Menukaart van Restaurant De Vereeniging in Nijmegen

Carpaccio € 10,50
Huisgemarineerde rundercarpaccio met zwarte olijvenpesto, chips van
Serranoham en chips van Grana Pardano

Kalfribeye € 10,50
Zacht gegaarde kalfsribeye op gewokte Oosterse oesterzwammen

Rosé gebraden eendenborst € 10,50
Combinatie van eendenborst, Shii-Take en cantharel met een vijgencompote

Sint Jacobsschelp € 12,75
Gegrilde Sint Jacobsschelp met een krul van eendenlever, vulkanisch
zeezout en een frisse vanilledressing

Sashimi € 11,50
Sashimi van zalm, tonijn en coquille met sojasaus, gember en wasabi

Gamba's € 11,50
Gamba's met Spaanse ham geserveerd op een winterse salade met een knoflookvinaigrette

Kaasterrine € 9,75
Terrine van Kernhem en Blue Stilton met gedroogde pruim en een
sesamkoekje

Paddenstoelenbouillon € 6,00
Heldere paddenstoelenbouillon met kastanjechampignons, cantharellen
en oesterzwammen, een vleugje cognac en rozemarijn

Vissoep € 8,75
Romige vissoep met een diversiteit van vissoorten van de dag

Aardappel-knoflooksoep € 6,00
Romige aardappelsoep met knoflook, Hollandse garnalen en een
kerriecrouton


Runderentrecôte € 20,50
Gegrilde runderentrecôte met zoete puntpaprikaboter en kruidige
rozevalaardappeltjes

Hertensukade € 21,25
Veluwse hertensukade met aardappel-pompoentaart

Hazenrug € 21,75
Rosé gebraden hazenrugfilet met zuurkool en roze pepersaus

Canadese kreeft Prijs per 100 gram € 6,75
Canadese kreeft door u uitgezocht uit ons homarium met bijpassend garnituur

Dorade € 21,25
Op de huid gebakken doradefilet met saffraanrisotto en basilicumolie

Kabeljauw € 21,00
In limoenolie gebakken kabeljauwfilet op een aardappelmousseline met
een citroenstoofpeertje en rode paprikacoulis

Ravioli € 18,75
Met paddenstoelen gevulde ravioli, in romige geitenkaassaus en gepofte
roma tomaatjes
Kaas € 11,00
Frans kaasplateau van licht naar pikant bestaande uit Morbier,
Brie de Meaux, Sainte-Maure, Saint Agur en Epoisses geserveerd met
vruchten-notenbrood en druivenmosterd

Wentelteefje € 7,00
Wentelteefje met kaneel, stroopwafelijs en een saus van port en
gekonfijte kweepeer

Parfait € 7,75
Honing-amandelparfait met een mousse van witte chocolade en lavendel

Crème brûlée € 7,75
Crème brûlée geparfumeerd met Pedro Ximénez sherry en
stoofpeer-sorbetijs
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord