Restaurant De Eese

Duivenslaagte 2
8346 KH
Steenwijk
0521 511 454
www./hampshire-hotel-de-eese

U bent " More than Welcome " bij De Eese. Uniek gelegen midden in een bosrijke omgeving op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland.Genieten van heerlijke gerechten kan in het a la Carte Restaurant. Wilt u een avond niet lang tafelen, dan biedt de gezellige en sfeervolle brasserie een uitgebreide keuze aan plate gerechten. Voor de kinderen hebbben we speciale kindergerechten!

vandaag: keuken van 11.00 tot 21.00 | in de omgeving

Meningen over Restaurant De Eese:

powered by

UIT123.nl TIP

Henk-Jan

schreef:

Paar jaar geleden ook hier verbleven.. Ondanks tegenvaller destijds met name qua personeel, heb ik het hotel (inmiddels onderdeel van Hampshire wat ik begreep) nog een kans gegeven en hier heb ik geen spijt van gehad!. Personeel is zeer rviendelijk, eten is uitstekend. Bediening is super, en gelukkig niet te stijf. Kamers kunnen een update gebruiken, maar dat zal er ongetwijfeld aankomen, als ik zie wat een faceift het restaurant al heeft gekregen!. Topper!.

Cindy

schreef:

1 woord, SUPER!

kitty

schreef:

Wij hebben een paar nachten overnacht in hampshire hotel de eese! Wat ons opgevallen is dat het personeel uitermate vriendelijk is!! De heerlijk rustige omgeving heeft ons echt tot rust gebracht.

Zeker een aanrader

ellen

schreef:

hotel de eese is een erg mooi bedrijf zowel om te eten als te overnachten of voor teambilding heel veel mogelijkheden erg centraal gelegen. Toch afgezonderd maar dicht bij de centrale wegen.

en een prachtige omgeving! lekker tot rust komen daar!!

jean

schreef:

jammer dat de eese zo'n slechte naam heeft gekregen mede door toedeon van de heer van oord die denkt dat hij iedereen op het resort met harde hand naar zijn pijpen kan laten dansen. maar hij heeft zijn langste tijd gehad. zijn acommeercialiteit / zijn arrogante houding zal hem parten spelen. god zal hem straffen voor wat hij alle mensen op resort de eese heeft aangedaan

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord