21 november 2019
m Uitgaan Meijel m Restaurant Meijel m Restaurant Nostalgie Eten en Drinken

Nostalgie Eten en Drinken

Nostalgie Eten en Drinken
Adres:
Dorpsstraat 10
Postcode:
5768 CE, Meijel (Limburg)
Telefoon:
0774661031
Fax:
0774661032
Categorie:
Cijfer: 7.2 (181 stemmen)
Uw cijfer voor Nostalgie Eten en Drinken:
Foto's:
Nostalgie Eten en Drinken
Logo Nostalgie Eten en Drinken
Beschrijving:
Nostalgie Eten & Drinken verzorgt uw lunch, diner, borrel, feest, bijeenkomst en dagje uit tot in de details. Kwaliteit, service en gastvrijheid staan daarbij hoog in het vaandel. Bijvoorbeeld in het a-la-carte restaurant. De basis van deze keuken is Nederlands Frans. Er wordt veel zorg besteed aan wat u geserveerd krijgt.

Verse ingrediƫnten
De gerechten worden bereid met verse, natuurlijke ingrediƫnten. Op de wisselende en gevarieerde kaart krijgt het seizoen een speciale attentie, en er wordt volop gewerkt met producten uit de streek. Nostalgie Eten en Drinken is aangesloten bij het Aspergegilde Peel en Maas. U kunt hier in het seizoen dus genieten van deze overheerlijke koningin der groente!
Geef je mening over Nostalgie Eten en Drinken:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
koos schreef op 21 november 2012:
we hebben de laatste maanden regelmatig geluncht en gedineerd bij nostalgie, een fijn restaurant om te vertoeven. En vooral het lekkere eten en gastvrije personeel maakt het compleet. met vr gr
Henri Gommans schreef op 23 november 2011:
Afgelopen weekend echt weer heerlijk gegeten in jullie restaurant. Ook de bediening is altijd erg vriendelijk en spontaan. Complimenten voor jullie allemaal en tot snel weer eens....!
guus schreef op 15 januari 2011:
Hier ist OKE.
Corrie Vissers schreef op 30 december 2009:
Wij hebben tijdens de 2e Kerstdag genoten van het diner.De gerechten waren overheerlijk en de bediening enthousiast en goed. De klapper was het zeer uitgebreide Dessert buffet. Een van onze gasten moest vanwege ziekte op het allerlaatste moment afzeggen. Voor dit restaurant was dit geen enkel probleem en werden ook geen kosten in rekening gebracht.
Dit restaurant is een aanrader voor iedereen die lekker en verzorgd wil eten.