Eetcafe de Lepelaar

Boxbergerweg 31
8121 PS
Olst
0570 591791
www.delepelaar.eu

Een veelzijdig horecabedrijf voor jong en oud.
Door de beschikking over een cafe, twee zalen een schietaccommodatie, handboogschietbaan een groot terras en een speeltuin met airtrampoline.
Maakt dat ons bedrijf een uitstekende gelegenheid is voor:
à la carte, diner, lunch, pizza bakken, steengrillen, BBQ, uitgebreide koffietafels, recepties, bruiloften, prsoneelsfeesten, familiefeesten, buurtfeesten, kinderpartijen, verjaardagspartijen, vergaderingen, presentaties, workshops, teambuilding, busgezelschappen en schoolreisjes tot 175 personen.

Eetcafé de Lepelaar uitspanning de Eikelhof is gelegen aan de Boxbergerweg 31 aan de rand van het natuurgebied het Nijendal op de Eikelhof omgeven door tal van prachtige en bijzondere boerderijen, steltenbergen, hooibergen, herenhuizen, havezaten het oude station Eikelhof en prachtige natuurgebieden met tal van wandel en fietsroutes.

Mede hierdoor is de Lepelaar een geliefd vertrekpunt of aanleg plaats voor menig fietser, wandelaar, motorrijder en automobilist. Genieten in het eetcafé of op het terras van onze streek- en specialiteitengerechten uit eigen keuken. Lekker de tijd nemen met één van de twaalf theesoorten een latte Macchiato, cappuccino of een natuurzuivere vruchtendrank die speciaal voor ons gebotteld word een glaasje fris of een lekker koel pilsje.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor elk familiefeest, bedrijfsfeest, presentatie, workshops en vergaderingen. Koffietafels, lunch en dinerbuffetten, koud warme buffetten, BBQ's en het pizzabakken.

Veelal gecombineerd met een activiteit als het altijd gezellige klootschieten, Oudhollandse spelen, nog altijd er populair zijn de wandel oriëntatie tochten en is het mysterie van het steenen kruis ons eerste GPS spel. Tevens beschikken wij over vier schietbanen en vier handboog- schietbanen.

| in de omgeving

Meningen over Eetcafe de Lepelaar:

powered by

UIT123.nl TIP

Boswinkel

schreef:

Een hele gezellige locatie om te zitten..

Leuke bediening en heel goed en smakelijk eten daar

Locatie is perfect
Gastvrijheid is prima

Ze hebben ons 3 op 2e kerstdag zelfs nog netjes naar huis gebracht omdat TCR weer eens ernstig te laat was.

Ik vind het een leuke eetcafe

Mvg A.J.Boswinkel

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord