5 april 2020

Uitgaan in Zuid-holland

Meest bezochte steden in Zuid-holland:
Nu en binnenkort in Zuid-holland:
m Theater Koningshof, Maassluis
m dinsdag 7 april om 19:15u
Theater KoningshofPetit Acoustique bestaat uit vijf muzikanten (zangeres, zanger, percussionist, gitarist en bassist) die pop covers vanaf de seventies tot nu spelen in een akoestisch jasje.
m Theater Koningshof, Maassluis
m dinsdag 7 april om 18:30u
Theater KoningshofJe kan je avondje uit helemaal compleet maken. Voor de voorstelling van Veldhuis & Kemper vindt een theaterdiner plaats op het terras in Theater Koningshof. Dit keer is het in Italiaanse sferen. Het theaterdiner wordt verzorgd en geserveerd door SMAAK & MEER. Tussen het theaterdiner en de voorstelling hoef je niet stil te zitten en kan je genieten van het foyerprogramma.
Nadat we het eten op... lees meer
m Theater Koningshof, Maassluis
m dinsdag 7 april om 20:15u
Theater KoningshofVeldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, Geloof ons nou maar, het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs De Poelifinario.
Je snapt, de ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet ... lees meer
m Theater Koningshof, Maassluis
m donderdag 9 april om 19:30u
Theater KoningshofTijdens de repetities en uitvoeringen van Project 7 (stadsspektakel maart 2019) merkten we dat er veel Maassluizers waren die meteen de kans grepen om samen met jongeren, ervaren en beginnende spelers en muzikanten een eigen theaterproductie te maken. Dit resulteerde in een geweldige samenwerking tussen oud, jong en alle leeftijden er tussen in.
Deze energie wil Theater Koningshof vasthouden... lees meer