Restaurant De Otter

Oud Loosdrechtsedijk 131-k
1231 LT
Loosdrecht
035 5823329
www.restaurantdeotter.nl

In het prachtige aan de Loosdrechtse Plassen gelegen pand aan de OudLoosdrechtsedijk in Loosdrecht. Waar in vroeger tijden De Otter bekend stond als watersporteldorado, waar heel wat inwoners van Loosdrecht hun zwemdiploma hebben gehaald, is er nu een cafe-restaurant waar u gezellig kunt drinken, eten, feesten, vergaderen, en nog veel meer.

Dit kan binnen in ons nostalgisch sfeervolle restaurant met moderne accenten of buiten op ons fantastische terras aan het water. In de bar lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. De nostalgische sfeer van het aloude havencafe is behouden gebleven. Het restaurant met haar tijdloze inrichting bied een warme sfeer waarin iedereen zich thuis kan voelen.

Onze enthousiaste keukenbrigade zal u graag verrassen met heerlijke gerechten, vanzelfsprekend bereid met de meest verse ingrediënten. Regelmatig wisselt de kaart waarbij rekening word gehouden met de verschillende seizoenen.

Onze medewerkers in de bediening zullen er voor zorgen dat het u aan niks ontbreekt. De Otter bied plek aan iedereen. Of u met een groot gezelschap komt, of met een klein gezelschap. Vanzelfsprekend staat de watersport ook bij ons centraal.

Via de haven kunnen kleine en grote gezelschappen sloepen of zeilboten huren. Dit kan in combinatie met arrangementen, geheel verzorgd door De Otter, Brunches, lunches, high tea’s, diners, bruiloften, feesten, bedrijfspresentaties, barbecues, etc.

Alles is mogelijk bij De Otter. Wij bieden maatwerk voor elk evenement. Veel families, bedrijven en andere gezelschappen gingen u al voor. Ons enthousiaste team kijkt er naar uit u en uw gezelschap te mogen verwelkomen.

| in de omgeving

Meningen over Restaurant De Otter:

powered by

UIT123.nl TIP

max

schreef:

he pa ik vind alles goed en alles is harstike mooi alles gaat altijt goed en met het nieuwe huis dat is zo mooi

Jeroen Jacobs

schreef:

Heeft Restaurant De Otter in Loosdrecht een nieuw webadres? Het adres www.de-otter.com/ is niet toegankelijk!
Met vr. Groet,
J.Jacobs

Martine van der Zeijst

schreef:

Aangezien de website niet toegankelijk is mail ik u om meer informatie van u te ontvangen over de menukaart en de actie met de Shell van de Zoutmanlaan. Zou u dit naar mij kunnen mailen? Bij voorbaat dank,

Martine

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord