22 november 2019
m Uitgaan Steenwijk m Restaurant Steenwijk m Restaurant Restaurant De Eese

Restaurant De Eese

Restaurant De Eese
Adres:
Duivenslaagte 2
Postcode:
Telefoon:
0521 511 454
Fax:
0521 511 316
Categorie:
Cijfer: 7 (364 stemmen)
Uw cijfer voor Restaurant De Eese:
Foto's:
Restaurant De Eese
Logo Restaurant De Eese
Beschrijving:
U bent " More than Welcome " bij De Eese. Uniek gelegen midden in een bosrijke omgeving op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland.Genieten van heerlijke gerechten kan in het a la Carte Restaurant. Wilt u een avond niet lang tafelen, dan biedt de gezellige en sfeervolle brasserie een uitgebreide keuze aan plate gerechten. Voor de kinderen hebbben we speciale kindergerechten!
Geef je mening over Restaurant De Eese:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Henk-Jan schreef op 24 juli 2009:
Paar jaar geleden ook hier verbleven.. Ondanks tegenvaller destijds met name qua personeel, heb ik het hotel (inmiddels onderdeel van Hampshire wat ik begreep) nog een kans gegeven en hier heb ik geen spijt van gehad!. Personeel is zeer rviendelijk, eten is uitstekend. Bediening is super, en gelukkig niet te stijf. Kamers kunnen een update gebruiken, maar dat zal er ongetwijfeld aankomen, als ik zie wat een faceift het restaurant al heeft gekregen!. Topper!.
Cindy schreef op 16 juni 2008:
1 woord, SUPER!
kitty schreef op 10 juni 2008:
Wij hebben een paar nachten overnacht in hampshire hotel de eese! Wat ons opgevallen is dat het personeel uitermate vriendelijk is!! De heerlijk rustige omgeving heeft ons echt tot rust gebracht.
Zeker een aanrader
ellen schreef op 4 juni 2008:
hotel de eese is een erg mooi bedrijf zowel om te eten als te overnachten of voor teambilding heel veel mogelijkheden erg centraal gelegen. Toch afgezonderd maar dicht bij de centrale wegen.
en een prachtige omgeving! lekker tot rust komen daar!!
jean schreef op 9 april 2005:
jammer dat de eese zo'n slechte naam heeft gekregen mede door toedeon van de heer van oord die denkt dat hij iedereen op het resort met harde hand naar zijn pijpen kan laten dansen. maar hij heeft zijn langste tijd gehad. zijn acommeercialiteit / zijn arrogante houding zal hem parten spelen. god zal hem straffen voor wat hij alle mensen op resort de eese heeft aangedaan