Nostalgie Eten en Drinken

Dorpsstraat 10
5768 CE
Meijel
0774661031
www.deheerevanmeijel.nl

Nostalgie Eten & Drinken verzorgt uw lunch, diner, borrel, feest, bijeenkomst en dagje uit tot in de details. Kwaliteit, service en gastvrijheid staan daarbij hoog in het vaandel. Bijvoorbeeld in het a-la-carte restaurant. De basis van deze keuken is Nederlands Frans. Er wordt veel zorg besteed aan wat u geserveerd krijgt.

Verse ingrediënten
De gerechten worden bereid met verse, natuurlijke ingrediënten. Op de wisselende en gevarieerde kaart krijgt het seizoen een speciale attentie, en er wordt volop gewerkt met producten uit de streek. Nostalgie Eten en Drinken is aangesloten bij het Aspergegilde Peel en Maas. U kunt hier in het seizoen dus genieten van deze overheerlijke koningin der groente!

vandaag: keuken van 12:00 tot 20:00 | in de omgeving

Meningen over Nostalgie Eten en Drinken:

powered by

UIT123.nl TIP

koos

schreef:

we hebben de laatste maanden regelmatig geluncht en gedineerd bij nostalgie, een fijn restaurant om te vertoeven. En vooral het lekkere eten en gastvrije personeel maakt het compleet.
met vr gr

Henri Gommans

schreef:

Afgelopen weekend echt weer heerlijk gegeten in jullie restaurant. Ook de bediening is altijd erg vriendelijk en spontaan. Complimenten voor jullie allemaal en tot snel weer eens....!

guus

schreef:

Hier ist OKE.

Corrie Vissers

schreef:

Wij hebben tijdens de 2e Kerstdag genoten van het diner.De gerechten waren overheerlijk en de bediening enthousiast en goed. De klapper was het zeer uitgebreide Dessert buffet. Een van onze gasten moest vanwege ziekte op het allerlaatste moment afzeggen. Voor dit restaurant was dit geen enkel probleem en werden ook geen kosten in rekening gebracht.

Dit restaurant is een aanrader voor iedereen die lekker en verzorgd wil eten.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord