18 november 2019
m Uitgaan Purmerend m Theater Purmerend m Theater Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding

Theater De Verbeelding
Adres:
Purmersteenweg 17-19
Postcode:
Telefoon:
0299 411 234
Fax:
Categorie:
Cijfer: 6.5 (245 stemmen)
Uw cijfer voor Theater De Verbeelding:
Foto's:
Beschrijving:
Theater de Verbeelding is hét podium voor aanstormend talent en verrassend theater in Purmerend. De Verbeelding vindt het belangrijk om vooral jonge en beginnende theatermakers de kans te geven zich aan het publiek te presenteren. Maar ook artiesten en groepen, die allang bewezen hebben wat ze kunnen, komen graag bij ons spelen. Vanwege het intieme karakter van de zaal en het contact dat hier mogelijk is met het publiek, zowel tijdens de voorstelling als na afloop.

Theater de Verbeelding biedt van september tot en met mei mei wekelijks een gevarieerd programma dat bestaat uit toneel, objecten/poppentheater, jongerentheater, muziektheater, dans, bewegingstheater (mime), cabaret en soms een theaterconcert. Bovendien programmeert Theater De Verbeelding onder de titel De Kleine Verbeelding acht jeugd- of familiematinees op de zondag.

Reserveren
Reserveren start 4 weken van tevoren, 24 uur per dag. Op de voorstellingsdag zelf kunt u tot 11.00 uur online reserveren voor de betreffende voorstelling. Maak hierna gebruik van de Reserveerlijn 0299 - 411 234 (tot 19.00 uur).

Locatie
Theater De Verbeelding programmeert als zelfstandige organisatie in de vlakke vloer theaterzaal van Pop & Cultuurpodium P3 in Purmerend.
Geef je mening over Theater De Verbeelding:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:

Nog geen meningen over Theater De Verbeelding!

Schrijf als eerste een recensie!