't Zaanse Koopmanshuis Anno 1694

Lagedijk 52-54
1541 KC
Koog a/d Zaan
075 6310239
www.zaansekoopmanshuis.nl

Bed & Breakfast ’t Zaanse Koopmanshuis Anno 1694 in Koog aan de Zaan is met zijn sfeervolle gastenkamer en luxueus gastenverblijf een ideale uitvalsbasis voor zowel een bezoek aan Amsterdam als voor een kennismaking met de Zaanstreek. Dit unieke gebied van water, wind en weilanden, van natuurschoon en fabrieksgeurtjes, van 17e eeuwse houten huisjes, kerkjes, statige 19e eeuwse koopmanshuizen en bekroonde hedendaagse architectuur, met zijn rijke verleden van molens en industriële monumenten. Ook de rest van de provincie Noord-Holland met zijn duinen, stranden, polders, vaarten en voormalige Zuiderzeestadjes ligt binnen handbereik.

’t Zaanse Koopmanshuis Anno 1694 ligt tegenover openluchtmuseum De Zaanse Schans en op 6 minuten loopafstand van station Koog-Zaandijk, vanaf dit station is er een rechtstreekse verbinding met station Amsterdam Centraal.

Sfeervol, luxe, gastenverblijf (ca. 40 m2) aan grote, rustige binnentuin. Woon- slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, naar wens los of aan elkaar (extra bed en voor kinderen twee extra bedden mogelijk), zitgedeelte met comfortabele fauteuils, televisie, DVD, radio- CD speler en eigen internet verbinding. Eetkeuken met ondermeer elektrische kookplaat, koelkast en magnetron, potten, pannen en servies. Romantische badkamer met koepelvormige sterrenhemel, luxe tweepersoonspa- whirlpool en badjassen, grote (lig)sauna. Eigen entree via tuin, een eigen terras. De prijs voor het appartement bedraagt € 125 per nacht inclusief ontbijt. De toeslag voor één overnachting bedraagt € 10.

Gastenkamer met twee eenpersoonsbedden, naar wens los of aan elkaar, heeft een eigen trap en gang, kleine badkamer met wastafel, wc en douche, een zitje met fauteuils, een televisie, DVD speler, radio- CD speler, wekkerradio, eigen beveiligde internetverbinding, koffie- en theefaciliteiten, een koelkastje en een terras in de tuin. Het ontbijt wordt geserveerd in onze keuken met karakteristieke Zaanse smuiger (betegelde schouw). De kamer kost € 75 per nacht inclusief ontbijt.
De toeslag voor één overnachting bedraagt € 10.

| in de omgeving

Meningen over 't Zaanse Koopmanshuis Anno 1694:

powered by

UIT123.nl TIP
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord