groetjes en bedankt

richard.

ingeborg

schreef:

leuk pretpark

ewevers@het net .nl

schreef:

ik wil graag folder van u het is leuk hoor ik

wendy

schreef:

Wie was die leuke jongen in kernwassr wunderland op dinsdagavond 25 oktober? Je bent 26 jaar en je was er voor je werk je zat in de OR? Als jij dit bent of je leest t en je kent m wil je aub mij mailen?

marja van der linden

schreef:

mijn verjaardag gevierd met 25 pers allemaal hadden wij het naar ons zin. kledingstukken werden 2 dagen nog nagestuurd wat we vergeten waren meetenemen
complimenten hier voor. Kan het iedereen aanbevelen. bedankt Kern wasserwunderland wij hebben erg genoten

marja van der linden

schreef:

mijn verjaardag gevierd met de hele fam.25 pers. wij hebben het erg naar ons zin gehad.een van ons heeft kleding stuk vergeten en deze werden 2 dagen later nagestuurd top complimenten.kan het iedereen aanbevelen

schoonbeek

schreef:

wilt u mij info en prijzen toe sturen. wij willen het weekend van 9 10 en 11 dec komen.arangementen zijn ook welkom alvast bedankt

jolanda boerekamp

schreef:

Ik zou graag wat meer informatie over jullie park willen hebben.want we zouden zeer binnenkort jullie park een keer willen bezoeken

judith

schreef:

wij gaan elke jaar naar dit pretpark.Ik vind het een leuk gezellig park, je betaald een vast bedrag en dats it.In nederland ben je duurder uit vind ik.Het hotel is goed,personeel is vriendelijk.Tot gauw

ps. een grandioos park. een vraagje komt er ook een zwembad dat zou leuk zijn

Anoniempjuhh uit R.

schreef:

Ik ben er nog niet geweest maar ga er woensdag heen met kindervakantieweek....vvan wt ik hoor wordt super hmd.....HVJ
Anoniempjuhh Uit R.

de jong

schreef:

wij zijn er de laatste 5 jaren 6 keer geweest.
grandioos op alle vlakken.
waardering voor het personeel.
hennie wanneeer komt er een zwembad ala prestonpalace in almelo

mAracoca

schreef:

als je er geen probleem van maakt om uren in de rij te staan dan kan je hier wel terecht...wat een ellende zeg..en neem genoeg geld mee, dat heb je wel nodig..

martin

schreef:

ik zal graag wat informatie willen hebben over jullie park en wat een lang weekend kost voor 5 personen.

mvg.martin

G van Kuilenburg

schreef:

genoeg activiteiten
lekker eten
hardwerkend personeel

monique

schreef:

ik zou graag willen weten of er een camping in de buurt is bedankt

silvia egbers

schreef:

graag wil ik wat weten over jullie park als wij op een door de weekse dag in juli of augustus komen met 4 volw.en 2 kinderen van 3 jaar en 3 kinderen van 10 jaar
is er dan savonds wat te doen voor de ouders een bandje of zo graag een berichtje terug graag.

marianne schol

schreef:

wij zijn al meerdere malen in kernwasser wonderland geweest en het was altijd een succes maaar we willen weer een keer heen maar ik kan niks meer vinden om te boeken kunnen jullie wat toesturen?

annie oerlemans

schreef:

wij vonden het prachtig voor herhaling vatbaar
we gaan nu voor de derde keer maar zeker niet de laatste groetjes

Ilse

schreef:

Mijn vraag is op welke site kan ik kijken om te boeken voor een nachtje weg naar het pretpark kernwasser wunderland in kalkar.

J. Schuurbiers

schreef:

Wij zijn een paar jaar geleden in kernwasser wunderland geweest en dat is erg goed bevallen. Nu wilde we er mijn 65e verjaardag vieren. maar ik ben uw adres kwijt. We zijn dan met ong. 17 personen. Graag wil ik inlictingen. dank u
groetjes J. Schuurbiers

schrijvers.pmc

schreef:

wij zijn er twee maal geweest zeer tevreden zou graag meer informatie willen over jullie parken in nederland we komen vast nog eens terug in duitsland

fam . panneman

schreef:

wel bij de tijd blijven he?. Bekijk je Sunday-special maar eens. Overigens alle lof.

PR afdeling

schreef:

Beste familie Henry,

Leuk om te horen dat u zich zo goed heeft geamuseerd. Natuurlijk zijn wij met de kerst geopend. Van 25 december tot en met 2 januari kunt u terecht in Kernie's Winter Wonderland, dagelijks van 11:00 tot 18:00 uur.

PR
Kernwasser Wunderland

bernhard

schreef:

Is jullie park makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar vanuit Nederland

fam.henry

schreef:

We zijn afgelopen vrijdag geweest en het was echt geweldig en dat vonden de kids ook,nou heb ik een vraagje zijn jullie open met kerst?????
dan zouden we ook graag gaan .. groetjes uit etten-leur

Fam. van Riel

schreef:

Hallo allemaal,
Ondanks de regen{we waren tot ons ondergoed nat!!!}hebben we een hele leuke dag gehad in uw park. Het personeel was bijzonder vriendelijk. Jammer dat dit niet op ieder park zo is.En wat de prijs betreft: dit maakt het nog leuk om een dagje uit tegaan met je gezin. De koffie was lekker, de frietjes smakelijk en de thee en warme chocomelk goed te drinken. Zelf de bockworsten waren overheerlijk. Fijn is ook dat we gratis onze auto mochten parkeren.
Heel saai maar ik heb niets als komplimenten over u goed georganiserde park.
Tot nog eens!
Vriendelijke groet, Familie van Riel

a vander brom

schreef:

ik heb nog geen mening maar wel een vraag.
4 sept a.s. willen wij met 6 personen naar uw park, maar ik zelf ben gehandicapt is het mogelijk,(de auto zit dan al vol)dat jullie voor mij een rolstoel te huur hebben? graag reactie. h dank alvast

tonny

schreef:

wie kan mij vertellen of het iets is voor kinderen van 5 het pretpark en wat zijn de entree prijzen?
mail me aub vandaag nog

peter

schreef:

ik ga volgende week mischien.

dilsher

schreef:

last yeare we visit ur park i want to know whats ticket price so i can able to coem with my frinds and what we get for eeting
thax
dilsher

Richard

schreef:

ik ben nog nooit daar geweest maar morgen ga ik wel met mijn vrienden ernaar toe en ik denk dat het wel leuk gaat worden.??

charlie

schreef:

ik ben er 1 x geweest en ik vond het cker leuk vooral omdat je zoveel mocht eten zoals je wou, maar het nadeel was dat het attractiepark niet voor de oudere kinderen waren want ik ben nu 14 en 2 jaar geleden was ik daar dus 12 en toen vond ik het al niet zo leuk maar ik ga er weer binnenkort heen met de hele familie en ik denk dat het wel leuk word

annie westerveld

schreef:


wat kun je eten
wat
kryg je voor eten

sharon

schreef:

ik ga over een week heen het is van de zaak dus alles is gratis en het lijkt me super leuk ik ga veel eten alles is gratis

Markster

schreef:

Ben vandaag teruggekomen na 2/3 dagen. Ik vind het echt een geweldig park. Er is echt van alles te doen, eten en drinken is perfect en ook de hotelkamers zijn prima. Ben nu alleen beetje kapot van al het gesport :)
Jaja, het was me het weekendje wel.

Nadja

schreef:

ik ben er niet geweest, maar misschien ga ik er heen, met een paar kinderen uit mijn klas. zijn er veel atracties?
Ook voor oudere kinderen?
welke atracties zijn er?

Jasper Sonderen

schreef:

ik ben er nog niet geweest:P maar ik ga er met school naartoe ik verheug me er erg op.......allemaal gratis patat en drinken + ijs jeah ik vreet me kapot ........ik hep er heeel erg zin in vooral omdat kim-lian er is geweest...mijn grootste idool! maaruh.voeg ff toe IKKE_JASPER@HOTMAIL.COM

monica jansen

schreef:

het was de leukste vakantie ooit, heel gied verzorgd

faab

schreef:

alles is perfect in het park + hotel :):D:D:D:
perfect toppertje niets op aan te merken

Sander Janssen

schreef:

Echt super goed idiaal perfect!!!! nix op aan te merken echt SUPER!!

Pieter

schreef:

Inderdaad leuk, maar wel heeeeeel belachelijk dat je extra moet betalen voor de carts en de buggys!
Alsof de entreeprijs niet goed genoeg is.

lotte albers

schreef:

Ik vond het enorm leuk ook omdat het voor iets oudere kinderen vele attracties zijn . Mijn complimenten.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord