Uitgaan in Medemblik

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Medemblik?

Geef je mening over Medemblik, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

henk wagenmakers

schreef:

prachtige tijd gehad

Lees meer over Tritonbar

Mieta Bouwman

schreef:

Vanavond bij D'artiest gegeten met m'n collega's van Sint Martinus ter gelegenheid van het afscheid van collega Marc. Super lekker en heel gezellig!!!! Eigenaar Henny heeft voor een afgesproken prijs ons een heerlijke culinaire avond bezorgd. Bedankt. Gr Mieta Bouwman

Lees meer over D'Artiest

Petra van Veelen

schreef:

Weer heerlijk gegeten in De Kajuit met een grote groep mensen. Erg gezellige sfeer, hartelijk ontvangst en prima bediening.
Zeker een aanrader voor een gezellig samenzijn, lekker eten en een warme ambiance!

Lees meer over De Twee Schouwtjes

marianne

schreef:

heerlijke mooie tocht erge gezellige schipper

Lees meer over Koggevaarder

I.de Vreeden

schreef:

"Beter laat dan nooit".In september 2008 zijn wij in Medemblik getrouwd en hebben daar met een gezelschap van 30 mensen in het restaurant "de Twee Schouwtjes" ons huwelijksmaal gedaan. Enkele maanden daarvoor hebben we alles met Frank besproken en alles is tot in de puntjes uitgevoerd. De ovale tafel keurig netjes opgedekt en de ruimte mooi aangekleed tot grote verrassing van onze gasten, die er nu nog over spreken. Alle hulde voor het bedienend personeel en keukenbrigade. We hadden samen met Frank een mooi diner samengesteld en in één woord "fantastisch" mooie smaakvolle gerechten en desert. Uiteraard ook een aplaus voor Frank's muzikale expressies. Het was een fantastische afsluiting.

Frank en jouw brigade nog hartelijk bedankt.Jacques en Trees

Lees meer over De Twee Schouwtjes

S. de Boer

schreef:

Gezellig restaurant, vlotte bediening en heerlijk eten. Beslist één van de beteren!!

Lees meer over De Twee Schouwtjes

S. de Boer

schreef:

Behalve de namen van de gerechten en de muziek was er weinig Portugees te vinden, maar het eten was heerlijk! Beslist een aanrader...

Lees meer over Costas

Aek

schreef:

Zeeeer irritante muziek op hun website die niet uit te zetten is.

Lees meer over The Black & White

Dhr. van Velzen

schreef:

Ik heb er niet echt lekker gegeten, het eten was lauw en de gerechten niet echt portugees maar meer een mengelmoes van invloeden zoals frans (creme brulee) Al met al geen positieve ervaring bediening vond ik niet vriendelijk en kwamen veel te vaak vragen.

Lees meer over Costas
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord