De Twee Schouwtjes

Oosterhaven 27
1671 AB
Medemblik
0227 547077
www.detweeschouwtjes.nl

U wordt ontvangen in zeemanssfeer bij de open haard in Café De Kajuit,onder het restaurant.
Met een gezellig drankje kunt u de kaart inzien waarop de gerechten op zeer ludieke wijze omschreven zijn. De kaart wisselt elke 4 maanden.

In het restaurant is de grote open haard prominent aanwezig. De gastheer neemt af en toe plaats achter de piano, waar hij niet onverdienstelijk de sfeer bepaalt, terwijl u de koks bezig ziet in de open keuken.

| in de omgeving

Meningen over De Twee Schouwtjes:

powered by

UIT123.nl TIP

Petra van Veelen

schreef:

Weer heerlijk gegeten in De Kajuit met een grote groep mensen. Erg gezellige sfeer, hartelijk ontvangst en prima bediening.
Zeker een aanrader voor een gezellig samenzijn, lekker eten en een warme ambiance!

I.de Vreeden

schreef:

"Beter laat dan nooit".In september 2008 zijn wij in Medemblik getrouwd en hebben daar met een gezelschap van 30 mensen in het restaurant "de Twee Schouwtjes" ons huwelijksmaal gedaan. Enkele maanden daarvoor hebben we alles met Frank besproken en alles is tot in de puntjes uitgevoerd. De ovale tafel keurig netjes opgedekt en de ruimte mooi aangekleed tot grote verrassing van onze gasten, die er nu nog over spreken. Alle hulde voor het bedienend personeel en keukenbrigade. We hadden samen met Frank een mooi diner samengesteld en in één woord "fantastisch" mooie smaakvolle gerechten en desert. Uiteraard ook een aplaus voor Frank's muzikale expressies. Het was een fantastische afsluiting.

Frank en jouw brigade nog hartelijk bedankt.Jacques en Trees

S. de Boer

schreef:

Gezellig restaurant, vlotte bediening en heerlijk eten. Beslist één van de beteren!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord